Astrologė Skirma Liepienė: susipainiosite jausmuose ir darbuose

Kokia bus lapkričio pabaiga? Astrologės Skirmos Liepienės prognozės lapkričio 24–30 dienoms žada šiokią tokią sumaištį. Vieni susipainios jausmuose, kiti – rūpesčiuose, treti sunkiai išsikapstys iš darbų. Pažvelkite, ar žvaigždės bus jums palankios.

Gali būti painiavos.<br>123rf nuotr.
Gali būti painiavos.<br>123rf nuotr.
S.Liepienė.
S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Nov 24, 2015, 12:57 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 2:27 AM

Avinas (03 21–04 19)

Nei tolimų kelionių, nei plačiai atvertos piniginės. Visos išlaidos ir pramogos – taupiai, kukliai. Aišku, galite prieštarauti, nes matėte, kaip kaimynas pasikeitė mašiną, ir jums dabar tokios reikia. Kad ir kaip būtų, laikas, kai turite itin rūpintis piniginės reikalais, tęsiasi.

Namuose netrūksta irzlumo, mažoka laisvės ir pramogas diktuojate ne jūs. Gerai, kad darbe viskas taip, kaip turi būti, o gal net ir geriau, nei planuota.

Jautis (04 20–05 20)

Viskas paprasta: tereikia surasti siūlo galą, kurį patraukus išsiardys visas rūpesčių kamuolys. Ir nesvarbu, kas pradėjo šią painiavą, bet svarbu, kas ją išnarpliojo. Taip pagerinate savo reputaciją bendradarbių, pasyvių stebėtojų ir net namiškių akyse. O gerai jausdamiesi galite pradėti naujus darbus, naujus sumanymus.

Aišku, to nepavyks padaryti per kelias dienas, bet per savaitę – lengvai. Nuo savaitės vidurio virbalai – jūsų rankose. Megzkite naujus nuotykius.

Dvyniai (05 21–06 20)

Reikia ieškoti to, kas sujaudintų iki pat širdies gelmių, kas priverstų verkti iš laimės, jaudulio, meilės. Nauji potyriai, nauji žmonės, naujos vietos. Viskas, kas nauja, kas kabina iki pat širdies gelmių. Vien tam, kad naujai pažvelgtumėte ir į aplinką, kuri supa jus. Kad suvoktumėte, jog gyvenime dar ne viskas patirta ir žinoma.

O ką daryti šioje jausmų sumaištyje dirbantiems? Tiesiog laukti savo laimės valandos.

Vėžys (06 21–07 22)

Prižiūrėkite savo gyvenimo vynuogyną, kurkite ilgalaikius gyvenimo planus, apimančius ne dieną, ne dvi. Aišku, galite nusiraškyti vieną kitą vynuogę jau dabar ir gurkšnoti jauną vyną. Bet galite tai atidėti vėlesniam laikui, kai vynuogės bus saldesnės, o vynas įgaus vertę.

Taigi jei dabar – tai atrodo mažai, bet malonu. Jei vėliau – daug ir solidžiai. Pasitarkite su antrąja puse. Tegul sprendimas bus bendras.

Liūtas (07 23–08 22)

Geras jausmas, kai už viską susimokate patys. Nereikia niekam dėkoti, pataikauti. Nes dabar nelengva dėl lankstumo ir gerų manierų. Savarankiškumo pojūtis leidžia vis persvarstyti savo tikslus, tobulinti gyvenimo planą. Tiesiog žinote, kad didesnę dalį problemų patys galite išspręsti.

Tiems, kurie nenori dirbti, įdėti triūso ir kuriems atrodo, kad viską galima sutvarkyti ilgų blakstienų mirktelėjimu, dabar bus itin nelengva.

Mergelė (08 23–09 22)

Net jei visiems ir sakysite, jog jūsų antroji pusė yra stabdys ir niekur neina, todėl ir jūs esate priversti apriboti bendravimą, niekas nepatikės. Tiesiog dabar toks metas, kai norisi savos erdvės, saugios aplinkos ir nesinori lėkti. Būkite atviri ir pripažinkite, kad tingus poilsis dabar yra smagesnis nei siautulys didelėje kompanijoje.

