Palmiros horoskopas pirmadieniui, lapkričio 23 d.

Gana sudėtinga diena, kai sunku atskirti tikrąsias vertybes nuo tariamų, kai galima priimti klaidingą sprendimą tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Šiuo metu bus sunkiau suvokti tikruosius savo ir jums svarbių žmonių nuopelnus, įtaką. Gali atsinaujinti senos nuoskaudos, konfliktai, kažkada neišspręstos problemos. Beje, nesitikėkite dėkingumo – jūsų pastangos ir geri norai vargu ar bus pastebėti. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 8:56 AM

Diena nebus gera tvarkyti teisinius, piniginius ir turto, taip pat kelionių reikalus – verčiau tai atidėti ketvirtadieniui. Deja, tai apgaulingas laikas, kai situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tikrųjų. Tad neatsipalaiduokite, nepraraskite atidumo, budrumo – gresia neplanuotos išlaidos, baudos.

Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, kad ir su kuo bendrausite, venkite konfliktuoti, nutraukti santykius. Šiandien bus lengva apsirikti. Moterims ši diena itin apgaulinga, net nuostolinga – nebūkite patiklios.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus. Žiema, ruduo – nuostoliai, nusivylimai. Žiedai – sveikata, prinokę vaisiai ant medžių – turtas, skalsa. Gyvūnai – apgaulės, nesėkmės, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei namuose imtų nuo lubų tinkas byrėti, jei parketlentė iškristų ar grindys įlūžtų – nuostoliai, namų praradimas, jei netyčia nagas nulūžtų – netikėta liga, nužiūrėjimo požymis, jei atsirastų daug smulkių trukdžių, apimtų tingumas – vidinės darnos praradimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krintančią žvaigždę – nauja pažintis, gauti laišką ar knygą dovanų – aukštesnių jėgų apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada painiavą, nepalankus kelionėms, tiesa, tinkamas profesinėms problemoms spręsti; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Sėkminga diena, jei užsiimsite tik tuo, kas nuo jūsų priklauso. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Geriau vengti reikalų su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais – per juos prisišauksite nemalonumų. Diena netinkama rizikuoti tvarkant piniginius reikalus ir jausmų srityje.

Jautis (04 21–05 21). Tai daug kuo nepalanki diena – ne tik stigs gero ūpo, gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos. Ir nebūkite tikri dėl šios dienos naujienų ar pasiūlymų.

Dvyniai (05 21–06 22). Mažiau planuokite – šios dienos viltys nepasiteisins (jei ir išsipildys, tai tuomet, kai pamiršite, ko norėjote). Beje, dėl draugystės nesivelkite į intrigas, konfliktus. Patartina atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su įtakingais priešais (kol nevėlu). Derėtų vengti konfliktų ir su sutuoktiniu, mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Tiktų imtis užduočių, kurioms atlikti reikia koncentracijos, ištvermės. Nepalanku tvarkyti atsakingų finansinių, juridinių reikalų, spręsti uždarbio problemų su vadovybe, prašyti iš ko nors pinigų tiek reikalui sutvarkyti, tiek sau asmeniškai. Nebūkite labai reiklūs ir priekabūs bendraudami su artimaisiais, ypač dėl išlaidų.

Liūtas (07 22–08 23). Daug ką lems mokėjimas išlaikyti autoritetą aplinkinių akyse, neprarasti jų pasitikėjimo. Kita vertus, jei piktnaudžiausite įtaka, diskredituosite save. Nepatartina vykti į keliones, aptarinėti svarbių reikalų su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – vargu ar tai, ką nuspręsite, bus įvykdyta, o jei ir taip, didelės naudos neturėsite. Gali pasikeisti planai, susiję su kelionės, romantišku pasimatymu.

Mergelė (08 23–09 23). Neužsipliekskite, nepulkite ginčytis įrodinėdami savo teisybę – tai garbės nesuteiks. Kad ir ką išgirsite, nekeiskite savo įsitikinimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Didesnė vagysčių, apiplėšimų, traumų tikimybė – tai nuostolingas bei pavojingas metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Spręsdami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidinis balsas. Tikėtini rūpesčiai per partnerius arba priešus, konkurentus.

Skorpionas (10 23–11 23). Blogas laikas tvarkyti juridinius bei piniginius, turto reikalus. Netinka ir nieko skolinti, investuoti. Mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės. Geriausia užsiimti tais darbais, kuriuos galite atlikti vieni.

Šaulys (11 23–12 22). Net jei neblogai sekasi, nesiimkite svarbių dalykinių reikalų. Ir nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti, tad galite pakenkti karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, gali pablogėti santykiai su artimaisiais, vadovu. O užsiimti reikėtų tais reikalais, kurie priklauso tik nuo jūsų.

Vandenis (01 21–02 20). Mažiau vilkitės (juolab apie savo viltis, svajones kitiems nepasakokite) ir neieškokite pagalbininkų. Pasikliaudami kitais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Ir venkite pažeidinėti įstatymus, įvairias taisykles, nesivelkite į ginčus su pareigūnais kelyje – gresia nemenkos baudos.

Žuvys (02 20–03 21). Daug nereikia norėti – godumas bus spąstai. Beje, gauti finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Ne laikas ir svarbiems pokalbiams su vadovybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.