Palmira: galite gana tiksliai pajusti, ką negerai darote

Pirmadienis dvilypis, gana sėkmingas iki pietų, kai reikėtų planuoti itin svarbius susitikimus, atsakingus reikalus. Nuo 13 val. 8 min. prasidės gana įtemptas ir painus laikas, kai reikia vengti ginčų ar santykių aiškinimosi, netiks imtis nieko svarbaus. Ir nebijokite įsiklausyti į nuojautą – pirmadienį, Mėnulio dieną, galite gana tiksliai pajusti, ką negerai darote, ką reikia keisti atliekant užduotis, taip pat bendraujant su kolegomis.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 6:34 PM

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti paukščius, gėlą vandenį, šaltinį, šulinį, plaukti švariame vandenyje. Nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; miške būti, pasiklysti jame – baimė; ugnis – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: batą suplėšyti – apsaugos praradimas; jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties – nelaimės, nuostoliai, nužiūrėjimas; jei purvu aptaškytų – gėda; skinti gėles, medžio, krūmo šaką nulaužti.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymo požymis; jei ant galvos užkristų medžio šakelė, lapas, žiedas, gauti vaisių dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 13 val. apgaulingas laikas, kai svarbi atida, vėliau, ypač iki 15 val., itin sėkmingas laikas svarbiems darbams bei susitikimams; palankios ryškios, vaiskios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis iki pietų itin sėkmingas susitikimams su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų ateitis. Geras metas ir kelionėms. Vėliau turite būti atidesni ir atsargesni bendraudami su nepažįstamais asmenimis, užsieniečiais. Ir neįsivelkite į intrigas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis iki pietų tinkamas spręsti skolų, mokesčių problemas – rasite asmenų, jus suprantančių ir galinčių pagelbėti. Antra dienos pusė sudėtinga – galimi praradimai, nuostoliai. Ne laikas pirkti vertingus daiktus.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis iki pietų puikus metas svarbiems susitikimams, susitarimams, darbo sutarčiai pasirašyti. Antrą dienos pusę suaktyvės jūsų priešai, konkurentai. Būkite tolerantiškesni šeimoje, venkite ginčų su savo pora. Ne laikas aiškintis santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis iki pietų palankus darbo susitarimams. Tai gera proga išsiųsti savo CV, susitikti ir su būsimu darbdaviu. Antrą dienos pusę būkite atidesni savo sveikatai. Galimi virškinimo sutrikimai.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis iki pietų žada sėkmę, kad ir kuo užsiimsite. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų vaikais. Juos labiau reikėtų pasaugoti antrą dienos pusę. Tai bus nepalankus metas romantiškiems pasimatymams, taip pat pažintims.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis iki pietų tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima, nekilnojamojo turto įsigijimu. Palanku pirkti vertingą buitinę techniką namams. Vėliau geriau nesiimti jokių svarbių reikalų, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Vakarą leiskite namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis iki pietų sėkmingas svarbiems susitikimams, susitarimams ir sveikatai tikrinti. Vėliau geriau atsiriboti nuo svetimų, kritiškai vertinti išgirstas naujienas, gautus pasiūlymus. Pasisaugokite ne tik apgavikų, melagių, sukčių, bet ir vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis iki pietų geras finansinėms problemoms spręsti, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Vėliau nebereikėtų priimti jokių atsakingų sprendimų, leisti pinigų, jų investuoti, skolinti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis iki pietų – jūsų sėkmės laikas, kai galima įvykius pakreipti jums palankesne vaga. Vėliau bus svarbu tiesiog nieko nesugadinti. Ir pasisaugoti Trojos arklių!

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis iki pietų palankus konfidencialiems reikalams tvarkyti. Antra dienos pusė nepalanki. Gali pablogėti nuotaika, sveikata. Nebesiimkite nieko svarbaus, pavojingo ar atsakingo. Vakarą geriau leisti namuose. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis iki pietų geras rizikingam sumanymui įgyvendinti, palankus ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, investuotojų. Vėliau geriau likti santūresniems naujų žmonių bei įvairių naujovių atžvilgiu.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis iki pietų palankus svarbiam pokalbiui su viršininku. Vėliau turite būti itin atidūs, kad savo darbo užduotis atliktumėte teisingai, – tai ilgam gali pakenkti jūsų dalykinei reputacijai. Nesivelkite į jokias intrigas darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.