Palmiros horoskopas pirmadieniui, kovo 20 d.

Paskutinė Žuvų bei Zodiako diena, tad netiks imtis nieko nauja. Tai apibendrinimų, reikalų užbaigimo, skolų grąžinimo diena. Verta spręsti senas, užvilkintas problemas, taisyti padarytas klaidas, dirbti su sena informacija – ieškokite atsparos pamirštuose dalykuose.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2017, 11:01 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 4:39 PM

Šiandien palanki iškrovos dieta (gerai ir pabadauti). Na, o vakaras pagal senas tradicijas susijęs su namų ritualais (vandeniu, ugnimi). Patartina išplauti namus, išnešti šiukšles, patiems nusiprausti, uždegti žvakę, na, ir svarbiausia – susitaikyti su visais (bent mintyse tai padaryti), kad rytoj Saulei tekant švarūs įžengtumėte į Naujuosius arijų metus – tai bus Kupranugario metai, siejami su teisingumo atkūrimu, priešininkų sutaikymu, prarastų vertybių atgavimu, atgimimu, tradicijų išsaugojimu (blogiausiu atveju – neteisingu nuosprendžiu). Kupranugaris – asketas ir keliautojas, ironiškas, neprisirišęs prie daiktų, pinigų.

Zoroastriečiai Naujuosius metus sutikdavo per saulėtekį baltai apsirengę (būtinai baltai galvą apsidengę), degant ugniai (gerai įžiebti 8 raudonas arba rausvas žvakes ir po to jas per metus pamažu sudeginti), gerdami karštą raudonąjį vyną, išvirtą su medumi bei kvapiais prieskoniais, ir ragaudami saldžią varškę su razinomis. Į namus išvakarėse būdavo atnešama vėjo nulaužta pušies šaka.

Pirmadienį 12 val. 30 min. Saulė įeina į Avino ženklą ir juo judės iki balandžio 19 d. Pradeda suktis naujas Zodiako ratas, kurio principas – gera pradžia (kaip žinoma – pusė darbo). Tai naujo gyvybinio impulso metas, kai įvykius lemia stichiškumas, automatiškas pasitikėjimas savimi, beatodairiška narsa. Saulė Avine užtvindo gyvybine energija, uždega naujomis idėjomis bei noru veikti, kovoti, kurti. Tokia Saulės padėtis leidžia per greitą laiką priimti lemtingus sprendimus, išsikovoti sau, savo veiklai tinkamas pozicijas ir garsiai pasauliui pareikšti apie save, savo šaunumą, išskirtinumą. Tai itin palankus metas vadovams, kariškiams, chirurgams, odontologams, tiems, kurie dirba su metalais, ginklais, reklamomis, taip pat mokslininkams.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo pranašiški, jei buvo aiškūs, suprantami. Gerai buvo sapnuoti draugus, blogai, jei matėte save vieną, jei plaukėte vandeniu. Manoma, kad šiąnakt sapne gauti patarimai itin svarbūs.

Blogas ženklas: jei ugnis gestų be aiškios priežasties, išlieti pieną, jei kristų peiliai, šakutės, rasti namie surūdijusių metalinių daiktų.

Geras ženklas: gauti dovanų knygą, užrašų knygutę.

Žvilgsnis į priekį: antradienis kiek įtemptas, tačiau tinkamas imtis svarbių reikalų; palankios ryškios, šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Vėl šaunus metas – imsite palengvėle atgauti jėgas bei optimizmą, grįš sėkmė, laukia ir geros permainos reikaluose, taip pat santykiuose su pora. Vakaras žada smagias nuotaikas, ypač jei išvyksite iš namų.

Jautis (04 21–05 20). Įtampa neišvengiama, tačiau jums pavyks viską gerai sutvarkyti. Tai neblogas laikas ryžtingiems veiksmams, ypač sprendžiant konfidencialias problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepraleiskite puikios progos su visais susitaikyti, ieškoti sąjungininkų ir įtikinti sutuoktinį, kad visiškai juo pasitikite ir pritariate jo nuomonei (ir mylite). Beje, bus svarbu neiti miegoti nesusitaikius su sutuoktiniu – ateityje tai virs rimta, sunkiai įveikiama problema.

Vėžys (06 22–07 22). Gera diena atsibodusioms darbo problemoms spręsti, darbo vietai pertvarkyti. Palankus metas tikrintis sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Džiugus pirmadienis – pagaliau nusimesite jus prislėgusią naštą! Jūsų asmeninis žavesys, mokėjimas save tinkamai pateikti įtakingiems asmenims, vadovybei, partneriams, klientams nulems ateities sėkmę.

Mergelė (08 23–09 22). Užvilkintam reikalui greitai užbaigti tinkamas rytmetys. Deja, galite būti pernelyg kaprizingu su tais, kurie jus myli. Šiandien bus geriau, jei šeimos interesus iškelsite aukščiau visko.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite, su kuo jums pakeliui, o nuo ko reikia atsitraukti. Diena palanki dokumentams tvarkyti, nedidelėms kelionėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite sulaukti pagalbos ar gero patarimo iš senų draugų, ypač sprendžiant finansinius sunkumus. Jei siekiate susitaikyti su sutuoktiniu, būtinai ką nors nuveikite jam (jai) asmeniškai, įteikite mielą dovanėlę.

Šaulys (11 23–12 21). Puikus metas – atsiras galimybių išspręsti jus slėgusią problemą. Trauksite aplinkinius, daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, jums padėti, patarti, tačiau bus svarbu atsirinkti, ko galima klausyti, o ko ne, iš ko galima priimti pagalbą, iš ko ne. Būkite atidesni sutuoktiniui (ypač vakare).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nieko naujo nesiimkite ir pasistenkite daugiau ilsėtis nei dirbti – svarbius reikalus bei rūpesčius atidėkite arba juos tvarkykite per tarpininkus. Galite sulaukti netikėtos pagalbos ir gero patarimo, vertingo pasiūlymo, tik nesiimkite to įgyvendinti šiandien.

Vandenis (01 20–02 18). Pajusite artėjantį palengvėjimą, geras permainas. Gali pajudėti reikalas, į kurį anksčiau buvote investavę nemažai laiko bei pinigų, – senos pastangos pagaliau ims duoti naudos.

Žuvys (02 19–03 20). Darbe venkite sunkių ir atsakingų užduočių, pasistenkite atlikti tai, ką anksčiau buvote pamiršę. Tai tinkamas laikas įsisenėjusioms darbo problemoms spręsti. Siekite anksčiau grįžti namo, kad galėtumėte daugiau laiko praleisti su artimaisiais, užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.