Palmira: nenustebkite, jei netikėtai atsivers naujų galimybių

Svarbi šios dienos, kaip ir visos savaitės, tema – pasirinkimas. Tad nenustebkite, jei netikėtai atsivers naujų galimybių, jei gausite naujų pasiūlymų, kurie gali prieštarauti ankstesniems įsitikinimams bei planams, taip pat paskatinti jūsų socialinės padėties pokyčius.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:30 PM

Diena palankesnė pasyviems, ramiems asmenims, kuriems tarnybos, verslo ar politinė karjera nėra gyvenimo tikslas. Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti šeimai – stenkitės, kad dėl neatidumo neatšaltų santykiai. Neramus metas, bus jaučiama nemenka įtampa, tad sąmoningai kurkite komfortišką bendravimo atmosferą – elkitės ramiai, nekelkite įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Venkite ginčų bei santykių aiškinimosi.

Tvarkydami reikalus ar priimdami sprendimus labiau remkitės intuicija – tuomet pasieksite geresnių rezultatų: galimos keistos, prieštaringos situacijos, kur logika taps bejėgė patarti, tačiau vidus pajus, kuo reikalas kvepia.

Išlieka didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Galimos problemos per elektrą, modernią techniką, ryšio priemones. Diena nėra palanki kelionėms, bendrauti su užsieniečiais, neverta pažeisti įstatymų ar aiškintis teisybės.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų: geri sapnai reikštų gresiančią apgaulę ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: prie savo namų rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų – sėkmė tvarkant dalykinius ir meilės reikalus.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankesnis uždaresniam šeiminiam bendravimui, sekmadienis puikus aktyviam poilsiui ir geras įvairiems susitikimams.

Avinas (03 21–04 20). Prieštaringas laikas – nekurkite finansinių planų, taip pat venkite įsipareigoti finansiniuose dalykuose. Nepalanku skolintis iš aplinkinių ar imti kredito. Būkite atsargesni kelyje – galimi netikėtumai. Ir venkite ginčų su draugais – gresia rimtai susipykti.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite daugiau nuveikti – energijos pakaks. Nepalikite skubių reikalų kitai savaitei, jie gali kuriam laikui įstrigti.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo – tyla bus veiksmingiausias argumentas. O šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbius reikalus aptarkite su draugais – jų kritiškos pastabos padės neprarasti realumo jausmo. Ir nepraleiskite progos stiprinti draugiškus, partneriškus ryšius – jie bus stabilūs. Vakaro planai gali netikėtai pasikeisti, patartina jį praleisti namie. Būkite atsargesni su elektra.

Liūtas (07 23–08 22). Pavojinga diena – geriau nerizikuoti savo reputacija, įtaka, turima padėtimi bei darbu. Ir nenorėkite nieko pergudrauti – nei savo viršininko, nei likimo – jie bus dar gudresni. Vakare verta susitikti su tais draugais, kurie jus palaiko, yra jūsų bendraminčiai, – jums reikės pailsėti nuo dienos ginčų.

Mergelė (08 23–09 22). Naudingas metas tiems, kurie žino, kada sustoti, t.y. nepasiduoda azartui. Turite būti atsargesni kurdami planus, su partneriais, taip pat sutuoktiniu, mylimu žmogumi aptardami bendras perspektyvas – gali būti, kad to, ko taip dabar norite ir siekiate, vėliau atsisakysite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus svarbu nesusitapatinti su rūpesčiais, kurie iš tiesų ne jūsų, – kiekvienas turi dirbti savo darbą. Mažiau jaudinkitės dėl kitų – pakaks, jei gerai atliksite savo pareigas. Ne laikas prisiimti atsakomybę už kitus: draugus, kolegas, kaimynus ar tautą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinka bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis. Beje, nesugalvokite vakare kategoriškai pasikalbėti su sutuoktiniu apie jūsų santykius – tai gali būti pabaigos pradžia.

Šaulys (11 23–12 21). Tikėtini nesklandumai tiek darbe, tie namie, mat susinervinsite dėl menkniekio, o paskui jau – nemalonumų virtinė. Tad nuo ryto nusiteikite ramiai: juk gyvename netobulame pasaulyje, tad čia negali būti viskas sklandu. Būkite atsargesni su darbo instrumentais, ypač elektros prietaisais, kompiuteriais. Į užsieniečių dalykinius pasiūlymus daug vilčių nedėkite – viskas dar gali išeiti atvirkščiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sąlygiškai sėkmingas laikas, kai verta spręsti opius klausimus. Vakarą skirkite vaikams, žmogui, kurį mylite.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankus metas: ne laikas nurodinėti, ko nors reikalauti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai – stenkitės įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą bei paramą. Ir nekurkite jokių ilgalaikių planų – iki kitos savaitės pabaigos itin nestabilus laikas.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau kalbų. Kitaip šnekant, jei įtarsite, kad niekuo negalite žmogui padėti, tuščiai nesuteikite vilties. Ir neskubėkite įsipareigoti – vėliau galite būti šantažuojami šiandien išsprūdusiu pažadu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.