Astrologė Skirma Liepienė: savaitė skirta ne zuikio gaudynėms

Prasideda didžioji Velykų savaitė. Kokia ji bus jums – šventiška ir džiugi, o gal per darbus nematysite nei pavasarinės saulės, nei atbundančios gamtos? Pateikiame astrologės Skirmos Liepienės horoskopą kitai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 20, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:11 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kelionės. Daug idėjų, svajonių, kurias galima lengvai įgyvendinti, tik reikia šiek tiek pasistengti. Atsiranda pasiūlymų keliauti, pažinti, tobulėti. Darbo išvykos taip pat veda į svetimus kraštus. Todėl tikėtina, kad savaitė prieš Velykas bus skirta ne zuikio gaudynėms ar kiaušinių marginimo darbams, o malonumams.

JAUTIS (04 21–05 21)

Darbas. Draugai kartais erzina. Šis jausmas nemalonus, netgi sumišęs su kalte. Nesikrimskite, jei negalite draugams ar savo pomėgiui skirti tiek laiko, kiek norite. Yra laikas pramogauti, yra laikas dirbti. Dabar turite dirbti, rimtai žiūrėti į pareigas ir nenuolaidžiauti sau nei dėl didelių, nei dėl mažų dalykų. Svarbius susitikimus organizuokite ketvirtadienį.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Apmąstymai. Jei abejojate savimi ir kas nors pasakė, kad pasikeitėte, gal taip ir yra. Ir visai nesvarbu, kas parašyta ant jūsų kremo pakuotės. Kitaip tariant, labai palankus metas. Ši savaitė skirta laiko tėkmei apmąstyti, rūpintis sveika gyvensena. Tiesa, tokie pamąstymai labiau tiks savaitgaliui. O savaitė bus darbinė, verčianti galvoti apie užduotis, jų atlikimo terminus ir tai, kas laukia artimiausiu metu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Diplomatija. Kai jūsų pietūs priklauso nuo kito žmogaus, privalote greitai išsiaiškinti, kas jam patinka, ir sakyti tai, ką norima girdėti. Galite tai vadinti pataikavimu arba buitine diplomatija – kaip pavadinsite, taip ir bus. Na, o jei pradėjote rizikingą verslą, turite būti pasirengę likti be paskutinių marškinių. Gyvenimas griežtas visiems, kas nori būti savarankiški.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Savarankiškumas. Ateina laikas, kai suprantate, kad jūsų angelas sargas atostogauja. Iš dalies tai liūdina ir erzina. Kaip jis drįso? Kita vertus, jūsų niekas neprižiūri, todėl galite elgtis kaip tinkami. Tai ypač pajusite trečiadienį – visur vėluosite, daug kam meluosite, bet vis tiek sėkmingai išsisuksite. Paaiškės, kad esate palikti vien tam, kad pažadintumėte savo vaizduotę.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ramybė. Reikia susiskirstyti darbus į svarbius ir antraeilius, susikurti mažų kasdienių ritualų. Jei to nepadarysite, neišvengsite nuovargio ir nepasitenkinimo drumzlių. Kitaip tariant, turite pasistengti, kad viskas vėl užsiklotų storu ramybės ir pastovumo sluoksniu. Nors ir atsiras skubinančių, reikalaujančių, spaudimą jausite tik savaitės pabaigoje. Gal kaip nors išgyvensite tas kelias dienas?

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Emocijos. Didžiausią dėmesį skirkite santykiams su kolegomis. Dabar viskas pagrįsta emocijomis, prielaidomis, simpatijomis, todėl sunku objektyviai vertinti ne tik konfliktines, bet ir įprastas situacijas. Pabandykite visa tai išanalizuoti, rasti logišką paaiškinimą. Didieji mostai, pareiškimai tikėtini savaitgalį. Noras prisiderinti prie kompanijos ir pakeisti gyvenimo įpročius nepasiteisins. Nors ką gali žinoti, skonis keičiasi.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nesusikalbėjimas. Patys įpūtėte ugnį, patiems teks ir gesinti. Ir viskas – dėl smulkmenos, žvilgsnio ar paprasto nesusikalbėjimo. Dabar toks laikas, kai tenka patiems galvoti ir priimti sprendimus. Norintiems pirkti ar parduoti reikia būti atidiems – sandorių sąžiningumas kelia abejonių. Atsiradus galimybei išvykite savaitgaliui.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pyragas. Didelė tikimybė, kad pirmas įspūdis bus klaidingas. Nedarykite skubotų išvadų, o ypač vertindami naujus pažįstamus. Asmeninius santykius gaubs melas, apgaulės. Tai ne kriminaliniai dalykai, greičiau nesusipratimai ar nutylėjimai. Viską galėsite užglaistyti sekmadienį prie skanaus obuolių pyrago su ledais. Nepatingėkite jo iškepti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sąžiningumas. Norite gražiai kalbėti, o gal net ir dainuoti. Tik svarbu laiku ir vietoje paploninti liežuvį. Yra tik viena sąlyga – turite būti sąžiningi, nemeluoti bent jau sau. Kiek nuveiksite, ką nuspręsite, bus svarbu ne tik jums, bet ir gyvenantiems kartu. Svarbiausi pasitarimai, susitarimai laukia pirmadienį. Todėl pasirūpinkite, kad sekmadienis nebūtų labai ilgas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nuodėmė. Jums nerūpi nei rasės, nei klasės, nei kitų nustatytos ribos. Vadovaujatės demokratijos vertybėmis. Kas traukia vyrus ir moteris prie jūsų? Greičiausiai nuodėmė. Nors rimto flirto ar juo labiau meilės dabar nematyti, šią savaitę užsimezgę dvasiniai ryšiai ir su vyrais, ir su moterimis tampa ilgalaikiai. Palankus metas trokštantiems valdžios, bet tikėtinos intrigos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Lengvumas. Gyvenimo mozaika pabyra blankiais gabalėliais. Ryškesnių spalvų pavyks rasti tik savaitės pabaigoje. Tada jau viskas bus kitaip: lengviau pasitikėti savimi, reikalauti ir uždirbti. Atrodys, kad kūrybingumo ąsočiai prisipildė, o visi darbai eina kaip per sviestą. Vakarus su draugais leiskite blaiviai – neragaukite kokteilių, tuo labiau nebandykite varžytis, kas daugiau išgers.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.