Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 29 d.

Nors ši diena jau palanki, nepatartina imtis ko nors svarbaus ar rimto, taip pat pradėti naujų darbų. Pirmąją dienos pusę geras laikas analizuoti praeities klaidas, ieškoti būdų, kaip ateityje jų nebekartoti. Vertėtų baigti ilgalaikius darbus, grąžinti skolas. Puiki proga atsiprašyti, taikytis. Tai ramybės bei darnos atgavimo laikas.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 10:16 PM

Nuo 14 val. 18 min. stos Mėnulio jaunatis: dabar imkite galvoti apie ateitį, prasidėjo laikas šviesioms svajonėms, naujiems užmojams! Ir tai nebus tuščia – jaunaties svajos pildosi. Tad galvokite tik gerai – neturi būti nė lašo abejonės, kad gali nepavykti! Verta planuoti darbus, apgalvoti būsimus veiksmus, kurti planus, projektus. Beje, šiandien gerai būtent apmąstyti ateitį, bet ne veikti ar pradėti ką nors nauja.

Diena tinkama tvarkyti painius piniginius ir turto reikalus, spręsti socialines problemas.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai – būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti iki kraujo, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį tikėtina gaišatis, nenumatytos, nuo jūsų nepriklausančios kliūtys, tad geriau daug reikalų neplanuoti; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Nors jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs, ne viskas, kas šiandien bus žadama, bus naudinga ir įvykdyta. Būkite saikingai kritiški – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu.

Jautis (04 21–05 20). Šiuo metu nekelkite sau aukštų reikalavimų – galite persitempti. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanku užmegzti sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Puikus metas taikytis su antrąja puse iki 14 val. – nebijokite parodyti iniciatyvos. Vakare raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus.

Vėžys (06 22–07 22). Tuo, ką laimėjote anksčiau, dabar teks pasirūpinti, apsaugoti, išlaikyti. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, jų gerumu negreit įsitikinsite. Daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pataikauti visiems savo norams. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Būtinai susitikite su mylimu žmogumi iki 14 val., jei jums reikia susitaikyti.

Mergelė (08 23–09 22). Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite – teks sulaukti trečios gruodžio dekados. Aktyvių veiksmų nesiimkite, be reikalo nerizikuokite – atidėkite penktadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien geriau likti pasyviems. Apskritai jums asmeniškai geriau kitai savaitei atidėti svarbių reikalų tvarkymą, mat kelias dienas tikrai nesinorės nieko daryti, nebent užsiimti namais arba ramiai ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos pasiūlymai, susitarimai greitos naudos neduos. Svarbius bei skubius finansinius reikalus patartina tvarkyti po 14 val. Ryte verta aiškintis santykius sutuoktiniams norint susitaikyti.

Šaulys (11 23–12 21). Šaunus laikas – aplinkiniams darysite įtaką, paliksite gerą įspūdį. Tad jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais antrą dienos pusę. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra tikri dėl savo jėgų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, visa kita atidėkite ketvirtadieniui, penktadieniui. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams verta skirti daugiau laiko nei įprasta. Beje, pasiruoškite, kad partneriai vilkins reikalą. Neblogas metas nupirkti romantišką dovaną.

Vandenis (01 20–02 18). Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs – greitu laiku viskas sugrįš, tai pajusite jau kitą mėnesį, kai artimieji, draugai, mylimas asmuo ims jumis itin domėtis ir rūpintis.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus ir šiandien daug nuveiksite. Iki 14 val. verta spręsti bendravimo su savo šefu nesklandumus, o vėliau verta jam paaiškinti apie savo ketinimus karjeros srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.