Astrologė: šie išskirtiniai patarimai savaitę pavers nepamirštama

Pasibeldęs tikrasis pavasaris kai kuriems Zodiako ženklams žada ypatingas permainas. Kai kurios – itin malonios, daug žadančios. Vis dėlto keliems Zodiako ženklų atstovams reikėtų suklusti ir atidžiai įsiklausyti į astrologės Skirmos Liepienės patarimus. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2017, 10:26 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 5:23 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jums pavyks suruošti nepakartojamą savaitgalį. Gal savo gimtadienį, gal pagal visas tradicijas verbas rišite. Apie tai visi kalbės dar ilgai. Tačiau gali būti, kad tai nedžiugins namiškių. Sulauksite priekaištų, kad mažai galvojate apie kitus, kad darbas, kolektyvas svarbiau nei šeima. Kartais jūs perlenkiate lazdą, ypač jei užimate vadovo poziciją. Bet tai tik nedideli konfliktai, kurie išputos ir pasibaigs. Šią savaitę turėtumėte rasti laiko ne tik savo vaikams, bet ir tėvams.

Jautis (04 20–05 20)

Puoselėkite senąsias tradicijas, kurkite naujas ir džiaukitės laiku, praleidžiamu su vaikais renkant velykinius raštus, lipdant, siuvant vištas, viščiukus, puošiant namus. Kartais pritrūks laiko, kartais kantrybės, tačiau nepamirškite, kad daug gauna tas, kuris daug duoda. Nedideli nesusipratimai, trumpi ginčai nuspalvins savaitę, tačiau nieko nesugriaus. Tiems, kurie išvyks iš namų, bus linksmiau, smagiau, jie patirs ir nuotykių.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne taip paprasta būti Velykų bobute, jai reikia taip pat pasiruošti. Dalinti ir ruošti dovanas smagu, bet klausyti priekaištų, derinti meniu ir ruoštis kelionėms pas gimines – nelabai. Todėl visus nusivylimus, melus paverskite juokais. Viskas, kas gali palengvinti gyvenimą, pakelti nuotaiką ir suteikti pramogų, yra labai reikalinga. Finansinių klausimų sprendimą atidėkite, nes kelios dienos jau nieko nepakeis.

Vėžys (06 21–07 22)

Kamanės pabudo ir kiek pavasarinio medaus surinks, dar neaišku, tačiau ruoštis, kaip ir joms, pavasariniams darbams jau reikia. Kas prieskonines daržoves sės, kas naują šiltnamį pirks, o kas tiesiog naujus ratus įsitaisys. Kiekvienam sava nauja pradžia. Šeiminiame gyvenime viskas taip, kaip norite jūs: jūs šypsotės, šypsomasi ir jums, baratės jūs – baramasi ant jūsų. Jei meluojate, meluojama ir jums. Nelabai ką galite pasakyti ar pareikalauti.

Liūtas (07 23–08 22)

Pats laikas planuoti vasaros atostogas, į gyvenimą įsileisti naujų vėjų. Daug kalbų, apkalbų sukelia jūsų požiūris į vaikų auklėjimą, bendravimą ir pareigų tėvams vykdymą. Gali būti, kad jūs teisūs taip elgdamiesi, bet negi visi kiti aplinkiniai klysta? Gerai pagalvokite, gal šį tą verta keisti. Be šeiminių diskusijų, debatų, kas laukia ateityje, visiems aišku, kad didžioji pavasario šventė artėja ir reikės rasti būdą, kaip visiems susėdus draugiškai pasidalinti kiškio pyragą.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei žinote, kur paimti, žinokite, kur padėti. Tvarkos klausimas – aktualiausias. Visos problemos, nesutarimai, ginčai ir net riksmai dėl to, jog jūs užsimirštate ir manote, kad kiti turi apie jus šokinėti. Deja, ne, viskas kitaip. Išspręskite tai. Savaitgalio iškylos, jų planavimas – irgi papildomas stresas aplinkiniams. Paklauskite, ką kiti mano ir ar nori belstis ten, kur jums patinka.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nedidelės pavydo adatėlės mažai kuo panašios su akupunktūra, jos negydo. Bet gali virsti dingstimi pradėti judėti ir ką nors veikti. Susitikimai su draugais – vienas laiko leidimo būdų, naujų planų kūrimo ir patirties bei padarytų klaidų aptarimo etapų. Tai labiau kelionių planavimo, o ne pačių kelionių metas. Dokumentų, ataskaitų pateikimą ir sutarčių pasirašymą geriau atidėti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Finansinių klausimų sprendimas jau virsta ne asmeniniu, o daug rimtesniu reikalu. Gal tai paskolos, gal skolų grąžinimas, o gal tiesiog reikia rasti visai naują aukso gyslą. Kad ir kaip eitųsi reikalai, bendrieji finansai labai svarbu. Gali būti, kad jums teks priimti sprendimus, susijusius su kitų žmonių gerove, jų darbo užmokesčiu ar pareigomis. Tai leis jaustis svarbiam, reikalingam, nes tai ir bus tiesa.

Šaulys (11 22–12 21)

Šis laikas nėra labai sėkmingas ar džiugus, tačiau šiuo metu atsiranda naujų planų, naujų galimybių, prasideda nauji darbai. Gali būti, kad neturite darbe pritarimo, jūsų neremia namiškiai. Tačiau jei turite savo siekius, turite naujų sumanymų, turite juos įgyvendinti, nesvarbu, kokios aplinkybės ir aplinkinių nuomonė. Svarbiausia detalė – visa tai turi turėti didelį mastelį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors visi kalba apie galimybes, kūrybą ir tobulėjimą, jums atrodo, kad viskas kiek kitaip: lyg kas į gardą būtų įstūmęs ir vartus užkėlęs. Jums nereikia, kad kas nors mokytų elgtis ar kalbėti, nereikia, kad kas nors nurodinėtų. Tačiau kiti to nesupranta, ir jūs esate priversti tai girdėti, klausyti ir nesipriešinti, nes vartai užkelti. Laisvės daugiau bus tik į savaitės pabaigą arba pabėgus į žydinčias salas.

Vandenis (01 20–02 18)

Kai negalite ko nors turėti, pasiekti ar ko nors nemokate, – kritikuojate. Tai lengviausias kelias. Mažiau kreipkite dėmesio į kitus, daugiau energijos, entuziazmo nukreipkite jums palankia kryptimi, užsiimkite tuo, kas svarbu jums patiems. Ir tai ne vien darbai. Reikia daugiau tvarkos namie, daugiau dėmesio vaikams, jų poreikiams ir auklėjimui. Skirkite daugiau laiko draugams, pokalbiams su jais. Suaktyvinkite savo socialinį gyvenimą.

Žuvys (02 19–03 20)

Padėtį visuomenėje, pasitikėjimą ir autoritetą reikia pelnyti. Pastarųjų savaičių įvykiai parodė, kurioje vietoje esate ir ką apie jus mano kiti. Gali būti, jog tai jus tenkina, tačiau didesnė tikimybė, kad turite apie ką pagalvoti ir padaryti tam tikras išvadas. Klaidas reikia pripažinti. Santykiai namuose nesikeičia, bet slegia nutylėti dalykai bei paslaptys, kurios bet kuriuo momentu gali būti atskleistos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.