Palmira žada puikų laiką kelionėms, susitikimams su žmonėmis

Savaitgalis vers atsigręžti į praeitį – norime ar ne, teks susidurti su praeities klaidomis, jas pripažinti, įvertinti, pagaliau įsisąmoninti. Ir rasti būdų, saugančių nuo žalingo įpročio lipti ant to paties grėblio.

Šeštadienis – labai aktyvus metas, geras kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, svečiams priimti.<br>123rf nuotr.
Šeštadienis – labai aktyvus metas, geras kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, svečiams priimti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2015, 11:43 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 4:02 AM

Šeštadienis – labai aktyvus metas, geras kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, svečiams priimti. Svetingumas bus itin svarbu – manoma, kad šiandien dera pildyti visus svečių pageidavimus. Tai bus puiki proga ir teikti dovanas tiek svečiams, tiek asmenims, su kuriais susitiksite. Beje, šeštadienį nepatartina ruošti valgio – pirkite paruoštą, nueikite į kavinę. Ši diena palanki degti laužus, ilgiau į ugnį žiūrėti.

Sekmadienis – pasyvus metas, kai reikia daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, įveikti baimę. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems. Nepersidirbkite. Nepalanku skalbti, maudytis. Vengtinos tolimos kelionės. Sekmadienis palankus šeimos šventėms, susitikimams su senais draugais.

Jei aktualūs didelio tvarkymosi, remonto darbui, savaitgalis geras organizuoti talkas. Net jei jums paprastai stinga energijos, sunkiai išsijudinate, šįkart tikrai pavyks nemažai nuveikti, jei būsite su draugais.

Beje, savaitgalis puikus ir valyti organizmą, įvairioms sveikatos stiprinimo procedūroms.

Pirmadienis – jėgų atgavimo, pakilimo ir susivokimo laikas, kai apima nušvitimas ir akimirksniu viskas tampa aišku. Dabar tiks priimti žaibiškus sprendimus, veikti ekspromtu. Palanku dirbti su nauja informacija, ko nors mokytis. Gerai tvarkyti namus, palanku priimti svečius. Būkite linksmi, pokštaukite, džiaukitės, linksminkitės. Prisiminkite vaikystę, susitikite su senais draugais. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Gera diena meilei, romantiškoms pažintims užmegzti – jos bus laimingos.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai, jei sapnas buvo ryškus. Ugnis, griaustinis, žaibas – permainos gyvenime. Skraidyti sapne, dangų, žvaigždes regėti – norų išsipildymas, globa, apsauga. Tačiau blogai regėti šventųjų paveikslus – išbandymai; mėsą, kraują – liga, nelaimė; koridorius, mažas patalpas, raktus – ligoninė, kalėjimas; gyvūnus – melas, apkalbos, šmeižtas.

Blogas ženklas: jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar drabužis ant jūsų imtų svilti, išvysti juodus dūmus, jausti šaltį be aiškios priežasties.

Geras ženklas: jei vėjas atvertų langus, duris (turtas, naujos pažintys, kraustymasis į kitą gyvenamąją vietą), kaisti (esate saugomi aukštesnių jėgų).

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais.

Blogas ženklas: netyčia būti sulytam, sušlapti (jūsų paslaptis gali išaiškėti), išlieti vandenį (apkalbos apie artimuosius), jei suplyštų batas (apgaulė, draugų išdavystė), jei dantis nulūžtų (nužiūrėjimo požymis).

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turto įgijimas, netikėti pinigai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Palanku regėti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba, plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia būti sulytam – apsaugos praradimas, veidrodį sudaužyti – vienatvė, jei saga ištrūktų – galite susirgti, jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiančius – pinigai, turtas, dažnai nustebti – laimė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena, jei nuo ryto giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Paišlaidaukite – nevaržykite savęs. Ir atidžiau įsiklausykite į savo norus. Būtina pasidžiaugti savimi, savo gyvenimu. Galbūt neatidumas sau yra tam tikrų problemų meilės srityje priežastis? Pirmadienis sėkmingas kelionėms, svarbiems susitikimams. Priimkite gautus veiklos, viešnagės pasiūlymus.

