Palmiros horoskopas pirmadieniui, spalio 19 d.

Aktyvios veiklos metas, tinkamas sudėtingiems profesiniams klausimams spręsti. Tinka tvarkyti su veikla susijusius teisinius reikalus, spręsti finansines problemas. Nestigs įžvalgumo, sumanumo profesiniuose dalykuose, tad geriausia esminį dėmesį skirti veiklai, spręsti karjeros klausimus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-19 00:01, atnaujinta 2017-10-09 08:09

Tai geras laikas kontaktams, reikalingiems žmonėms bei informacijai ieškoti, kaip ir pažintims – ne tik dalykinėms, bet ir draugiškoms – užmegzti. Palanki diena dirbti su informacija (jos ieškoti, tikslinti, keistis su kolegomis, konsultuotis su specialistais), bendrauti su įtakingais asmenimis. Tinka atnaujinti, plėtoti dalykinius ryšius. Būkite ryžtingi ir atkaklūs – savo idėjomis bei aktyvia iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Tai sėkmės laikas, kai atgaunamas ir sustiprinamas pasitikėjimas savo profesiniais gebėjimais.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus tik iki 14 val. 39 min., vėliau painus, apgaulingas laikas, netinkamas atsakingiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Susitelkite į savo svarbiausius tikslus, ieškokite būdų jiems pasiekti. Dabartiniai veiksmai lems ilgalaikę sėkmę – pakovokite už savo svajonę. Nepraleiskite progos aptarti su šefu savo karjeros perspektyvų – galite nemažai laimėti.

Jautis (04 21–05 21). Savaime išsispręs ankstesnės problemos – tai puiki diena. Būsite įvertinti, pripažinti, beje, jums bus palankūs svarbūs, įtakingi žmonės. Vakaras geras vykti į viešnagę.

Dvyniai (05 21–06 22). Nelengva, bet svarbi diena. Tik ieškodami kompromisų nebūkite tiesmukiški. Tam tikra auka reikalinga – ji lems geras permainas. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki proga taikytis su priešais, ieškoti bendros pozicijos su konkurentais. Geras laikas ir visuomeniniams susitikimams, pristatyti savo darbus viešumoje, juridiniams reikalams tvarkyti. Naudinga aptarinėti svarbius šeiminius reikalus, spręsti nesantaiką tarp sutuoktinių.

Liūtas (07 22–08 23). Naudingas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti ir netinkamas dykinėti. Palanku sudaryti darbo sutartis. Tinka tikrintis sveikatą.

Mergelė (08 23–09 23). Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar nebus sunku tai sutvarkyti. Būkite energingi, ir viskas susiklostys šauniai. Gera proga taikytis su bendradarbiu. Gali išsispręsti svarbus klausimas dėl jūsų meilės santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Palanku spręsti šeimines problemas. Galimos malonios staigmenos iš vaikų.

Skorpionas (10 23–11 23). Verta pasinaudoti šios dienos patarimais, pasiūlymais. Tad daugiau bendraukite, užmegzkite, atnaujinkite pažintis, dažniau tarkitės jums svarbiais klausimais – neužsisklęskite.

Šaulys (11 23–12 22). Nepasikliaukite savieiga spręsdami materialines problemas – verta tartis, ieškoti naujų galimybių, nors tikėtina, kad tai tik pamirštas ar neatliktas senas darbas (tikėtina, kad kažko anksčiau esate nepastebėję, praleidę, nepadarę, nesusitikę su reikalingu asmeniu, ir dabar tam tinkamas laikas – neatidėkite).

Ožiaragis (12 22–01 21). Viskas puiku – jus lydi sėkmė. Būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Beje, tvarkant svarbius reikalus derėtų dažniau su kitais pasitarti.

Vandenis (01 21–02 20). Persidirbti nereikėtų – šiandien stigs jėgų. Tvarkydami reikalus, bendraudami labiau pasikliaukite intuicija. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Žuvys (02 20–03 21). Geros permainos, atveriančios naujas galimybes. Nors šiuo metu nesate patiklūs, tačiau būkite tikri, kad šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Vakare palanku susitikti su bičiuliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.