Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 5 d.

Iki 13 val. 21 min. nepalankus metas – nieko naujo nepradėkite, nieko atsakingo nesiimkite.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2017, 12:01 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 6:41 PM

Vėliau labai įdomus metas, puikiai tinkamas greitai ir energingai spręsti dideles problemas.

Tiesa, ne kompromiso būdu, – šiandien reikia elgtis drąsiai, ryžtingai ir sutelkus apie save bendraminčius, kolektyvą , vieniems į mūšį stoti nederėtų. Tad būkite stiprūs, savimi pasitikintys – laimės jėga, drąsa. Antra dienos pusė – karminis metas, kai gauname atlygį už mėnesio elgesį.

Diena nepalanki atsakingiems finansiniams sprendimams priimti – likite budrūs, jei jums bus siūlomi greiti ir efektyvūs būdai užsidirbti: greičiausiai tai apgavikų suktybė. Šiuo metu apskritai nebus įmanoma greitai gauti norimos pinigų sumos – įvairūs vilkinimai, vėlavimai, strigimai, kurių iš tiesų niekaip negalėjo būti.

Turite būti atidūs ir atlikdami savo užduotis, apdairūs pasirašydami dokumentus – padarytos klaidos pakenks jūsų prestižui. Taip pat reikėtų būti atsargesniems, griežtai laikytis saugumo technikos reikalavimų dirbant su pavojingais instrumentais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Šią savaitę bus didesnė degimo, sprogimo tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Gerai buvo regėti vandenį (ypač šaltinį, iš jo gerti) – pinigai, turtas, apdovanojimas, geros permainos namuose; valgyti – gera naujiena; drabužius regėti ar juos matuotis – kelionė. Tačiau glostyti šunį – draugo išdavystė, katę – vagystės, apgaulės. Jei drabužiai plyštų – galite padaryti lemtingą klaidą, jūsų dabartiniai ketinimai ar įsitikinimai klaidingi.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, indai, stiklai, laikrodis sustotų ar sudužtų, jei ant jūsų stiklas užkristų arba susižeisti stiklo šuke.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 19). Po pietų – palankus metas, geras ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui. Tik būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą, netikėkite žadančiais gerą darbą užsienyje. Nepažeidinėkite įstatymų, nesivelkite į finansines avantiūras.

Jautis (04 21–05 20). Tai ne jūsų jėgos metas. Jei jums reikia pakovoti už save, atidėkite tai vėlesnėms dienoms. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – ieškokite sąjungininkų, o ne priešų.

Dvyniai (05 21–06 20). Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiandien bus lemtinga. Nebūkite patiklūs kelionėse, susitikimuose su užsieniečiais, neužmegzkite naujų pažinčių – per svetimus žmones galimi nemalonumai. Nepatartina skolinti pinigų, ypač šeimos draugams. Būkite atidūs pasirašydami finansinius dokumentus.

Vėžys (06 21–07 21). Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, valdžia, autoritetu, atvirkščiai, sulauksite palaikymo ir aukšto įvertinimo. Šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo, nemokėjimo įvertinti savo galimybių, įstatymų, Kelių eismo taisyklių nepaisymo. Itin apdairūs turite būti su užsieniečiais. Venkite ginčytis su įvairiais pareigūnais, ypač kelių inspektoriais. Patartina susirasti sunkių darbų, kitaip dėl neišeikvotos susierzinimo (pykčio, apmaudo) energijos būsite linkę kelti skandalus – tiek darbe, tiek namie.

Liūtas (07 22–08 23). Bus svarbu elgtis energingai, ryžtingai, bet neagresyviai. Po pietų geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą. Nepasikliaukite užsieniečių pažadais nei reikaluose, nei meilėje.

Mergelė (08 23–09 22). Imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Tai karminio atpildo diena, tad vienų laukia netikėta dovana, sėkmė, kitų – pavojai, nuostoliai. Būkite atidesni kelyje, nesinešiokite stambių pinigų sumų.

Svarstyklės (09 23–10 22). Įtampą vis dar jausite – netikėtai keisis planai, kils nenumatytų konfliktų, atsiras juridinių, finansinių nesklandumų. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams. Šiandien būkite atidesni vairuodami. Tikėtinos įvairios baudos.

Skorpionas (10 23–11 22). Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines problemas. Tik venkite aiškintis meilės santykių, būkite atidesni artimųjų nuotaikoms, mažiau iš jų reikalaukite, nemokykite, ypač pirmą dienos pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Tai labai svarbi diena Šauliams – kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Galite gauti intriguojančių pasiūlymų dėl naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Vakaras džiugus, romantiškas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sunki diena – galite tapti atpirkimo ožiais. Kad būtumėte stipresni, kritinę akimirką nesipykite su tais, kurie jus remia, myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais ir antrąja puse – tai padės įveikti kilusius sunkumus. Atsargiai vertinkite šiandien gautas naujienas – ne visos bus teisingos. Atsargiau kelyje. Nepažeidinėkite įstatymų.

Vandenis (01 20–02 18). Pervargsite, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite informaciją – padarytos klaidos garbės jums nesuteiks. Ne laikas įrodinėti savo teisybę nei darbe, nei namie.

Žuvys (02 19–03 20). Sutelkite jėgas, kad atliktumėte svarbius darbus ir tesėtumėte neįvykdytus pažadus ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti. Saugokite namus nuo vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.