Skirma Liepienė: savaitė panaši į didelį spalvotą muilo burbulą

Viskas laikina, nieko amžino nėra – šią seną kaip pasaulis tiesą, pasak astrologės Skirmos Liepienės, šią savaitę savo kailiu pajus daugelis Zodiako ženklų. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jun 28, 2016, 3:02 PM, atnaujinta May 20, 2017, 10:33 AM

Avinas (03 21–04 19)

Reikia laukti tęsinio. Tai, kas buvo, jau nepasikartos, tačiau laikas nesustoja, jis juda pirmyn ir verčia jus judėti kartu. Jei manote, kad neturite jėgų, patirties ar nuotaikos, gyvenimas jus aplenks ir liksite kolonos pabaigoje. Todėl skubėkite tęsti tai, ką pradėjote, naudokitės savo patirtimi, įdirbiu, lavinkite savo gabumus. Neleiskite, kad jūsų gyvenimas liktų nebaigtu filmu be tęsinio.

Jautis (04 20–05 20)

Ši savaitė panaši į didelį spalvotą muilo burbulą: gražu, spalvinga ir laikina. Kad ir kaip viskas gerai eitųsi, išlieka tikimybė, kad tuoj viskas pokštelės ir pavirs muilina balute. Taip gali dingti visos jūsų svajonės, visi pradėti darbai ar pasitikėjimas savimi. Tačiau jei turite su kuo pasikalbėti, pasidalinti mintimis, pasitarti ir jei mokate išklausyti patarimus, turite galimybę, kad muilo burbulai kils aukštai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kinivarpų išgraužti labirintai primena jūsų gyvenimo posūkius pastaraisiais metais. Nėra nė vieno vingio, kuris nebūtų skausmingas ar nepaliestas emocinio išgyvenimo. Gal atėjo laikas keisti situaciją? Gal verta imtis gyvenimo pertvarkų patiems ir nelaukti, kol kokia nors kinivarpa ras tinkamą kryptį? Aplinkiniai neprisidės, patarimų nedalins, liksite vieni su savo paieškomis.

Vėžys (06 21–07 22)

Sėkmė – labai slidus dalykas: atrodytų, kad būdami gražūs, sėkmės lydimi, laimingi negalite suklupti. Viskas einasi gerai. Viskas taip ir tęstųsi, jei ne viena smulkmena, vienas užmirštas daiktas. Tai, ko pritrūksite ar ką pamesite, gali sugadinti ne vieną dieną. Nešiokitės ne tik telefono laidą, bet ir dar vieną porą batų. Bandymai užmegzti naujas pažintis komplikuojasi, nusikelia neribotam laikui.

Liūtas (07 23–08 22)

Raudonos burės matyti iš toli, tačiau kol kas horizonte tuščia. Laikas kažkur pakimba, nieko nevyksta, lieka tik laukimas. Ir nereikia nieko daryti, skubinti ar spurdėti: ateis laikas, ir svajonių laivas bus čia. O tada ir galėsite vėl pradėti gyvenimą iš naujo, vėl imtis veiklos, darbų. Reikia impulso. Finansiniai reikalai lygiai tokie pat stabilūs kaip ir vasaros pradžioje.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskas po truputį atlėgsta: nelieka jaudulio, lėkimo, bandymo viską apglėbti. Manote, kad atėjusi vidinė ramybė leis susidėlioti jausmus, potyrius ir net siekius. Mažai tikėtina, kad ši būsena truks bent iki šeštadienio. Labai daug kas priklauso nuo draugų, žmonių, su kuriais turite bendrų sumanymų ir reikalų. Jei sugebėsite padėti ir nesiaukoti – puiku, bet jei tai pareikalaus jūsų darbo, energijos ir laiko – būsite pikti kaip didžiosios širšės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viskas pasirodė ir dingo, tarsi niekada ir nebūtų buvę. Galite atgaivinti įspūdį, atkurti buvusias figūras, dialogus ar jausmą, tačiau tai jau dingo. Dabar tenka viską pradėti nuo pradžių, nors ir pagrindo tam nematyti. Jūs išaugote senąsias pareigas, senus jausmus, o kartais net ir draugus. Ieškokite naujos kokybės, naujos patirties ir naujų iššūkių. Juk tik naujame lygmenyje jūsų laukia nauji jausmai ir naujos finansinės galimybės.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nemokamas sūris tik pelėkautuose, bet atrodo, kad būtent tai ir pamiršote. Džiaugiatės tuo, kas jums žadama, negalvojate, kodėl ir ką po to turėsite daryti. Viskas gal ir ne taip baisu, tik turite suprasti, kad nieko nėra brangiau nei nemokamai. Namuose jūsų pažadai neveikia, ten norima matyti konkrečius rezultatus. Jei ne finansine išraiška, tai bent smagių atostogų pavidalu.

Šaulys (11 22–12 21)

Įsipareigojimų tema. Atostogos labai komplikuotos tiems, kurie nepabaigė darbų ar dar turi padaryti didžiuosius vasaros darbus. Lengviausia tiems, kuriuos lepina antroji pusė ir sumoka už visas pramogas, dovanas ar keliones. Labai tikėtina, kad susidomėsite dvasine praktika, naujais maisto receptais arba tiesiog rasite naują hobį, kuris nebus susijęs su jūsų kasdieniu darbu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Visas dėmesys partnerystei, sugebėjimui susitarti ir rasti kompromisų. Problema ta, jog jūs suprantate, kad pasaulis sukasi ne apie jus vienus, tačiau taip norisi būti visatos centru, jog visa kita nustumiama į antrąjį planą. Nedideli nesutarimai dėl finansinių įsipareigojimų: kas mokės, kam to reikia ir kodėl aš? Bet tai juk smulkmenos, svarbiausia turėti su kuo ginčytis, derėtis ir taikytis.

Vandenis (01 20–02 18)

Vasaros žiedų mandala skleidžia savo gerąją energiją ir veda link tobulo suvokimo, kad gyvenime viskas kur kas paprasčiau, nei atrodo. Nekomplikuokite savo gyvenimo patys, nes kitiems dabar labai mažai rūpi, kaip jūs gyvenate ar ką veikiate. Gal ir gerai, nes randate laiko namams tvarkyti, braškių uogienei virti ar vaistažolėms rinkti. Kartu turite laiko keliauti, pažinti, išmokti ką nors nauja.

Žuvys (02 19–03 20)

Tiek smagių dalykų, vasaros linksmybių ir rizikos! Sunku suderinti darbus bei norą pamatyti ir išbandyti visas naujoves. Vieniems bus svarbu sveika gyvensena, kitiems rūpės tik tobuli raumenys paplūdimyje ir sporto laimėjimai, treti planuos naujus ateities startus. Kad ir kokie vėjai jus neštų, tai labiau planai, toli siekiantys tikslai, o ne realūs darbai ar jų rezultatai. Piniginės storis priklauso nuo to, kiek taupėte žiemą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.