Astrologė Palmira perspėjo: tai labai sudėtinga diena

Pirmadienis itin sudėtingas. Tai nepalankus metas protiniam darbui, kelionėms, netiks ir ką nors nauja pradėti, pasirašinėti svarbius susitarimus. Šios dienos pasiūlymai bei gauta informacija apgaulinga, prieštaringa. Nepalanku užmegzti dalykinius kontaktus, kreiptis į vadovybę su prašymais. Bus didelė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė – būkite geranoriški, atsargūs, kantrūs.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:52 PM

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimam name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas užsiimti ramiais kasdieniais darbais; palankios spalvos oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko naujo nesiimkite ir venkite konfliktų, siekite įveikti pasipiktinimą. Galimi rimti nesusipratimai su sutuoktiniu – ko gero, dėl to būsite kalti jūs.

Jautis (04 21–05 20). Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką, atsirinkti tik tai, kas svarbiausia, – viskam neužteks jėgų. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus. Didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų, nuostolių tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Iliuzijų metas – būkite atidūs, kad nepakenktumėte nei sau, nei tiems, kuriems esate autoritetas, kurie nuo jūsų priklauso psichologiškai ar materialiai. Pasiruoškite tam, kad nelemtas atsitiktinumas gali pakeisti planus. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Ir nesiimkite nieko planuoti ateičiai.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite pagundai susipykti su savo viršininku, namuose – su tėvais, sutuoktiniu. Jei kils noras pademonstruoti savo jėgą, galimybes bei nepriklausomybę, suskaičiuokite iš pradžių bent iki šimto. Svarbaus klausimo sprendimą geriau atidėti kitai savaitei.

Liūtas (07 23–08 22). Jei jūsų norai per dideli, o pretenzijos – neadekvačios, laukia nusivylimas. Kuklūs ir blaiviai save vertinantys asmenys šiandien nesutriks. Beje, būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais: gali suklaidinti žmogus ar žinia iš toli, tad neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti. Ir venkite kategoriškų pokalbių su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Turite likti sąmoningi, kitaip įkliūsite į spąstus. Slėpkite paslaptis, saugokite reputaciją, dvasios ramybę, sveikatą bei turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos. Didesnė konfliktų su kolegomis bei gamybinių traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepriiminėkite jokių atsakingų sprendimų, nes galite supainioti, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga. Ir nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu dėl vaikų auklėjimo ar kieno nors neištikimybės (verčiau pasirūpinkite gera savo antrosios pusės nuotaika).

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės. Nesikarščiuokite dirbdami kasdienius darbus, atlikdami dalykines užduotis – gresia traumos, nesėkmės per neatidumą, saugumo nepaisymą. Gali gesti ir darbo technika, automobiliai. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – teisybės paieškos pavers kvailiais abu.

Šaulys (11 23–12 21). Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo bei atsargumo. Ir nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį – galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo. Tik labiau pasidomėkite, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai ir kaip naudojasi jiems skirtais pinigais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pakaks jaudinimosi dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su jais bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais – tai padės sprendžiant iškilusias problemas. Labiau pasirūpinkite tėvų sveikata.

Vandenis (01 20–02 18). Turėkite tvirtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų bei planų dėl išgirstų naujienų, ypač susijusių su mylimu asmeniu ar su pinigais: ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai. Labiau pasisaugokite vagių, ypač viešajame transporte.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalanki diena, ypač tiems, kurių gimtadienis dar neatėjo arba yra šiandien: jokiu būdu jo nešvęskite, atidėkite puotą bet rytdienai. Galimi nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą bei turtą. Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, skolinti pinigus ar priiminėti neteisėtas „dovanas“ bei jas patiems teikti. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.