Palmira: po sunkaus pirmadienio ryto – daug žadantis vakaras

Pirmadienis nepalankus nei naujų darbų pradžiai, nei kelionėms ar svarbiems susitarimams, taip pat vertingiems pirkiniams. Išaugs apgaulių, vagysčių, automobilių avarijų tikimybė.

Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:13 AM

Problemų labiau gali tikėtis dirbantys su informacija, dokumentais. Tai bus ir netinkamas laikas įvairiems susitikimams, pasitarimams, keistis informacija, net naujoms pažintims užmegzti bei kelionėms, ypač komandiruotėms. Tikėtinos klaidos, dvilypės situacijos, bet išeities neverta ieškoti iki vakaro.

Po 17 val. 40 min. Aplinkybės visiškai pasikeis, tad vakaras žada ir smagių susitikimų bei gerų naujienų.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys, – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankūs balti, raudoni, oranžiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Daug nesivilkite nei iš artimųjų, nei iš draugų ar kolegų – vargu ar šiandien kas nors labai stengsis jus suprasti, atjausti, jums padėti. Nerizikuokite sveikata, gyvybe, taip pat pinigais bei turtu – ir jums neteks nusivilti, patirti nuostolių.

Jautis (04 21–05 20). Iki 17 val. 40 min. itin nepalankus metas – tylėkite: ištartas žodis gali atsisukti prieš jus. Nekurkite finansinių planų, neskolinkite pinigų ir jų neinvestuokite – dabartiniams jūsų ketinimams nebus lemta išsipildyti. Galvokite, kam padedate – netikęs draugas gali pakenkti jūsų ateičiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Geriau mažiau tikėtis iš kitų pagalbos. Iki 17 val. 40 min. itin pavojinga įsižeisti ir netekti kantrybės. Žiūrėkite, kad kitų neerzintumėte, neprovokuotumėte. Netinka su šefu aptarinėti savo veiklos bei algos perspektyvų.

Vėžys (06 22–07 22). Rūpesčiai dėl kelionių, užsieniečių. Svarbiems susitikimams, pokalbiams, kelionėms geras laikas nebent po 17 val. 40 min. Iki to laiko nieko svarbaus neplanuokite, nepriimkite finansinių sprendimų, net jei iš pirmo žvilgsnio ir viskas atrodys nepriekaištingai.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 17 val. 40 min. nesiimkite atsakingos veiklos, atsisakykite neprivalomo bendravimo, kelionių ir labiau pasirūpinkite savo sveikata bei ramybe. Iki 17 val. 40 min. nevertėtų net per tarpininkus tvarkyti reikalų.

Mergelė (08 23–09 22). Nors dėl nieko negalite savęs kaltinti, galvoje suksis būtent tokios mintys. Vis dėlto pasistenkite nieko blogo negalvoti, o iki 17 val. 40 min. ir su niekuo santykių nesiaiškinkite, netvarkykite atsakingų reikalų. Nereaguokite į provokacijas – tai gali būti priešų, konkurentų ar sutuoktinio gudrybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 17 val. 40 min. imkitės tik to, kas privalu, – neskubėkite, viską darykite ramiai, apgalvoję. Nemenka nesėkmių, klaidų, traumų dirbant (darbe ir namie), vairuojant automobilį ar tiesiog einant gatve tikimybė. Venkite spūsties, būkite atsargesni minioje.

Skorpionas (10 24–11 22). Jus bus galima suklaidinti, apgauti piniginiuose dalykuose bei jausmuose – nesivelkite į avantiūras (finansines bei meilės), jos neišdegs. Nieko nedarykite, nepriimkite sprendimų spaudžiami, verčiami ar iš smalsumo. Labiau pasaugokite vaikus – jų žaidimai gali būti pavojingi sveikatai. Ne laikas ir santykiams su mylimu asmeniu aiškintis.

Šaulys (11 23–12 21). Gali stigti jėgų bei optimizmo. Tiesa, jei jūsų sutuoktinio reikalai klostysis puikiai ir jo nuotaika bus šauni, ši diena nebus sudėtinga. Vis dėlto iki 17 val. 40 min. patartina vengti bet kokio santykių aiškinimosi ne tik šeimoje, bet ir darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau kontroliuokite savo mintis bei žodžius – negalvokite ir nekalbėkite blogai apie artimuosius, draugus bei kolegas – iki 17 val. 40 min. tai itin svarbu, nes žodžiu tuo metu bus galima daug ką sugadinti.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite kuklesni, paprastesni ir nesureikšminkite to, ką išgirsite, – neįsižeiskite, nenuliūskite, bet ir labai neapsidžiaukite – iki 17 val. 40 min. išgirstos naujienos gali būti nepasitvirtinti, na, o duoti pažadai neįvykdyti. Ne laikas iki 17 val. 40 min. ir sandoriams.

Žuvys (02 19–03 20). Jei kas nors pareikš pretenzijas, mėgins aiškintis santykius – atidėkite tai po 17 val. 40 min. Pasistenkite iki to laiko kuo ramiau reaguoti į bet kokias pastabas, nepasiduoti provokacijoms – venkite atvirai reikšti savo mintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.