Astrologė Skirma Liepienė: nedarykite iš švenčių kulto

Ar jau gyvenate švenčių nuotaikomis? Bet kuriuo atveju, ši savaitė bus nekasdieniška. Lauks naujovės, tiesa, ne visuomet malonios – dera nepamiršti Mėnulio užtemimo įtakos. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės kovo 22–28 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 22, 2016, 1:44 PM, atnaujinta May 31, 2017, 11:28 PM

Avinas (03 21–04 19)

Nežinia, kaip geriau: ginčytis ar nusileisti ir nutylėti. Vieni sakys, kad dėl įvykių kaltas užtemimas, kiti viską suvers amžiaus vidurio krizei. O greičiausiai visomis vaivorykštės spalvomis sužimba seni konfliktai.

Pasinaudokite susiklosčiusia padėtimi, viską išsiaiškinkite ir tada arba viskas pereis į kitą lygmenį, arba paprasčiausiai nutrūks. Bet kokiu atveju nusiteikite, kad savaitės pradžioje kantrybės stigs.

Jautis (04 20–05 20)

Nebarstykite savęs smulkmenoms, buities reikalams. Šventės šventėmis, o asmeninis gyvenimas tęsiasi. Todėl šventes švęskite, bet nedarykite iš to kulto, nekelkite reikalavimų, neprimeskite savo požiūrio ar tradicijų.

Nemanykite, kad ką nors pražiopsote. Tiesiog daugybėje dalykų jūs tik nebylūs stebėtojai. Ir gerai – mažiau problemų, mažiau rūpesčių.

Dvyniai (05 21–06 20)

Įklimpote purvynėlyje? Kas kaltas? Kas stūmė? Klausėte patarimų tų, kurie šalia? Nepavyko. Taip jums ir reikia. Turite savo galvą, nuostatas, patirtį. Tuo ir reikia vadovautis.

Nemanykite, kad kas nors kitas gali jums surinkti informaciją ar teisingai už jus nuspręsti. Bendri reikalai ir projektai stringa. Tačiau pasilinksminimai bandomis sekasi puikiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Darbo reikalai gali strigti, jei norėsite įrodyti, jog esate gudresni už tuos, kurie jums vadovauja. Būkite suktesni, apeikite ir padarykite taip, kaip reikia, o ne taip, kaip sakė.

Tačiau namie – atgaiva sielai: viskas savo vietose, šventiška, gražu. Taip viskas ir bus, jei nesugadinsite, nepasakosite to, ko nereikia, nesidalysite savo tolimais planais ir nebandysite keisti kitų gyvenimo.

Liūtas (07 23–08 22)

Visas dėmesys oficialiai ir juridinei gyvenimo daliai: kam šaukimas į teismą, kam pavėluotos sąskaitos, o kai kas bandys pasirašyti sutartis. Viskas būtų neblogai, jei pavasario šventės nesujauktų planų, nenukeltų darbų tolyn.

Namie lyg ir viskas gerai: Velykų pusryčiai pamažu virsta pietumis, o viena švenčių diena tampa ilga ne darbo savaite. Kaip viskas klosis, priklauso tik nuo jūsų.

Mergelė (08 23–09 22)

Ateina laikas, kai turite įsivesti tvarką mintyse, darbuose, jausmuose. Sumaištis trukdo gyventi, juo labiau kad planų ir galimybių daug, tačiau pritrūksta nuoseklumo, šokinėjama nuo vieno prie kito.

Šventes mėginsite pasitikti sutvarkytais namais, išvalytais langais ir nusiplūkę. Nesistenkite visko atlikti patys, dalį buities darbų permeskite kitiems. Pyragus šventėms tegul zuikiai kepa. Koks bus – tokį suvalgys.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nebijokite imtis naujovių ir senus, įprastus dalykus pakeisti naujais. Tupėdami vienoje vietoje net ir nesužinosite, ką praleidžiate, prarandate.

Vieniems naujovės gali pakeisti gyvenimą (ir tai tikrai bus užtemimo įtaka), kitiems eksperimentai liks eksperimentais (čia tiems, kurie kiaušinius margins dar nebandytais būdais). Kad ir kokio lygio bus naujovės, jos vis tiek praskaidrins kasdienybę.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kuo ilgiau tylite, tuo sunkiau prisipažinti. Tai liečia ne tik didžiąsias paslaptis. Ir nutylėjimai darbe, ir uždarumas namie – viskas turi savo kainą. Gali būti, jog visa tai, kas slepiama, suduš kaip trapus kiaušinio lukštas ir tada teks suktis.

Bet jei jūs tai suprantate, tada viskas gerai: ir šventės, ir susitikimai, ir puotos praeis be didelių netikėtumų. O tie, kurie dirbs visą savaitę, sulauks dovanų iš Velykų Bobutės.

Šaulys (11 22–12 21)

Sąstingio laikotarpis turėtų baigtis kartu su įsibėgėjančiu pavasariu. Tačiau drumzlių, nuosėdų vis tiek liks. Todėl nesistenkite visko iki pat galo išsiaiškinti, išnagrinėti. Neužkliudykite to, kas ramiai dunkso.

Darbo savaitė nepateiks didelių staigmenų, gal vieną kitą netikėtumą, o savaitgalis nebus nei darbingas, nei kūrybingas. Greičiau jau sujauktas, užsuktas ir gerai išspaustas, beveik kaip varškės desertas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labai svarbu, kad niekas nespurdėtų, nešokinėtų ir neparneštų didelių naujienų. Jums taip norisi, kad viskas būtų stabilu, bet tikrai atsiras kam sudrumsti namų ramybę ir priversti imtis veiklos.

Graži marga gyvenimo verba susideda iš daugelio smilgelių, gėlyčių – rūpesčių ir netikėtumų. Todėl numokite ranka į išankstines nuostatas ir eikite ieškoti, kuo papuošti gyvenimą.

Vandenis (01 20–02 18)

Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių: kas turi įvykti, tas įvyks. Jūs galite bandyti sutaikyti žmones, galite dovanoti papildomų galimybių, tikėtis, jog jie pasikeis. Tačiau ne. Viskas kaip visada: niekam nereikia jūsų paramos, patarimų.

Tai, kas vyksta jūsų artimoje aplinkoje, tarp draugų, bendraminčių, išsispręs ir be jūsų. Todėl geriau išvykti keletui dienų pasižvalgyti ten, kur pavasaris karaliauja, o ne veltis į ginčus čia.

Žuvys (02 19–03 20)

Labai romantiškas ir išlaidus laikas, kai norai sunkiai dera su realybe. Tai neturėtų jūsų varžyti: visada atsiras Velykų Zuikis, kuris padengs jūsų išlaidas. Ir tada teliks užsiimti tuo, kas malonu, kūrybinga ir nepakartojama.

Bet neužsižaiskite, nes pirmadienis jau išsklaidys burtus ir turėsite gerai pagalvoti, kaip ištaisyti tai, ko prikūrėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.