Jautis (04 21–05 21). Puikios dienos tiek švęsti, tiek romantiškiems pasimatymams. Be abejo, pasistenkite kuo daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei. Sekmadienis itin palankus supažindinti artimuosius su žmogumi, kurį mylite. Pirmadienį galima rizikuoti tvarkant finansinius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Net jei neturite problemų, lengvai jų prisigalvosite. Mokėkite vertinti jus mylinčius žmones, labiau pasikliaukite jums atsidavusio asmens jausmais bei ištikimybe. Jus gerai paveiks ne tik meilės pasimatymas, bet ir nuoširdus pokalbis su senu draugu. Pirmadienis palankus svarbiems susitikimams, susitarimams – ne tik dalykiniams, bet ir romantiškiems.

Vėžys (06 22–07 22). Džiugios dienos! Nepraleiskite progos savaitgalį kuo nors maloniu nustebinti artimuosius, ypač savo vaikus, mylimą asmenį. Gimtadieniui švęsti itin palankus sekmadienis. Pirmadienis geras imtis skubių darbų, palankus ir tikrintis sveikatą.

Liūtas (07 22–08 23). Laimė gali slėptis ir mažuose dalykuose. Šiomis dienomis tai tikrai patirsite. Kad jaustumėtės laimingi, pakaks nedaug, bet tai turi būti tikra ir nuoširdu. Pirmadienį aplankys netikėtas džiaugsmas, geros naujienos, džiugios permainos!

Mergelė (08 23–09 23). Tai geras laikas – tinkama proga atsigauti, sukaupti jėgas ateičiai. Vertėtų išvykti pasisvečiuoti – aplinkos pakeitimas, bendravimas su bičiuliais kaip niekada puikiai paveiks. Pirmadienį verta tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, būsto įsigijimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs turite seną svajonę ir vis dar nesiryžtate jos įkūnyti? Leiskite sau daugiau nei paprastai! Tai laimingo, sėkmingo persilaužimo, svajonių pildymosi dienos. Pirmadienį tikėtina staigmena, diena sėkminga tiek svarbiam dalykiniam susitikimui, tiek romantiškai pažinčiai užmegzti.

Skorpionas (10 23–11 23). Sugebate džiaugtis viskuo, tampate reikalingi visiems. Jūsų populiarumas akivaizdus. Tačiau būkite atidūs savo sutuoktinio ar mylimo asmens jausmams, reakcijoms (ypač sekmadienį). Pirmadienį palanku imtis seno sumanymo įgyvendinimo. Tai palanki diena ir ką nors vertingo ar gražaus, mielo nupirkti šeimai, mylimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 22). Bus naudinga (ir net malonu) atsiriboti nuo rūpesčių bei darbų, bendrauti su tais, kuriuos mylite, kitaip nepailsėsite. Patartina stiprinti sveikatą ir nervų sistemą. Pirmadienis – atsigavimo ir netikėtos sėkmės, gerų permainų, ypatingų susitikimų laikas!

Ožiaragis (12 22–01 21). Šalia jūsų viskas ims keistis – nė nepastebėsite, kad kitaip imsite jausti ir jaustis. Tai smagių netikėtumų dienos, vėl tapsite kupini optimistiškų vilčių, romantiškų svajonių ir jos pildysis! Pirmadienis geras įteikti dovaną savo porai, taip pat naudingas pinigams investuoti.

Vandenis (01 21–02 20). Tai puikios dienos rengti iškilmes savo namuose, kviestis aukštus, svarbius, įtakingus asmenis pasisvečiuoti. Tik būkite atidūs, kad artimieji šalia jūsų nesijaustų suvaržyti, įsitempę. Pirmadienį bus gera proga imtis ko nors rizikingo, ką nors svarbaus pakeisti savo gyvenime!

Žuvys (02 20–03 21). Išties džiugios, įsimintinos dienos! Sėkmė lydės visur – būsite mylimi, gerbiami ir visur laukiami. Pirmadienis – puiki diena lyderiams, taip pat susikaupusioms darbo problemoms spręsti. Priimkite paaukštinimo pasiūlymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.