Nedideli nesutarimai su partneriu – kaip kasdieniai darbai. Nemalonūs, bet būtini.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viskas būna gražu ir teisinga, kai tam ateina laikas. O laikas kaip ir jau atėjo, todėl labai tikėtina, kad savaitė bus sėkminga, be didesnių rūpesčių ar nusivylimų. Nedideli ginčai ar išlindęs melas nebus malonūs, tačiau tai tikrai nesugriaus jūsų planų.

Aišku, jūsų niekas neapsaugos nuo situacijų, kurios susidėlioja darbe ar pas giminaičius. Jų nuotaiką šiek tiek pajusite ir jūs, bet tai nebus pačios blogiausios dienos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jei vis dar galvojate apie žmogų, su kuriuo praleidote kelias įdomias valandas, jei vis mintyse atkuriate pokalbio detales, ieškote preteksto visa tai atkartoti, greičiausiai tas žmogus į jūsų gyvenimą atėjo su tikslu. Gal atidarė skrynią, kurioje buvo seniai užslopinti jausmai, o gal šiaip viskas atitiko jūsų nuostatas.

Užsimezgęs stiprus ryšys taip lengvai nesutrūksta, tačiau įvykiai dabar klostosi ramiai, tik gal labiau justi šviesios paros dalies trūkumas.

Šaulys (11 22–12 21)

Atrodytų, kad viskas gerai, beveik idealu. Ir galimybių yra, ir kryptis aiški, ir noras ten eiti taip pat. Bet kažkas vis tiek ne taip. O tas „ne taip“ – savo vertės suvokimas. Regis, kad jus tiesiog nustūmė į antrąjį planą. Blogai ne tai, kad nustūmė – blogai tai, kad jūs su tuo sutikote ir nesipriešinote.

Ar galite ką nors pakeisti esamomis aplinkybėmis? Greičiausiai ne, bet pamėginkite bent suvokti, kada ir kur buvo padaryta klaida.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Draugų pagyros po sunkių dienų – kaip paskutiniai saulės spinduliai pro debesį. Tai sušvelnina nepasitenkinimą, įtampą, kuri tapo įprasta palydove. Kartu tai laikas, kai reikia imtis darbų, tų, kurie senokai jūsų laukia.

Sėkmė priklauso nuo jūsų pačių, diplomatija, apgalvoti sprendimai pasiteisina. Tiems, kurie neturi laiko laukti, svarstyti, gali tekti tuos pačius darbus atlikti keletą kartų.

Vandenis (01 20–02 18)

Viskas, kas įvyksta gero, dažniausiai viešumos nepasiekia. Todėl gyvenkite taip, kad apie jus nerašytų. Jei ir bus nedidelių nesklandumų, greičiausiai darbe ir ne dėl jūsų kaltės. Bet jų gali būti.

Šiek tiek prisiminimų, neplanuotų susitikimų ar pobūvių. Bandykite pasitraukti į šalį ir nesipuikuoti ten, kur nereikia. Nepamirškite labdaros, gerų darbų, padėkite tiems, kuriems reikia.

Žuvys (02 19–03 20)

Nėra gyvenimo vadovėlio su taisyklėmis. Čia ir slypi visas įdomumas. Kiek gyvenimas išmokys, kiek norėsis mokytis, tiek ir turėsite. Ši savaitė nepradės naujų gyvenimo mokslo metų, gal net atvirkščiai: leis perkratyti pastaruosius įvykius, ramiai susiplanuoti darbus ir tik paskui suskambės skambutis, kuris taps naujos pradžios ženklu.

Nepramiegokite, tai labai sėkmingas momentas, kai ne tik suplanuojamos kelionės, stažuotės, mokslai, bet ir meilė atkeliauja elektroninių laiškų pavidalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.