Astrologė: viena ypatinga sąlyga pavers pavasarį stebuklingu

Šventinė savaitė – ypatinga. Tai susikaupimo metas, kada derėtų gerai apgalvoti, ką veikiate, kur einate ir kokie jūsų gyvenimo tikslai. Astrologė Skirma Liepienė ragina nepamiršti, kad prasidėjęs pavasarinių stebuklų metas tęsis tiek, kiek patys to norėsime ir būsime atviri pokyčiams.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2017, 12:22 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:02 AM

Avinas (03 21–04 19)

Pavasarinių stebuklų metas. Tai ne tik besikeičianti situacija darbe, svetimų minčių ar motyvų spėjimas, bet ir netikėtų susitikimų, pažinčių metas. Tos pažintys gal ir nebus labai ilgalaikės, tačiau smagios, žadančios nuotykius ir linksmybes. Jūs laukėte, tikėjotės, kad situacija darbe stabilizuosis, atsivers naujų galimybių ir jūs galėsite keliauti, mokytis. Deja, viskas kol kas atsideda beveik iki rudens.

Jautis (04 20–05 20)

Turite paslapčių, kurias norite išsaugoti. Pražudyti gali plepumas, kai pasakojama tai, ką galima patikrinti, kai galima paklausti ir sužinoti kitą tiesą. Venkite nemalonių, dviprasmiškų situacijų tarp savų, tarp buvusių, esamų ar būsimų antrųjų pusių. Šventinis savaitgalis nebus toks, kad reikės visus lankyti, margučius vežti ar išsprogusiomis šakelėmis mojuoti. Tai labiau uždaras savos šeimos laikas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gal visai nereikia nieko spręsti, gal tik jums atrodo, kad vyksta kai kas svarbaus ir labai reikalingo. Šiuo metu pervertinama materialioji gyvenimo pusė, akcentas atitenka finansiniams klausimams, jautriau reaguojama į nedidelius pokyčius santykiuose su giminaičiais. Nesikiškite į ginčus, nesistenkite spręsti svetimų konfliktų, susitvarkykite su savomis skolomis, savais reikalais ir įsipareigojimais. Nelukštenkite to, kas seniai prasmirdo.

Vėžys (06 21–07 22)

Gyvenimo sūpynės tai pakyla aukštyn, tai staigiai čiuožia žemyn. Numatyti, kas iš to išeis, sunku, bet ramiu miegu ir stabilumu kol kas net nedvelkia. Papildomi rūpesčiai dėl namiškių sveikatos ar jų įsipareigojimų. Norėdami jiems padėti turite naujai peržvelgti savus planus. Tiems, kurie kelyje ar planuoja tolimas keliones, laikas geras, romantiškas, bet labai išlaidus. Už malonumus tenka mokėti, bet ne saldainiais.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai jausmų savaitė, kai svarbiausia ne tik tai, ką dabar mylite, kuo rūpinatės ar globojate. Svarbu ir tai, kas buvo, – prisiminimai, sentimentai. Šie šilti vėjai iš praeities paskatins paskambinti ar parašyti senam bičiuliui ir galbūt atnaujinti malonius santykius. Darbe labai svarbu išlaikyti subordinaciją. Tiems, kurie dirbs per šventes, bus sunkiau nei tiems, kurie per Velykas galės skanauti kiškio pyrago.

Mergelė (08 23–09 22)

Vis kas nors pažnaibo, sujaukia jūsų planus. Nelabai malonu, tačiau tai tik nedideli nesklandumai, dėl kurių nesikeičia nei gyvenimo, nei darbų planai. Gali būti, kad naujai prisiimti įsipareigojimai nebus tokie sudėtingi ar komplikuoti, kaip manėte. Neabejokite savo sugebėjimais ir savo patirtimi. Šeiminiame gyvenime, santykiuose viskas tiesiog idealu. Taip idealu, kad net darosi neramu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Gera nuotaika supasi ant pomidoro daigo. Pokalbiai apie planus, būsimą derlių, keliones. Nieko tokio, ką būtų galima pavadinti globaliu. Problemos, susijusios su gyvenamuoju plotu ar rekonstrukcijomis, nusikelia vėlesniam laikui. Dabar lieka džiaugtis didesne laisve, mažesniu prisirišimu prie namų, galimybe bendrauti, keliauti ir pamatyti tuos kraštus, apie kuriuos seniai svajojote.

Skorpionas (10 23–11 21)

Laikas, kai viskas susiję su pavasario bėgimu, skubėjimu ir šilumos troškimu. Nėra tylios vietos namie – kepami pyragai, slegiama varškė, varstomi ir valomi langai. Kieme taip pat visi šapus neša, lizdus suka ir švilpauja. Nuo viso to kyla dvejopi jausmai: lyg ir džiugu, lyg ir šventiška, tačiau visokių minčių sukasi ir norisi šiame dūzgėjime rasti ramią vietą. Tokia jau nerami ši savaitė.

Šaulys (11 22–12 21)

Šiugžda svogūnų lukštai, pas kažką rūgsta užmerkta juodalksnių žievė, o kažkur gyvenimas nuvingiuoja vaškiniais žingsniais. Tai šventinės nuotaikos, laiko tąsos suvokimas. Kad ir koks filosofinis požiūris į gyvenimą būtų, vis tiek tampa aišku, kad po Velykų kai kas keisis, kad reikia keisti, priimti sprendimus, net ir už namiškius. Tiesiog pabaikite tai, kas pradėta, kad vėliau, jau po vasaros, prasidėtų kitas, sėkmingesnis, etapas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai, kas vienam – pradžia, kitam – pabaiga. Kol krokai žydėjo, vėlyviai sėklas brandino. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio, gyvenimo aplinkybių ir santykių su artimaisiais. Netikėti rūpesčiai gali sujaukti planuojamas Velykas, pakeisti giminių lankymo tvarkaraštį ar net margučių marginimą nustumti į kitą laiką. Viskas bus geriau, nei manote, jums reikia tik tikėti, kad tai, ką darote, – teisingiausia.

Vandenis (01 20–02 18)

Naminiai kivirčai prasideda nuo juokelio, užuominos ar sudužusios lėkštės. Visai nekaltai ir neskaudžiai, bet gali išsirutulioti į didelį konfliktą. Pasistenkite suvaldyti situaciją, neaštrinkite konflikto, nesiknaisiokite senose nuodėmėse. Artėjančių švenčių nuotaikos priklausys ne tik nuo jūsų geranoriškumo, bet ir nuo bendrų įsipareigojimų. Turite atlikti, apmokėti ar perduoti viską, kas būtina, visa kita – jau po stipriausio margučio rinkimų.

Žuvys (02 19–03 20)

Vieni ieško darbo, kiti – vidinės ramybės, o tretiems tiesiog reikia ramaus savaitgalio. Ir visai nesvarbu, ar namuose, ar pas uošvius. Svarbu, kad būtų ramu, kad kompanija sava ir kad niekas neskaičiuotų svetimų pinigų. Įtampa dėl vaikų tai atslūgsta, tai vėl tampa vos pakeliama. Mažuosius užimkite, o dideliems nepamokslaukite, geriau suteikite galimybę namų ūkio darbus atlikti, kiaušinius marginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: VRM komentarai apie transporto priemonės savininko deklaravimo kodą