Palmira: prasideda labai sudėtingas metas

Tai sudėtingas metas po Saulės užtemimo Mergelės ženkle. Bus svarbu atida, kad ir kuo užsiimtumėte. Neskubėkite – šiuo metu būtina viską pasverti, įvertinti įvairiais aspektais. Ne pats geriausias metas ir bendrauti, leistis į keliones. Reikia labai susikaupti dirbant su dokumentais ir informacija, skaičiuojant pinigus.

Blogas ženklas: iki kraujo susižeisti, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų, daug juoktis.<br>D.Umbraso nuotr.
Blogas ženklas: iki kraujo susižeisti, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų, daug juoktis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-14 05:30, atnaujinta 2017-10-16 00:41

Tad viską tikrinkite, kitaip painiavos neišvengsite. Netiks priimti ir atsakingų sprendimų. Nemenka automobilių avarijų, vagysčių, apgaulių, rankų traumų tikimybė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Pildysis per savaitę. Gerai, jei regėjote žvaigždes, dangų, vaivorykštę, – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasideda naujas gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – atgausite skolą. Būti nuogam – išsivalysite nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė; plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, juos matuotis – kas nors jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas.

Blogas ženklas: iki kraujo susižeisti, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų, daug juoktis.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart kas nors pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis geras susikaupusiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 21). Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad stenkitės išgirsti ne tik svetimus, bet ir savus, o kai reikia, jiems pritarti. Beje, ne laikas aiškintis dėl šeimos išlaidų.

Jautis (04 21–05 21). Ieškokite senų klaidų – dabar jos gana pavojingos. Labai svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Gana apgaulingas metas, netinkamas avantiūroms ar kitokiems rizikingiems veiksmams. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – bus kaip žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Vėžys (06 22–07 22). Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – ko nors imdamiesi tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, namie atlikite seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti ir to, ką ilgai vilkinote. Gresia baudos.

Liūtas (07 22–08 23). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – neiškentę galite į akis išrėžti visą teisybę (nors giliai viduje labai norėsite būsi santūrūs ir diplomatiški). Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, pasiruoškite iš anksto.

Mergelė (08 23–09 23). Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite subtilybes. Paaiškėjus naujoms aplinkybėms jūsų nuomonė gali pasikeisti. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali pridaryti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Venkite pažeisti įstatymus.

Skorpionas (10 23–11 23). Niekam neleiskite kištis į savo gyvenimą – venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tvarkant tiek dalykinius, tiek asmeninius reikalus. Mylimo asmens įtarinėjimai gerokai perdėti.

Šaulys (11 23–12 22). Viskas gali verstis aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Įtemptas metas – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet galite rimtai suklysti. Svarbiems reikalams tvarkyti tinkama nebent pavakarė.

Vandenis (01 21–02 20). Būkite saikingi, atsargūs, diplomatiški. Nieko nežadėkite gerai neapsvarstę – šiuo metu tiesiog būsite priversti tai tesėti... Ir ieškokite kompromisų, nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių užmojų.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat su mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau vairuokite – galimos baudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.