Palmira: šiandien gali atgyti seni romantiški jausmai

Pirmadienis palankus viešnagėms, įvairiems susitikimams. Tai geras laikas bičiuliškiems susibūrimams, senoms pažintims atnaujinti, naujoms užmegzti. Galimas ir netikėtas susitikimais su asmeniu, kuris buvo brangus jūsų širdžiai, – seni jausmai vėl gali atgyti...

Astrologė Palmira.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė Palmira.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 31, 2017, 10:32 AM

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančias pievas, miškus, žydinčius sodus – tai džiaugsmas, meilė, šeimos pagausėjimas. Vaisiai – pinigai, turtas. Šaltis, žiema – vienatvė, nuostoliai, skurdas.

Blogas ženklas: einant paslysti, parkristi – galite praleisti svarbią galimybę; jei namuose imtų tinkas nuo lubų byrėti ar parketlentė išskristų – gresia nuostoliai, neturtas; jei nagas nulūžtų – liga; jei kas nors užkristų ant galvos – staigios, nelauktos permainos; pilki tonai.

Geras ženklas: išvysti amalą, krintančią žvaigždę – malonūs netikėtumai, šaunios pažintys; jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – gera žinia.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas kasdieniams ar seniems, užvilkintiems reikalams tvarkyti; ko nors nauja imtis nevertėtų; patartina vilkėti tamsiai raudonos, rudos, geltonos spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nuotaika giedra, jaučiatės tvirčiau – tai jūsų džiaugsmo, sėkmės metas! Ši diena puiki išvykoms, susitikimams su senais gerais draugais. Galimas slaptas romantiškas nuotykis toli nuo namų...

Jautis (04 21–05 21). Įtemptas metas. Galimos nenumatytos išlaidos. Būkite atsargesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 22). Pusiausvyros atgavimo, taikos diena. Ir raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio draugija. Moterys gali sulaukti malonių staigmenų...

Vėžys (06 22–07 22). Geriau šią dieną skirti ramiam poilsiui, kitaip gali pablogėti sveikata. Atidžiau rinkitės maistą – tikėtini virškinimo sutrikimai.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs. Gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Puikus metas išvykoms, susitikimams, pramogauti. Beje, galite sulaukti netikėtos žinios ar dėmesio iš asmens, kuris kažkada jus mylėjo.

Mergelė (08 23–09 23). Galite pajusti nemažą nuovargį, tad leiskite sau kiek atsipūsti nuo intensyvaus bendravimo ir ramiai patinginiauti namuose. Diena, beje, gera atviriems pokalbiams su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki diena smagiai pabendrauti, užmegzti šaunias pažintis. Geras laikas ir pažintims atnaujinti.

Skorpionas (10 23–11 23). Ramesnė diena, skirta pasidžiaugti tuo, ką turite, – savo šeima, namais, gyvenimo laimėjimais! Dėmesio: tai karminių dovanų metas...

Šaulys (11 23–12 22). Gera diena, vėl pasijusite puikiai! Būsite visiems svarbūs ir reikalingi. Būtent dabar jums prasidės tikrasis šventinis laikas!

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasyvus metas, kurį verta skirti tik maloniam poilsiui mielų, artimų žmonių rate.

Vandenis (01 21–02 20). Gerų permainų diena – aplinkybės klostysis palankiai, be to, padės draugai. Tik neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Galite susidurti ir su žmonėmis iš savo praeities, kurie kažkada jums buvo itin svarbūs.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite populiarūs, kad ir kur atsidursite, laukia nemenkas pasisekimas ir meilės sferoje... Verta daugiau dėmesio skirti geriems santykiams tiek su savais, tiek su tais, kurie svarbūs veiklai, karjerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.