Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 6 d.

Didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Jei jūs ne vieni, jei atsižvelgiate į nuojautas, pats laikas mėginti laimę – tai sėkminga diena avantiūroms! Nebijokite nenuspėjamų situacijų – rizikuodami daugiau laimėsite. Ši diena atvers naujų, nepanaudotų, anksčiau nepastebėtų galimybių, padės geriau įvertinti save.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:48 PM

Gera proga atnaujinti seną veiklą, imtis perdaryti tai, kas anksčiau nepavyko, – jums pakaks sumanumo, entuziazmo, o vadovybei – inteligentiško supratingumo. Spręskite keblias, sudėtingas problemas – šiandien naudinga kuo daugiau užsibrėžti.

Taip pat palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už savo projekto įkūnijimą, teisingumo atkūrimą, imtis bylinėtis. Tiesa, netiks skolinti pinigų.

Gera diena ir romantiškoms pažintims bei meilės pasimatymams.

Beje, šiandien tiks naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.).

Abejojantiems, ką geriau pasirinkti, tinkama proga mesti burtus, pvz., išėję į lauką meskite monetą atgal per savo namų slenkstį, prieš tai pasirinkę, kuri monetos pusė ką reikš.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam poilsiui su savais.

Avinas (03 21–04 21). Ginkite savo teises darbe, savo naujus sumanymus, aiškinkitės santykius su šefu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas įvairioms darbo sutartims. Palankus metas kūrybinių, laisvųjų profesijų atstovams.

Jautis (04 21–05 21). Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Palanki diena svarbiems susitikimams, kelionėms ir, beje, prisipažinti meilę. Tinka spręsti savo vaikų problemas, tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Dvyniai (05 21–06 22). Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams. Vakaras palankus įteikti savo porai dovanėlę, pakviesti romantiškos vakarienės.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite daugiau dėmesio parodyti tiems, kurie šalia, su kuriais kartu dirbate, gyvenate po vienu stogu, su tais, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas. Tinkamas laikas skubiam reikalui sutvarkyti, su pikčiurna darbe meiliai šnektelėti, kaimynui gerų dienų palinkėti, svarbų dokumentą ar kokį meilės laišką parašyti.

Liūtas (07 22–08 23). Tai pasitenkinimo nuveiktais darbais, pilnatvės atgavimo metas – palepinkite save, artimuosius dovana ar tiesiog skaniais, ypatingais pietumis. Tvarkydami reikalus būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai save pristatykite susidūrę su naujais žmonėmis – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti.

Mergelė (08 23–09 23). Gyvenimo dovanų, sėkmės metas – drąsiai mėginkite savo laimę! Šiuo metu galima rizikuoti visur (jei dėl to nereikia veltis į kompromisus su sąžine).

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų persistengti tvarkant reikalus – pasitenkinkite tuo, kaip savaime reikalai susidėlios (gudresni už likimą šiuo jums nepalankiu laiku nebūsite). Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo, tad pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Laimingo virsmo, netikėtos sėkmės metas. Imkitės drąsių sumanymų, nustebinkite pasaulį nepaprastomis idėjomis ir sumanumu jas įgyvendinant. Jums pavyks įveikti bet kokias kliūtis, tad pakovokite už savo ir savo vaikų ateitį.

Šaulys (11 23–12 22). Pamėginkite tapti patys stipriausi, geriausi. Nebijokite aukos dėl karjeros – prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Geras laikas siekiantiems plėsti savo veiklą, ieškantiems naudingų ryšių su užsieniečiais. Vakaras itin romantiškas – būkite atkaklesni siekdami mylimo žmogaus dėmesio.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daug ko norėsis ir daug ką suspėsite – nebijokite didžiulio krūvio, įtampos. Tai pelnytos sėkmės ir pripažinimo metas. Neapsiriksite, jei šiandien susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Palankus metas kelionėms, viešnagėms. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu.

Vandenis (01 21–02 20). Jausitės įsitempę, bet visai be reikalo: ne toks velnias baisus, kaip jį piešia. Palankus metas rizikuoti pinigais, imti kreditą. Tiesa, jei jums nepritaria artimieji, neremia draugai, jei nuojauta nieko gero nežada, tuomet susilaikykite nuo ekstremalių sprendimų.

Žuvys (02 20–03 21). Geras laikas svarbiems dokumentams pasirašyti, ypač susijusiems su jūsų veikla, jos keitimu, perėjimu į kitą darbovietę. Šiandien svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais ir draugų pagalba. Būkite atidesni sutuoktinio (mylimo asmens) jausmams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.