Palmiros horoskopas savaitgaliui, balandžio 8-9 d.

Deja, šis savaitgalis įtemptas, bus svarbu susitelkti į malonius, džiugius dalykus, nekreipiant dėmesio į galimus nesklandumus, į artimų žmonių trūkumus. Džiaukitės tuo, ką turite, ir pamirškite stygių. Būkite korektiškesni bendraudami su tais, kuriuos mylite, – galimi konfliktai. 

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2017, 12:01 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:37 AM

Šeštadienis pasyvus, jį gerai skirti šeimai, namams, sutuoktiniui. Beje, likite ištikimi. Stenkitės nieko neįžeisti. Verta užsiimti tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Palanku prisiminti praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti. Gerai ilgiau būti gamtoje, ypač aukštose vietovėse, kalnuose.

Sekmadienis itin aktyvus, net agresyvus, siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardyti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite. 

Deja, savaitgalį nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Galima nukentėti nuo agresijos, ypač minioje. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Tikėtinos avarijos – būkite atidesni kelyje. 

Pirmadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos laikas. Galima imtis ko nors nauja, jei buvo gerai pasirengta ar jei tuo jau kažkada užsiėmėte ir tai yra tik pamirštas senas reikalas. 

Tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisybę, imtis bylinėjimosi. Netinka skolinti pinigų. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą. 

Verta naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes). 

Gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu, jei reikia pasirinkti. Senovės Persijoje būdavo daroma taip: išėjus į lauką būdavo metami burtai (moneta, kauliukas ar dar koks nors sutartinis daikčiukas) atgal per savo namų slenkstį (pirma nusprendus, kuri pusė ką reiškia). 

Pirmadienio vakaras – sudėtingas pilnaties metas, netinkamas viešnagėms, santykiams aiškintis, švęsti, pramogauti.

Pirmadienį 2 val.10 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis judėjimas truks iki gegužės 3 d. Per šį laiką lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, silpnės atmintis, bet stiprės analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti įsipareigoti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia grįžti prie senų dalykų.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras.

Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje; nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą; jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis; jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje.

Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas nematytas šuo ar savas šuo be priežasties be paliovos lotų – esate saugomi mirusių protėvių.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba; medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas; žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose; valgyti sapne ar matyti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai; gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai; būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų aštrus daiktas – konfliktai namuose; jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas; jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų, jei pasimestų vienas batas, jei sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės; jei namuose kas nors sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, galimas net iširimas, nuostoliai; jei dantis nuskiltų – turto praradimas; jei nagas nulūžtų – liga; jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė; išlieti pieną antrą dienos pusę.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, instrumentų – išspręsite painią problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas; jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia; jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo ar šalia jūsų; jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia; rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga; jei ant galvos užkristų medžio lapas – nauda iš dabar pradėto reikalo, išvysti vaivorykštę – taika šeimoje.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos; susižeisti iki kraujo – apsaugos praradimas; jei tarakonų iš kaimynų pasirodytų – nemalonumai šeimoje; įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, iš rankų pinigai kristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigus, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienį netinka imtis nieko naujo, žadėti, įsipareigoti; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 19). Saugokite savo bei šeimos narių, ypač tėvų ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Būkite atidesni vaikams sekmadienį, pirmadienį – tikėtini nelaimingi atsitikimai. Pirmadienis tinkamas partneriškiems susitikimams, susitarimams, na, o vakaras jau nebepalankus ir netinkamas viešnagėms. Pasaugokite gerus santykius su savo pora, 

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį jums pakaks savitvardos, nepraraskite ir saiko, o štai sekmadienį, pirmadienį gali užvaldyti emocijos – gali tekti kiek pasijaudinti dėl artimųjų, sutuoktinio. Traumingos, avaringos dienos, kai gresia ir priverstinės išlaidos. 

Dvyniai (05 21–06 20). Pasistenkite įžvelgti žavesį, pajusti džiaugsmą smulkmenose ir įvertinti kad ir nedideles artimųjų (ypač vaikų, sutuoktinio) pastangas jums pagelbėti, jus pagerbti. Labiau sudėtingas ir nepalankus sekmadienis, pirmadienio vakaras. Atsargiau turėtų elgtis tie, kurie gyvena su pavydžiu sutuoktiniu – gresia pavyduliavimo priepuoliai.

Vėžys (06 21–07 21). Galvokite apie artimųjų nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas ką nors aiškintis, kritikuoti. Šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su antrąja puse (geriausia į mėnesio pabaigą). Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. 

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis gana įtemptas – pakaks progų susipykti su tais, kuriuos mylite. Būkite atlaidesni ir atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir labiau juos pasaugokite. Būkite ištikimi. Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, trumpalaikiams susitarimams. 

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis neblogas, jei viską darysite neskubėdami. Sekmadienį geriau likti namie. Pirmadienį tiktų tvarkyti piniginius ir turto reikalus. 

Svarstyklės (09 23–10 22). Šiomis nervingomis dienomis gali tekti taikyti artimuosius, draugus, t.y. pabūti taikos angelu. Labiau pasaugokite savo transporto priemones, turtą (pirmadienį itin).

Skorpionas (10 23–11 22). Geriau jausitės šeštadienį – bent jau pirma jo pusė palanki. O štai sekmadieniui, pirmadieniui daug neplanuokite, daug nesivilkite – minimalizmas bus naudingas. Šios dienos gana pavojingos – venkite rizikuoti, kad ir kuo užsiimsite. 

Šaulys (11 23–12 21). Neleiskite sau būti piktiems, nepakantiems. Nepasiduokite provokacijoms, nors jums atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti – jei kirsite atsaku, laukite ilgalaikių blogų pasekmių. Saugokite pinigus, turtą bei reputaciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite savaitgaliui savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip prarasite savitvardą ir sugriausite tai, ką vertinate, branginate. Sėkmingesnis metas – pirmoji šeštadienio pusė, sekmadienis iki pavakarės. Pirmadienį gali tekti išgirsti ne pačių maloniausių dalykų iš savo viršininko. (Geriau tądien jam neužkliūti.)

Vandenis (01 20–02 18). Būkite lankstūs ir draugiški. Ir ne tik draugų, bet ir artimųjų atžvilgiu. Ir mažiau planuokite – viskas priklausys nuo jūsų valios bei norų – susitaikykite su tuo, kad gali tekti keisti viešnagių, kelionių planus.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis bus smagus, jei mokėsite parodyti antrajai pusei, kaip vertinate savo ryšį ir kokie esate atsidavę šeimai. Priešingu atveju būsite apkaltinti abejingumu, šaltumu ar net šeimos interesų išdavimu. Sudėtinga antroji sekmadienio pusė bei pirmadienis. Tai tinkama diena skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.