Palmira: po spalvingo savaitgalio prasideda kritinis metas

Kritinis metas. Nevertėtų planuoti būsimų darbų, imtis naujų dalykų – klysite, neteisingai vertinsite situaciją, klaidingai matysite savo perspektyvas, tad pakenksite būsimam reikalui.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 11:52 PM

Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Imkitės to, ką gerai išmanote, ir nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti rūpesčių. Nesierzinkite susidūrę su netikėtumais, kliūtimis, reikalų vilkinimu – diena vis vien niekam tikusi, be to, pakaks nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių.

Ne laikas bendravimui – patartina atsisakyti atsakingų pokalbių su vadovybe, svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi ir su artimaisiais, ir su bičiuliais – galite ilgam susipykti, ir tikriausiai dėl atsitiktinių dalykų.

Nepalankus metas vertingiems daiktams įsigyti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Patartina uždegti žvakę, ilgiau į ugnį žiūrėti. Gera proga iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata; jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę; jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės; veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas; ugnį – jėgų netektis, kančia; žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – visą mėnesį nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indą sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas nors aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas planuoti mėnesio darbus, spręsti finansines, socialines problemas; palanki žalia spalvą.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkinių trūkumai kris į akis, tačiau nereikia į tai reaguoti kaip į asmeninį įžeidimą ar iššūkį ir dėl to užsiplieksti arba geranoriškai pulti auklėti... Venkite rizikuoti reikaluose, taip pat kelyje – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją.

Jautis (04 21–05 20). Streso metas, tad gal pavyks kai ką reikšmingo suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su aplinkiniais, antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį?).

Dvyniai (05 21–06 21). Jei esate darbštūs bei konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Liūtas (07 23–08 22). Geriausia šią dieną praleisti namuose – svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Apribojimų pakaks, tad niekur nesiveržkite, nieko nesiekite. Ne laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Na, o namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu nesuerzintumėte artimųjų.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite, nežadėkite, netarpininkaukite. Ir nebūkite patiklūs – galite susidurti su gudriai pateiktu melu. Atsargiau kelyje! Pasisaugokite vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs daug kuo nepatenkinti ir jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulauksite artimiausiomis dienomis, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

Skorpionas (10 24–11 22).Nepriiminėkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam manevrui. Vis dėlto venkite impulsyvių sprendimų – antrą dienos pusę tai bus itin aktualu. Nerizikuokite vairuodami.

Šaulys (11 23–12 21). Stenkitės baigti užvilkintus, pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni piniginiuose reikaluose – galite būti įtraukti į avantiūrą. Jei turite slaptų priešų – šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai nepalankus metas – geriausia niekuo neužsiimti ir daugiau ilsėtis. Jūsų nuoširdumu, paslaptimi gali kai kas jūsų aplinkoje ir pasinaudoti. Nepasiduokite bauginimams – jau kitą mėnesį viskas kuo puikiausiai išsispręs.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo sprendimo.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės kiek ramiau nei kiti, deja, aplinkybės netikėtai gali pasikeisti nepalankia linkme ir dėl jūsų išaugusio nervingumo, nekantrumo komplikuotis santykiai su kolegomis, artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.