Saulės užtemimas sekmadienį, 13 dieną: kas mūsų laukia?

Rugsėjo 13-osios dalinis Saulės užtemimas bus matomas tik pietiniame Žemės pusrutulyje, tačiau astrologai neabejoja – jis paveiks mūsų visų likimą. Tapsime dirglesni, dažniau prisiminsime praeities nuoskaudas, tačiau kaip kompensaciją galime sulaukti malonių asmeninio gyvenimo pokyčių.

Rugsėjo 13-osios dalinis Saulės užtemimas bus matomas tik pietiniame Žemės pusrutulyje, tačiau astrologai neabejoja – jis paveiks mūsų visų likimą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Rugsėjo 13-osios dalinis Saulės užtemimas bus matomas tik pietiniame Žemės pusrutulyje, tačiau astrologai neabejoja – jis paveiks mūsų visų likimą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2015, 5:02 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 4:44 AM

Avinas: Nerimas gali tapti jūsų palydovu. Pasistenkite neperteikti to artimiesiems – antraip visus namus užtvindysite neigiamomis emocijomis. Verta susirūpinti ir savo sveikata – jei ilgą laiką planuojate laikytis dietos ar subalansuoti savo mitybą, dabar tam tinkamas metas.

Jautis: Šis dalinis saulės užtėmimas jaučio ženklo atstovams bus palankus. Teigiama energija lydės ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir buityje. Tiesa, tai nėra metas dideliems pokyčiams. Verčiau kol kas leisti gyvenimui tekėti sava vaga ir pasimėgauti likimo siųstais džiaugsmais.

Dvyniai: Tikėtina, jog tapsite neatsargūs, trūks susikaupimo. Šiuo metu būtina devynis kartus pamatuoti ir tik dešimtą – kirpti. Pasistenkite išlikti ramūs ir venkite neapgalvotų sprendimų.

Vėžys: Skirkite daugiau laiko savo šeimai ir mylimiesiems. Derėtų prisiminti ir seniai matytus bičiulius – jei neturite laiko susitikimams, bent jau paskambinkite.

Liūtas: Būtina pasirūpinti savo finansais, vengti nenumatytų išlaidų. Tikėtina, jog šis dalinis saulės užtemimas nulems ir jūsų finansinius pokyčius, ypatingai susijusius su pajamomis.

Mergelė: Saulės užtemimo metu galimi iššūkiai, sunkumai, tačiau svarbiausia išlikti ramiems ir neabejoti savo jėgomis. Be to, dabar – tinkamiausias metas pasirūpinti savo dvasiniu gerbūviu.

Svarstyklės: Tikėtina, kad šiuo metu jausite širdies skausmą dėl neįgyvendintų svajonių ir žlugusių vilčių. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms ir susikoncentruokite į gerus potyrius. Taip pat dažniau atkreipkite dėmesį į tai, ką jums kužda nuojauta.

Skorpionas: Nejučia aplankys suvokimas, jog bet kokiems santykiams reikia laiko ir, visų svarbiausia, pastangų. Ši taisyklė galioja ir darbe – norėdami kilti karjeros laiptais, turite palaikyti draugiškus ryšius su kolegomis. Šiuo metu jie atlieka svarbų vaidmenį jūsų karjeroje.

Šaulys: Galimi netikėti pokyčiai tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe. Svarbiausia – likite ramūs ir elkitės diplomatiškai. Nekonfliktuokite su kolegomis ar viršininku, net jei užgrius gausybė neplanuotų darbų – jie bus tinkamai įvertinti.

Ožiaragis: Jei norite pasiekti aukštumų finansų ar karjeros srityse – dabar tam tinkamas metas. Tiesa, bendradarbiavimas su kolegomis iš užsienio šalių dabar gali būti įtemptas – galimi nesklandumai, atidėliojimai ir vėlavimai. Tačiau geroji dalis yra ta, jog visa kita eisis kaip per sviestą.

Vandenis: Instinktai, regis, prabus iš gilaus miego. Tapsite atidesni, iš naujo įvertinsite sprendimus, kuriuos esate padarę ir planus, kuriuos siekiate įgyvendinti. Šiuo metu jūsų libido taip pat suaktyvės, tad pasimėgaukite aistros proveržiais.

Žuvys: Galimi asmeninio gyvenimo pokyčiai. Vertėtų skirti daugiau dėmesio ne tik savo antrajai pusei ar šeimai, bet ir santykių gerinimui su kolegomis. Šis saulės užtemimas gali būti lemtingas žuvų ženklo atstovėms – tikėtina, jog šiuo metu galite sulaukti pasiūlymo tekėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.