Astrologė Skirma Liepienė: teks paaukoti kažką iš praeities

Geri nauji dalykai laukia tų, kurie pasiryžę paaukoti kažką seno. Priešingu atveju teks trypčioti toje pačioje vietoje, žada astrologė Skirma Liepienė, pateikdama prognozes kovo 29 – balandžio 4 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 5:31 PM, atnaujinta May 31, 2017, 6:36 AM

Avinas (03 21–04 19)

Naujų idėjų srautas neša tolyn, leisdamas keistis ne tik patiems, bet ir greta esantiems. Keičiasi sprendimai, nuomonės bei keliai saviems troškimams įgyvendinti. Ne veltui sakoma, kad nugalėtojas susirenka viską. Būkite tuo nugalėtoju!

Galvodami apie savo tikslus, eidami jų link, priartinate laimėjimo akimirką. Tikėkite, jog tai, ko trokštate, – pasieksite.

Jautis (04 20–05 20)

Net jei jus nuvilia, pamiršta, neskambina, neverta nerimauti ar ašaroti. Neverta ir bandyti susigrąžinti tai, kas ištirpo lyg pavasario sniegas. Visada atsiras žmogus, kuris jumis rūpinsis, žavėsis, sieks jūsų. Atlaisvinkite vietą šalia savęs.

Labiau seksis darbuose. Ten neiškyla situacijų, pagrįstų emocijomis, simpatijomis ar apkalbomis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūsų gyvenimas negali pasikeisti iš pagrindų, jei nesate pasiruošę kai ko paaukoti iš praeities. Turėdami naują kokybę privalote atsisakyti ir atgyvenusių saitų. Tai nebus lengva ir tam ryšis tik patys drąsiausi.

Kiti aimanuos, skųsis ir trypčios vienoje vietoje. Kad ir koks būtų sprendimas, jis yra jūsų ir toliau su tuo teks gyventi.

Vėžys (06 21–07 22)

Tampate prietaringi, nes suprantate, kad ne viskas jūsų rankose, ne viską kontroliuojate. Bandydami apeiti gyvenimo paspęstas kilpas naudokitės visais burtais, nepaisydami jų pobūdžio.

Kartais kaimyno palankumą galima užkariauti kavos puodeliu, o namuose piktąsias dvasias išvaikyti gero vyno taure. Naudokitės visais kerais, kurie sušildo santykius.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūs turite dabar tik vieną pasirinkimą. Ir jei atrodo, kad tai net ne pasirinkimas, visada galite pasirinkti motyvą, kodėl būtent taip viskas susiklostė. Bus kur kas lengviau tai išgyventi, kai atsakysite į klausimą, kodėl.

Labai smagu, jei turite žmonių, kurie palaiko ir neleidžia įsisprausti į kampą, sėdėti tyliai ir laukti dangiškosios manos. Judėkite, skubėkite, bandykite situaciją pamatyti skirtingais kampais.

Mergelė (08 23–09 22)

Atsakomybės klausimas – pirmas pagal svarbumą. Jums reikia savo darbus atlikti ne tik iki galo, kruopščiai, atsakingai, bet ir laiku. Bet koks atidėjimas gadina jūsų reputaciją, sunkina bendravimą.

Santykiai darbe tampa sudėtingesni. Namuose daugėja buitinių darbų, nes jūs nepasitikite niekuo, darote viską patys ir nieko nespėjate. Perskirstykite pareigas namuose.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Svarbiausia tikėti, kad paslaptys išliks paslaptimis, kad nesklandumai, sukritę pastaruoju metu, teliks menki nesusipratimai, o nauji, geri, sėkmingi metai prasidės jau šiandien.

Tačiau prieš išmesdami, nubraukdami tai, kas sena, dar kartą viską apgalvokite ir per skubėjimą neatsisakykite to, ką verta išsaugoti. Nors laikas pavasarinis, jūsų laukia rimti darbai, kurių negalėsite atidėti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Visatos dėsniai ir įstatymai veikia. Kiekvienas jūsų nuklydimas, kiekvienas žingsnis į šalį atneša ne tą rezultatą, kurio tikitės. Neklausia – nepatarinėkite, neprašo – nesistenkite padėti. Ir net negalvokite apie svetimas problemas.

Gyvenkite savo gyvenimą, darykite tai, kas jums svarbu. Skaitykite, medituokite, kapstykitės savyje, bet nekaltinkite savęs dėl to, kas jau įvyko, žiūrėkite į priekį.

Šaulys (11 22–12 21)

Laiko spiralė. Dar vienas vingis, o jūs toje pačioje vietoje, gal kiek aukščiau, kitame laike, bet toje pačioje situacijoje. Sutinkate žmones iš praeities, bandote iš naujo kurti santykius. Tačiau niekas nesikeičia: jūs ir vėl išsiskiriate nieko nenusprendę dėl ateities.

Todėl gyvenkite dabartimi, nesigręžiokite atgal, negalvokite, kas būtų, jeigu būtų buvę. Praeities nesugrąžinsite, o ateitį galite sukurti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Net tada, kai nežinote, kuo viskas baigsis, jūs turite tikėti, kad viskas baigsis gerai. Nesvarbu, kiek reikės jėgų, darbo, sėkmės, bet viskas baigsis gerai. Viskas, kas turi pradžią ir pabaigą. Todėl džiaukitės sėkmingais momentais, vertinkite tai, ką turite, ir stenkitės mokytis.

Mokykitės ne tik savo amato, žinių semkitės ir iš naujų sutiktų žmonių. Iš kiekvieno yra ko pasimokyti: taisyklingos kalbos, stiliaus, sugebėjimo išklausyti ar gražiai šypsotis. Mokykitės.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė bus su žaidimais, netikėtomis gyvenimo estafetėmis bei santykių aiškinimusi. Vieniems pavyks tai padaryti gražiai, įdomiai ar net smagiai, kiti įsivels į konfliktus, ekstremalias situacijas ir sunkiai galės jas suvaldyti.

Kad ir kaip klostytųsi ši savaitė, ji viena įspūdingiausių per metus, nes vis tiek kas nors įvyks. Šio laiko niekas negalės pavadinti nuobodžiu.

Žuvys (02 19–03 20)

Pavasaris kažkur užtruko arba tiesiog jūsų nuotaika gana bjauri. Melancholija, šiek tiek irzlumo, nepasitenkinimas – šis pilkas kokteilis gyvenimą paverčia sudėtingu ne tik jums, bet ir tiems, kurie šalia. Gali būti, kad aplinkiniai pasistengs tuos ūkus išsklaidyti ir savaitės pabaigoje jūs sulauksite nedidelė šventės, kuri bus suruošta išskirtinai jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.