Palmira: nepasiduokite svetimai nuomonei ir nekurkite iliuzijų

Nusiteikite darbui, venkite nereikalingo bendravimo, nepasiduokite svetimai nuomonei ir nekurkite iliuzijų trečiadienį. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, siekti likti ramūs bei objektyvūs.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 2:22 AM

Tai netinkamas laikas avantiūroms (tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje). Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite.

Tinka imtis sudėtingų uždavinių sprendimo. Diena palanki sisteminti darbus. Tai blogas laikas susitarimams, sandoriams, svarbioms finansinėms operacijoms. Pinigų netinka nei skolinti, nei grąžinti.

Tinkamas laikas įsigyti naujų drabužių, bet negerai namuose pradėti remontą, tvarkytis, skalbti, taip pat priimti svečius.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, pokylius – turtas, pagalba reikalingą akimirką, ugnį – sunaikinsite savo priešus, žaibą – geros permainos. Vanduo – apkalbos, regėti košmarus, alkį jausti – nuostoliai, neturtas, kančia.

Blogas ženklas: rasti monetų arba smulkių metalinių daiktų, juolab juos pasisavinti, jei kas nors namuose suplyštų, raktą pamesti ar sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono, jei vardu gatvėje pašauktų.

Avinas (03 21–04 20). Neblogas laikas išspręsti rūpimus klausimus – būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina ginčytinu klausimu nusileisti antrajai pusei.

Jautis (04 21–05 20). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykinių ir draugiškų santykių srityje, tik venkite daryti skubotas išvadas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – gana palankus metas, tinkamas tvarkyti reikalus, kai nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui.

Vėžys (06 22–07 22). Jei trečiadienį reikalas iš karto nepajudės, palikite jį ramybėje. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų.

Liūtas (07 23–08 22). Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu trečiadienis ne pats geriausias – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansų srityje.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, ieškokite trūkumų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nerimas sklaidosi, savijauta gerėja. Esate kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, trečiadienis nepalankus tvirtinti susitarimus, sandorius.

Skorpionas (10 24–11 22). Nereikėtų imtis ko nors svarbaus, pradėti naujų darbų. Neįsivelkite į intrigą darbe, venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

Šaulys (11 23–12 21). Nors draugai bus pasirengę jums padėti, šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas susijęs su pinigais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, tai padės apsispręsti, ko reikia, ir pasirinkti ką nors viena. Vis dėlto neskubėkite pranešti apie savo apsisprendimą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – palankus metas, jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – nemaloni diena, bet susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite pinigais, santūriau išlaidaukite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.