Astrologė S.Liepienė kelis Zodiako ženklus įspėja apie permainas

Astrologė Skirma Liepienė šią savaitę apibūdina kaip dviprasmišką – daugelis bus apdovanoti meile, laimėjimais, tačiau kai kuriems teks susidurti su klaidomis bei užtemimais. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 11:53 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:22 AM

Vis dėlto ji įsitikinusi, kad kai kurių Zodiako ženklų laukia permainos ir dėl to reikėtų suklusti jau dabar. Pokyčiai, atrodo, bus malonūs.

Avinas (03 21–04 19)

Tiek visko daug: ir meilės, ir užtemimų, ir laimėjimų, ir klaidų. Laikas, kai viskas susipina, susikuičia ir niekas negali pasakyti, kas bus, kodėl bus. Permainos – visada kažkas sudėtingo, neparankaus.

Permainos – tai, ką norisi atidėti ir tikėtis, kad viskas susitvarkys savaime. Mažai tikėtina, kad tai suveiks vienoje plotmėje, gali nuaidėti ir darbo aplinkoje, gali užkabinti jūsų sveikatą, santykius.

Jautis (04 20–05 20)

Noras išlaukti, išvengti to, kas nemalonu, yra žmogiška. Net ir žinodami, kad permainos būtinos, jas atidėliojate, nes norisi išlikti komforto zonoje, norisi, kad būtų patogu, taip, kaip buvo iki šiol. Gal ne tiek patogu, kiek žinoma ir suprantama.

Tam ir reikia užtemimų, kad visata stumtelėtų. Būtent šiuo laikotarpiu ir keičiasi jūsų požiūris, suyra nusistovėjusios nuostatos, atsiranda judesys.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad šios savaitės tema – jūs. Mat tai jūs lengvai įsimylite, lengvai išsiskiriate, tai jums viskas klostosi nesudėtingai ir be didelių išgyvenimų. Visi sako, kad meilė – tai lengvas žaidimas, o jūs patvirtinate.

Tačiau dabar viskas gali susiklostyti kiek kitaip, jei sutiksite žmogų, su kuriuo įdomu, su kuriuo galite keliauti, kalbėtis, juoktis iš tų pačių dalykų. Vadinasi, tai jūsų žmogus.

Vėžys (06 21–07 22)

Netikėtos permainos aplinkoje vers prisitaikyti, imtis neįprastos veiklos ir derybų. Mažai tikėtina, kad visa tai bus į naudą. Didžiausia tikimybė, jog jums teks sukurti atsitraukimo planą vien jau tam, kad išsaugotumėte tai, ką turite.

Nenorintiems kautis dėl laimės pyrago teks užsidaryti savyje, užsiimti savigrauža ir laukti, kol kas nors pastūmės ar paspirs. Vienu ir kitu atveju judesys vis tiek bus išbrokuotas.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai tampate patenkinti savimi, kai prarandate lankstumą ar kai ilgai vaikštote aplinkkeliais, jus tiesiog nukreipia ten, kur reikia. Atsiranda žymekliai, kurie nuveda link naujų patirčių, naujų žmonių, kartu leidžia atsisveikinti su tais, kurie užsibuvo greta.

Tai sudėtingas, tačiau labai reikšmingas, vertingas laikotarpis. Užtemimų sezonas tampa ypač svarbus, jei pribrendote permainoms. Tai pagreitina vidinę dinamiką.

Mergelė (08 23–09 22)

Nepradžiugins nei šokoladinės širdys, nei raudonos rožės. Jums reikia visai ko kito – jūs turite žinoti, kad jus myli. Ir tas „myli“ gali būti įvairus: nuvalyti batai, paruošta karšta arbata ar tiesiog klausimas: kaip tu nuvažiavai?

Jūsų meilė slypi smulkmenose. Tai labiausiai ir vertinama – labiau už tvarką. Darbe savaitė bus sunkoka – didelis krūvis be galimybės permesti kam nors kitam.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Konfliktinės situacijos. Ir visai nesvarbu, kad nesate susiję su politika, kad jums ne-svarbu, kas valdžioje ar nuo ko priklauso jūsų namo šildymas. Noras priešintis ir ginčytis lygiai taip pat natūralus kaip ir rausvų širdučių antplūdis aplinkoje.

Jums pavyks išsaugoti emocinį stabilumą tik tuo atveju, jei konfliktus sukelsite patys ir neleisite, kad kas nors užginčytų jūsų nuomonę. Visais kitais atvejais diplomatija ir kantrybė bus įveikta.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atrodo, kad tai ne savaitė, o neišsenkantis darbų, emocijų, susitikimų, ginčų ir siautulio srautas. Viskas svarbu, viskas susiję, viskas tampa artima ir reikalinga.

Nedideli konfliktai priverčia mobilizuoti visas jėgas, tiesiog suerzina ir nuo burbuliavimo prieinama iki šnypštimo bei karštų garų debesų. O verdančiame katile nebelieka šaltos vietos. Namiškiai išsilaksto kas kur, atvėsti tenka patiems.

Šaulys (11 22–12 21)

Dabar jums svarbiausia – jūsų veikla, į kurią esate įtraukti. Sudėtinga mėtytis tarp keleto darbų ar keleto sričių, todėl dėmesį geriau skirti vienai sričiai. Jei kas nors priverčia imtis papildomų darbų, atitraukia dėmesį, jūs prarandate susidomėjimą ir persiorientuojate į naują veiklą.

Viena ugnis užgęsta, kita įsižiebia. Tai, ką darote, jus tiesiog pasiglemžia ir jūs nieko aplink nematote. Darbas – štai kur jūs gyvenate.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kol nežinote, ką darysite, kol ieškote plano, idėjos, o paskui jų įgyvendinimo būdų, būsena sunki ir visai nesinori, kad kas nors patarinėtų ar spaustų. Bet jau ketvirtadienį bus rastas sprendimas, nubraižyta artimiausių savaičių schema, tada reikalingi bus ir pritarimai, ir patarimai, ir palaikymas.

Niekam ne paslaptis, kad visa tai, ką sugalvojote, dar gromuliuosite, taisysite ir keiksitės, bet jau vis tiek tai bus ryškus postūmis į priekį.

žuvys (02 19–03 20)

Pastarieji mėnesiai buvo sunkūs, o dabar jau jaučiate pagerėjimą, žinote, kad tai buvo patirtis, kurios labai reikėjo. Ginčai, diskusijos, tiesos paieškos verčia vis dažniau sugrįžti prie praeities išgyvenimų, ieškoti emocinių ryšių ir keisti savo požiūrį.

Meilei vietos nedaug, nepaisant to, kad visi linksminasi ir demonstruoja savo jausmus. Jūs tikrai žinote, kad jausmas – tai ne pyragėlis.

Vandenis (01 20–02 18)

Nepavyksta slysti paviršiumi, nesiseka apsimesti, kad jums nerūpi, kas vyksta. Kažkas primena Šv.Valentiną, kažkas kalba apie lemtingus užtemimus ir krizes, o iš tiesų viskas vyksta taip, kaip visada: jūs dalyvaujate visų aplinkinių gyvenime, jums įdomu, kur dar būtų galima save realizuoti, ką paskaityti ar pamatyti.

Kelionių šiek tiek stinga, bet tai iškeičiama į naują dvasinę praktiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.