Astrologė Skirma Liepienė: atūžia netikėtos permainos

Prasideda kalendorinis pavasaris – kartu su juo atūžia permainų vėjas. Šią savaitę žvaigždės diktuos greitą gyvenimo tempą, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2017, 4:44 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:57 PM

Avinas (03 21–04 19)

Tiek visko daug vyksta gyvenime, kad sunku apglėbti, pamatyti ir suvokti. Tai ne problemos, tai sūkuriai nesusipratimų, netikėtų sprendimų ir naujų sumanymų. Pagrindinis viso to bruožas – netikėtumas. Bandykite į viską pažvelgti iš šalies, ten, kur nereikia, nesikiškite, nekomentuokite ir net į tą pusę nežiūrėkite. Tačiau vis tiek bus dalykų, kurie džiugins, pilkas dienas pavers saulėtomis, o barista kavos puodelyje vis dažniau išpieš šypseną.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų entuziazmas vienus džiugina, kitus erzina. Nauji sumanymai ar sugrįžusi galimybė realizuoti senus planus virsta savotišku apsėdimu ir apie nieką kitą negalite galvoti. Į šių idėjų realizavimą įtrauksite visus aplinkinius. Prisideda tėvai, draugai ir net antroji pusė. Jūs tikite savimi, jie tiki jumis, todėl svarbiausia nesustoti ir viską atlikti iki galo. Didesnės problemos tikėtinos tik bendraujant – jūsų nekantrumas pasiekia apogėjų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne veltui sakoma, kad kiekvienam stogas čiuožia skirtingai, viskas priklauso nuo to, kas tą stogą vairuoja. Vairuokite atidžiai, nes dabartinės idėjos tikrai vertos dėmesio. Antroji pusė bandys jus prilaikyti, pristabdyti, nes norės viską išlaikyti taip, kaip yra. Nepasiduokite. Tie, kurie neišdrįs leistis į nuotykius ar yra itin priklausomi nuo aplinkinių įtakos, nuobodžiai gyvens dar ilgai. Kiekvienas renkasi pats.

Vėžys (06 21–07 22)

Gyvenimo malūnas sukasi, sparnais mojuoja, girnomis mala ne tik tai, kas gerai, bet ir tai, kas blogai ar visai netikę. Viskas susmulkėja, praranda įdomumą. Aišku, kad ką nors kepti teks, nes idėjų, įdirbio yra. Tačiau kas bus, kas iškeps ir ar gerai iškils, priklauso ne tik nuo jūsų, bet ir nuo aplinkybių.

Darbuose ne viską lemiate jūs, yra dar valdžia ir galutinis žodis. Namuose taip pat yra kas paspaudžia, prašluoja jūsų mintis.

Liūtas (07 23–08 22)

Jaučiate, kad jus vejasi, lipa ant kulnų, yra nepatenkinti, burba ir tokių ne vienas? Pasistenkite išsiaiškinti, kas vyksta, kodėl, paguoskite, jei reikia, tačiau tempo nemažinkite, toliau skubėkite į priekį.

Nėra jokios priežasties atsisakyti savo siekių vien todėl, kad kas nors nepatenkintas ar jiems jūsų tempas per greitas. Gali būti, kad dabar einate vienas, o kiti tik velkasi iš paskos. Tačiau tai ilgai netruks.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenime – kaip ir mokykloje: pats įdomumas per pertraukas. Tarp darbų, pareigų, įsipareigojimų tėvams, vaikams, daržams, daigams ant palangės turi būti pertraukų.

Tos pertraukos – ne tik susitikimai išgerti kavos, filosofiniai pokalbiai ar švaros įvedimas namuose. Tai turi būti tai, apie ką svajojate, tai, ko trokštate ir kiekvieną dieną negalite turėti. Ir visai nesvarbu, kas tai, – ar kelionė į Kijevą, ar masažai, ar siuvinėjimas. Tai turi būti jūsų asmeninė pertrauka.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Prieš ko nors prašydami gerai pagalvokite, ar to nusipelnėte, ar tikrai galite tai gauti. Kiekvienas prašymas – tai savotiškas nusižeminimas. Ar tikrai jums to reikia?

Jei manote, kad reikia, kad jūs nusipelnėte ir turite tai gauti, prašykite dvigubai daugiau. O jei nenusipelnėte, labiau nusižeminkite ir vis tiek prašykite. Juk neprašydami nieko negausite, visata šiuo metu nėra labai dosni.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nereikia nieko gailėtis, ką padarėte šiame gyvenime. Įvyko – neištaisysite, bet galite padaryti išvadas ir gyventi toliau. Gyvenimo pamokos būna visokios: reikšmingos, smulkios, skaudžios, pakartotinės. Šios savaitės mokymai nebus sudėtingi, bet svarbūs ir verčiantys pergalvoti, keisti nusistovėjusią situaciją. Vaikų tema ryški, nebūtinai maloni, tačiau remiasi jūsų atsakomybės ir pareigos jausmu.

Šaulys (11 22–12 21)

Galite prisigalvoti daugybę situacijų, kuriose pasirodytumėte puikiai, jei ką nors darytumėte. Dabar jūs filosofuojate, ieškote krypties, bandote rasti išteklių, kurie leistų realizuoti planus.

Turi būti fėjų dulkių statinaitė, kad galėtumėte užkurti visus mechanizmus, kurie leis jūsų sumanymams suktis, ir pasamdyti porą tarnų, kurie jums dirbtų. Patiems nesinori su visu tuo terliotis. Jei rasite išteklių – pajudėsite į priekį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvenime viskas laikina. Ir ši savaitė bus puikus to įrodymas: gyvenimas iš tiesų keičiasi. Skirtingi permainų masteliai: vieniems tenka keisti namus, kiti keičia darbą, o tretiems nuotaikų kaita – siaubingiausias dalykas. Jei situacija sudėtinga, ji vis tiek pasikeis ir viskas pagerės, reikia tai kaip nors išspręsti. O jei viskas puiku, nuostabu ir sekasi – džiaukitės, nes ir tai bėgant dienoms gali pasikeisti.

Vandenis (01 20–02 18)

Apsispręskite, kas jums svarbu, vertinga, o kas – tik smulkmenos. Smėlis, saulė, jūra, žalia pieva, žydras dangus svarbu? Taip. Visa kita – smulkmenos. Todėl gyvenkite, džiaukitės tuo, kas gali jūsų gyvenimą padaryti laimingesnį.

Sudėliokite prioritetus taip, kad nereikėtų kiekvieną dieną gailėtis, jog gyvenate ne toje šalyje, ne tai matote pro langą ar tiesiog miegate ne su tuo žmogumi.

Žuvys (02 19–03 20)

Nerdami stačia galva žemyn galite prisigalvoti daugybę pasiteisinimų ir priežasčių, kodėl tai darote, kodėl jums to reikia. Tačiau jei krisdami persigalvotumėte, visada galite pakeisti kryptį ir pradėti kilti aukštyn.

Kiekvienas suaugęs žmogus gali pakeisti savo nuomonę ir tik retas sugeba prisipažinti, kad ją pakeitė ar klydo. Būkite sąžiningi patys su savimi ir nebijokite keisti nuomonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.