Astrologė Palmira: gera proga mesti burtus

[[ge:lrytas:lrytas:592632]]

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 3:04 AM

Pirmadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Galima imtis ko nors nauja, jei tam buvo gerai pasirengta ar jei tuo jau kada nors užsiėmėte ir tai yra tik gerai pamirštas senas dalykas.

Tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, pradėti bylinėtis. Netinka skolinti pinigų. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą.

Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.).

Gera proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu siekiantiems pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję į lauką mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar kokį nors sutartinį daiktelį) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Pirmadienio vakaras sudėtingas – tai pilnaties metas, netinkamas viešnagėms, santykiams aiškintis, švęsti, pramogauti.

Pirmadienį 2 val. 10 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis judėjimas truks iki gegužės 3 d. Per šį laiką lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, silpnės atmintis, bet stiprės analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova gyvenime, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos, susižeisti iki kraujo – apsaugos praradimas, jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje, įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigų, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienį netinka imtis nieko nauja, žadėti, įsipareigoti; palankios šviesios, neryškios spalvos, ypač sidabrinė, perlamutrinė rausva, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas partneriškiems susitikimams, susitarimams, bet vakaras jau nepalankus ir netinkamas viešnagėms. Pasaugokite gerus santykius su savo pora.

Jautis (04 21–05 20). Geras laikas tvarkyti įstrigusius darbo reikalus, tikrintis sveikatą. Deja, vakaras emociškai sunkus: gali tekti kiek pasijaudinti dėl artimųjų, sutuoktinio. Tai trauminga, avaringa diena. Gresia ir priverstinės išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Iki pavakarės gana sėkmingas laikas, kad ir kuo užsiimsite. Sudėtingas ir nepalankus vakaras. Atsargiau turėtų elgtis tie, kurie gyvena su pavydžiu sutuoktiniu, – gresia pavydo priepuoliai.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis netinkamas užsiimti kuo nors svarbiu. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis geras skubiems reikalams tvarkyti, trumpalaikiams susitarimams. Vakare venkite ginčų, būkite atidesni kelyje, pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį tiktų tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Vakaras sudėtingas – tai kritinis laikas santykiams su savo pora aiškintis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pavakarės – jūsų sėkmės laikas, kai tiktų pakovoti už jums svarbų reikalą. Vakare labiau pasaugokite savo transporto priemones, turtą.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug neplanuokite, nesivilkite – bus naudingas minimalizmas. Tai pavojingas laikas – venkite rizikuoti, kad ir kuo užsiimsite.

Šaulys (11 23–12 21). Jei jums padės draugai, jei remsitės sąjungos jėga, daug nuveiksite, laimėsite svarbią kovą. Ypač vakare saugokite pinigus, turtą bei reputaciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali tekti išgirsti ne pačių maloniausių dalykų iš savo viršininko, tad šiandien geriau jam neužkliūti.

Vandenis (01 20–02 18). Iki pavakarės naudingas metas – susitiksite su reikalingais žmonėmis, kurie jus nukreips tinkama linkme, padės išspręsti svarbų klausimą. Vis dėlto ne viskas priklausys nuo jūsų valios bei norų – susitaikykite su tuo, kad gali keistis viešnagių, kelionių planai.

Žuvys (02 19–03 20). Tinkama diena tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus. Vakaras itin sudėtingas, įtemptas – nesivelkite į ginčus, nebendraukite su tais, kurie jums nemalonūs, ir pasistenkite anksčiau eiti miegoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.