Astrologė Palmira: būkite pasiruošę netikėtoms kliūtims

Šios šventinės dienos gana prieštaringos, apgaulingos, tad iš dalies pavojingos – ne taip lengva bus pasirinkti teisingausią elgesio taktiką, ne taip paprasta bus suprasti, ko trūksta iki laimės. Įtampa, perdėti lūkesčiai skatins iliuzijas, nesusipratimus, taps nelaimių priežastimi. O jos labiau tikėtinos prie vandens, taip pat dėl neriboto svaigalų kiekio.

Trečiadienį teks labiau veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint dažnai vien intuicija.
Trečiadienį teks labiau veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint dažnai vien intuicija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 24, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 3:59 PM

Trečiadienį teks labiau veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint dažnai vien intuicija. Tai metas, kai gausėja provokacijų, kai išryškėja slaptos intrigos. Nevertėtų ko nors atsakinga planuoti, netinka ir naujų darbų pradėti, tvarkyti svarbių reikalų, tvirtinti sutarčių, sandorių ar kitokių svarbių dokumentų. Venkite avantiūrų – tai sukčių, vagių sėkmės metas!

Būkite pasiruošę netikėtoms kliūtims – reikalai gali strigti dėl nuo jūsų nepriklausančių, blaiviu protu nepaaiškinamų priežasčių. Stenkitės labiau gilintis į savo problemas ir mažiau kiškitės į svetimus reikalus. Kuo atidžiau tikrinkite savo darbus (didelė atsitiktinių, kvailų, žioplų klaidų tikimybė) ir mažiau dėmesio kreipkite į svetimus trūkumus, klaidas – nekritikuokite kitų.

Šiomis dienomis galimi įvairūs darbo technikos, transporto gedimai, nesusipratimai dėl ryšio priemonių. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų – automobilių, vandentiekio, kanalizacijos – tikimybė. Blogas laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms.

Gali padaugėti nelaimingų atsitikimų, vagysčių, traumų. Ko gero, ramiausia Kupolinę švęsti atokiau nuo gausių susispietimų ir su savaisiais.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nelabai svarbūs. Tačiau gerai regėti žemę, jos gėrybes, duoną, pieną, būti prabangiai apsirengusiam. Blogai save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kurs nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, sudaužyti indą.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus reikalams tvarkyti, kelionėms iki 14 val. 31 min.; tiks nešioti geltonus, baltus, aukso spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Geriau nieko rimto nesiimti – galite sugadinti puikius ankstesnius laimėjimus. Nesinaudokite kitų pagalba ir dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti perdėtas. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė ketvirtadienį.

Jautis (04 21–05 21). Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį – du atgal. Vertėtų svarbų apsisprendimą atidėti. Būsite linkę į avantiūras meilės srityje, vis dėlto geriau naujų romantiškų ryšių neužmegzti. Labiau pasaugokite vaikus.

Dvyniai (05 21–06 22). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite antradienį įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei, taip pat atsargesni su ugnimi.

Vėžys (06 22–07 22). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymus. Venkite ginčų, labiau pasaugokite savo turtą ir sveikatą. Būkite atsargesni kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Pasistenkite šias dienas praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Antradienį verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolas. Prisiminkite savo pažadus šeimai, susijusius su švente. Dalykinius reikalus atidėkite.

Mergelė (08 23–09 23). Neskubėkite patarinėti, įsipareigoti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Venkite naujų žmonių, labiau pasaugokite savo turtą. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl savų problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių kartu su jumis nerimauti, išgyventi. Antradienį geriausia nieko svarbaus nesiimti. Nedirbkite ir sunkių, pavojingų darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Trečiadienį išaugs konfliktų, traumų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas, įtampa gali būti perdėti. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Šaulys (11 23–12 22). Antradienį darbe gali būti iškelta naujų reikalavimų, sąlygų. Jei taip nutiktų, geriau į tai nereaguoti ir atidėti kitos savaitės pradžiai svarbius dalykinius pokalbius. Trečiadienį mažiau planuokite: netikėta naujiena, nelaimingas atsitikimas – ir teks viską keisti. Beje, tądien išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tad neskubėkite vertinti ir naujų pasiūlymų, naujų galimybių. Pasistenkite šiomis dienomis likti taikūs ir ramūs – ne laikas aiškintis santykius su savo pora, artimaisiais.

Vandenis (01 21–02 20). Suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur – partnerių žioplumas. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Venkite ginčų su artimaisiais – būkite atlaidesni.

Žuvys (02 20–03 21). Nepervertinkite savo galimybių, partnerių pažadų ar kieno nors simpatijų. Ne viskas, kas žiba, yra jums reikalingas auksas. Gal tai kam nors ir naudinga, bet ne jums. Likite atsargūs, kritiški. Kita vertus, nepraleiskite progos sustiprinti jums svarbių ryšių – tiek dalykinių, tiek asmeninių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.