Palmira: tai fatališkas laikas prieš Saulės užtemimą

Fatališkas laikas prieš Saulės užtemimą (maksimali fazė sekmadienį 9 val. 55 min. Vilniaus laiku), kai įvyksta tai, kas turi įvykti. Kitaip kalbant, šiuo metu jau sunku ką nors keisti. Jeigu kas nors neišeina, nusiraminkite – vadinasi, nereikia. Kita vertus, iš likimo galime gauti ir nelauktų dovanų, jei, žinoma, esame to verti. Taip jau yra, kad užtemimai priverčia atsiteisti už padarytas klaidas arba apdovanoja nusipelniusiuosius.

Palmira pataria, ko penktadienį geriau nedaryti.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira pataria, ko penktadienį geriau nedaryti.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2015, 5:31 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 11:02 AM

Geriausia kuo šiomis dienomis iki užtemimo užsiimti, tai taisyti praeities klaidas, stengtis kompensuoti kitiems (sau irgi) padarytą žalą. Tai padės išsivaduoti nuo pasikartojančių senų klaidų ir ateityje jų nebedaryti. Nepatartina iš esmės ko nors keisti ir pradėti, tačiau gerai aptarti senus planus bei darbus, įvykius, keistis idėjomis su labiau patyrusiais žmonėmis.

Tinkamas laikas spręsti įsisenėjusias finansines, socialines, taip pat šeiminių santykių problemas. Gera proga ieškoti ilgalaikių, patikimų rėmėjų, įtakingų užtarėjų bei partnerių. Kita vertus, ir patiems reikėtų pamąstyti, kuo galite padėti aplinkiniams, o svarbiausia – kaip pagelbėti savo šeimai. Šiandien palanku baigti, sisteminti senus darbus, apibendrinti įgytą patirtį – tai bus geras pagrindas naujam veiklos ciklui.

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – išsivalysite, pasveiksite.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų ), gauti gėlę dovanų, jei namie gėlė išsiskleistų, jie paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, netinkamas švęsti ir rizikingoms pramogoms.

Avinas (03 21–04 21). Bus svarbu išsiaiškinti senų nesitarimų tiek namie, tiek darbe priežastis ir atleisti, kad rytoj ir kitą savaitę netektų nusivilti vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi ar savo bendradarbiais. Kuo ramiau praeis ši diena, tuo mažiau nesklandumų laukia artimiausiu metu.

Jautis (04 21–05 21). Laimingi ir saugūs pasijusite, jei sutelksite visą savo dėmesį į šeimą. Pasistenkite ką nors specialiai nuveikti savo mamai, vaikams. Gera diena tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne laikas pasirašinėti svarbių popierių, ilgalaikių susitarimų. Beje, gali naudingai patarpininkauti, vertingu patarimu padėti sena jūsų pažįstama ar giminaitė – kreipkitės pagalbos, kalbėkitės apie savo rūpesčius, spręskite emocines problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Stabtelėkite – gera proga atsipeikėti, suprasti, kas vyksta (rytoj, poryt gali būti per vėlu apie tai galvoti). Turite pasistengti užtikrinti ramybę šeimoje, gerus santykius su mylimu asmeniu. Pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą, kur palankiau investuoti pinigus.

Liūtas (07 22–08 23). Nekovokite su neišvengiamybe – įvyks tai, kas turi įvykti. Būkite atidūs, jei tektų tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus – galite patirti nuostolių. Dabar reikia labai pasirūpinti mylimu žmogumi, santykiais šeimoje, priešingu atveju prarasite stabilumo pagrindą.

Mergelė (08 23–09 23). Esate turtingi, nes turite visko, ko reikia, tik to nematote, o jei ir suvokiate – nevertinate. Tad nereikia savęs, savo reikalų, o ypač mylimo asmens lyginti su kitais – dar labiau susipainiosite ir nepamatysite jums patiems skirtos išeities. Būkite tvirti, tikėkite savo meile ir ateitimi. Ypač turėtų būti atidesni ir atsargesni asmenys tie, kurių gimtadienis išpuola šiomis dienomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors pasijusite stipresni, laisvesni, šiuo metu mažai kas priklausys nuo jūsų valios. Verta pagaliau iš esmės apsispręsti meilės srityje. (Tik iš pradžių reikėtų išsiaiškinti, kas yra meilė ir kam priklauso jūsų širdis.)

Skorpionas (10 23–11 23). Pats laikas susiimti į rankas ir padaryti tai, ką buvote pažadėję draugams, artimiesiems, užbaigti vilkinamus darbus ne tik darbe, bet ir namie. Iš kitų mažiau reikalaukite – to paties iš jūsų bus pareikalauta jau rytoj, poryt.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atsargesni, jei tektų tvarkyti svarbius finansinius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais. Gauti pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto. Nereikėtų griežtai įsipareigoti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Laimėsite, jei kam nors skolą atleisite, jei duosite prašančiajam. Nebūkite šykštūs nei svetimiems, nei saviems. Palanku tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų. Šios dienos pasiūlymai tikrai bus naudingi – tinka pasirašyti ilgalaikius finansinius susitarimus.

Vandenis (01 21–02 20). Pademonstruokite gerą valią – daug kas priklausys nuo jūsų diplomatiškumo, nes reikalo sėkmę lems kiti žmonės. Geras laikas taikytis su sutuoktiniu ar aptarti šeimos biudžetą.

Žuvys (02 20–03 21). Paklauskite savęs: ar nesate skolingi savo vaikams, ar sutuoktinis neturi jums priekaištų? Šiuo metu reikėtų labiausiai stengtis dėl savųjų, atidedant kitus reikalus į šoną: parodykite artimiesiems, kaip esate jiems dėkingi, kaip pasiruošę ištiesti pagalbos ranką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?