Palmiros horoskopas pirmadieniui, lapkričio 16 d.

Pirmadienį galima imtis daug darbų, ypač tų, kurie anksčiau nepavyko. Būkite apdairesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Ne laikas avantiūroms – tiek reikaluose, tiek meilėje.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-15 23:01, atnaujinta 2017-10-04 08:04

Mažiau vilkitės – tai bjaurokas laikas, atnešantis finansinių, juridinių nemalonumų, problemų per teisėtvarkos, teisėsaugos atstovus ar užsieniečius. Būkite pasirengę, kad jums svarbiems asmenims, taip pat jūsų partneriams irgi kils panašių problemų, taip pat gali atsirasti asmeninių motyvų, dėl kurių paskutinę akimirką suirs planuotas reikalas ar kelionė. Nors tai į naudą, nes nuo šio šeštadienio iki kito ketvirtadienio imtinai netinkamas laikas užsienio kelionėms ir reikalams su užsieniečiais.

Diena žada netikėtas ir nuo jūsų veiksmų nepriklausomas kliūtis. Paaiškės ir ankstesnių planų klaidos – dera koreguoti nebetikslingus ketinimus: kukliau vertinkite savo galimybes, įtaką, autoritetą (ir asmeninį žavesį). Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms. Tai netikęs metas investuoti pinigus, pirkti dovanas ar vertingus daiktus, drabužius, papuošalus, meno kūrinius.

Moterims, menininkams, įsimylėjėliams ši diena – iliuzijų metas, galintis sukelti nenumatytų rūpesčių. Tai netikęs metas pristatyti savo kūrybą visuomenei ir meilės pasimatymui. Beje, ne laikas aiškintis ir meilės santykius ar pavyduliauti – likite kantresni.

Bus didesnė apgaulių, sukčiavimo, vagysčių tikimybė. Galimi įvairūs nesusipratimai svečiuose, viešame renginyje, kelyje.

Iš sekmadienio į pirmadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite jokių rimtų problemų. Gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, ryški šviesa plykstelėtų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas aktyviai veiklai; palankios spalvos – geltona, žydra, melsvai žalsva.

Avinas (03 21–04 21). Dirbkite atidžiau, atsargiau – pačiu netinkamiausiu metu ne tik viskas gali lūžti, gesti – gali atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos. Venkite atsakingų pokalbių su viršininkais. Neblogas laikas vykti į komandiruotę.

Jautis (04 21–05 21). Gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, nei planavote), dėl santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pirmiausia pasistenkite nurimti. Tinkamas metas deryboms, susitarimams su žmonėmis iš toli.

Dvyniai (05 21–06 22). Geriausia, jei šiandien nesiimti nieko atsakingo. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo – svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti. Verta tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, gali tekti spręsti ir skolų problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčiųjų savanaudiškai pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Būkite atsargūs kelyje, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Ir nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų, jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas aiškintis meilės santykius su savo pora.

Liūtas (07 22–08 23). Gali komplikuotis reikalai, susiję su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Pasistenkite grąžinti seną skolą. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu – gali pasirodyti, kad kartu gyventi daugiau neįmanoma. Būkite atidesni sveikatai.

Mergelė (08 23–09 23). Mažiau planuokite ir žadėkite. Tinkamas laikas įstrigusiam reikalui tvarkyti. Vairuodami neskubėkite, jei norite sutaupyti laiko ir pinigų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkokas laikas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras tvarkydami reikalus. Geriausia šiandien likti namie ir ilsėtis. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai, – labiau ją pasaugokite.

Skorpionas (10 23–11 23). Nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Šaulys (11 23–12 22). Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų. Labiau pasaugokite pinigus ir sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Palankus metas svarbiems ar skubiems darbams atlikti. Tiesa, nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir nedėkite vilčių dėl šiandien gautų finansinių pasiūlymų ar meilės prisipažinimo.

Vandenis (01 21–02 20). Nepalanki diena. Būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimto ar rizikingo.

Žuvys (02 20–03 21). Planai gali suirti dėl nenumatytų finansinių kliuvinių. Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo, iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buitinių problemų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.