Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 18 d.

Gali padaugėti ginčų, nesutarimų, mat būsite kategoriškesni, maksimalistiški. Vis dėlto šiandien verta spręsti senus nesutarimus – turėsite progą kai ką svarbaus išsiaiškinti, įrodyti savo teisumą ar suvokti svetimų idėjų pranašumą. Tiks aptarinėti, kurti ilgalaikius projektus ir pasirašinėti tik tuo susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitų rezultatų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2015, 12:05 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 7:16 AM

Šiandien 5 val. 49 min. Saturnas įėjo į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki 2017 m. gruodžio 20 d. Tai nėra palanki padėtis Saturnui, mat Saturnas siejamas su įcentrine jėga, šalčiu ir susitraukimu, o Šaulys – su išcentrine jėga ir karščiu, plėtimusi: Saturnui reikia koncentruotis, o Šaulys sudaro sąlygas plėstis... Kitaip sakant, Saturnas atsiduria sau visiškai nepalankioje situacijoje, nes gauna sąlygas, kurios yra atvirkščios, nei jam reikia. Tad norime ar ne, Saturnui ir jo globojamiems fanatikams bei dogmatams atėjo laikas išplėsti akiratį ir savo vertybių sistemą! Na, o ideologai, politikai, dvasininkai irgi turės progą pasitikrinti pažiūrų tvirtumą.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis –priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendrauti, kelionėms – tai aktyvaus poilsio metas.

Avinas (03 21–04 21). Jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai, tad labiau tikėkite tuo, ką sako vidaus balsas. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Palanku atsiriboti ir visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir ilgalaikių priešų, įtakingų konkurentų. Svarbiam pokalbiui su antrąja puse netinkamas laikas, verčiau atidėkite kitai savaitei (patartina trečiadieniui) pasiaiškinimus.

Dvyniai (05 21–06 22). Apsivalymo metas – atsikratome nuodingų minčių, prisiminimų, žmonių. Nepraleiskite progos susitvarkyti ir išmesti visas šiukšles iš savo gyvenimo.

Vėžys (06 22–07 22). Atkaklumu nemažai laimėsite iš savo partnerių ir vaikų. Tai palanki diena bet kokiems reikalams tvarkyti. Taikykitės su mylimu asmeniu.

Liūtas (07 22–08 23). Nėra palankus metas, atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų. Ruoškite pagrindus būsimiems žygiams – jūsų laukia intriguojantis savaitgalis.

Mergelė (08 23–09 23). Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės bei jus supančių žmonių rezervus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerai spręsti finansines, turto problemas. Jei iškilusios dalybos problemos šeimoje ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, nesistenkite šiandien rasti teisingiausio sprendimo – atidėkite tai kitai savaitei (trečiadieniui).

Skorpionas (10 23–11 23). Jūsų įtaka aplinkiniams, nors neregima, bet lemtinga. Tai daug kuo palankus metas. Greitam apsisprendimui tai neblogas laikas. Tiesa, jei tai susiję su meile, geriau atidėkite rytdienai šį galvosūkį.

Šaulys (11 23–12 22). Ką galite atidėti rytdienai, atidėkite, o šiandien daugiau ilsėkitės, kitaip blogės savijauta, nuotaika (ypač gimusiems ženklo pradžioje). Beje, vakare galite sulaukti ir malonios staigmenos, geros naujienos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Geras laikas –viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai įveikiamos. Vakare susitikite su geriausiu draugu.

Vandenis (01 21–02 20). Taupykite jėgas ir laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai gali praryti nemažai jėgų. Jei jums reikia gero patarimo, pasikalbėkite rūpimu klausimu vakare.

Žuvys (02 20–03 21). Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Neieškokite pagalbininkų – dabar esate pakankamai stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus. Vakaras palankus susitikimui su artimais draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.