Palmira perspėja: būkite budrūs, prasidėjo kritinis laikas

Kritinis laikas: daug blaškymosi, nerimo, nereikalingo įtarumo arba pasitikėjimo ten, kur nereikėtų. Mažiau kalbėkite, santūriau bendraukite – tai padės išvengti nesusipratimų ir konfliktų.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-11 05:30, atnaujinta 2017-04-14 04:33

Nesiimkite tvarkyti atsakingų piniginių, turto, karjeros reikalų. Venkite įsipareigoti, žadėti bus lengviau nei tesėti: akys – marios, atrodo, užteks ir jėgų, ir laiko, ir pinigų, ir sėkmės, tačiau taip nebus. Labiau pasisaugokite gražbyliautųjų, sukčių, vagių.

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams. Įvairios derybos, pasitarimai irgi nebus vaisingi. Netinka ir naujų pažinčių, ypač romantiškų, užmegzti. Nevertėtų apskritai imtis ko nors rimta – iškils nenumatytų sunkumų, netikėtų nesutarimų, kliūčių. Vertėtų baigti senus darbus, grąžinti skolas.

Ne ką palengvės ir vakare po 20 val. 24 min. prasidėjus palankiam metui pagal Mėnulio kalendorių. Nors emociškai imsite rimti, sieksite santarvės, dėl nepalankios Saulės padėties kils naujų nesmagumų, rūpesčių. Vis dėlto pasistenkite likti ramūs, nepykti ant artimųjų (ypač vaikų), kad ir ką sužinosite, kad ir ką jie iškrėstų.

Šiandien didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Labiau turėtų pasisaugoti asmenys, kurių širdis silpna.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Sudėtingas metas (nors ryt bus blogiau), kai aplinkiniai linkę greičiau pastebėti jūsų ydas nei privalumus, – nenustebkite, jei sutuoktinis, partneriai, net draugai dažniau pastebės jūsų trūkumus, klaidas ir šykštės komplimentų..Nepykite ant jų – tokią sudėtingą dieną daug kam stigs optimizmo ir objektyvumo. Bus svarbu patiems nieko nekritikuoti ir neteisti.

Jautis (04 21–05 20). Gali pristingi jėgų (ir pinigų), pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Venkite sudėtingų, nemalonių darbų (raskite sau malonesnį užsiėmimą), kaip ir bendravimo su piktais, kerštingais, pavydžiais žmonėmis. Būkite atidesni atlikdami savo užduotis darbe – tai nuostolingas metas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite atsakingų darbų, nesivelkite į avantiūras. Tai netinkama proga demonstruoti ir savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Labiau pasaugokite vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau laiko praleiskite darbe, užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais. Netinkamas metas reikalams tvarkyti, taip pat kelionėms. Tiesa, namie irgi galite jaustis prislėgti – šiandien niekur nebus lengva rasti vietą nusiraminti. Ir mažiau laukite padėkos ir įvertinimo tiek iš svetimų, tiek iš savų. Didesnė avarijų, vagysčių tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose.

Mergelė (08 23–09 22). Neverta pasiduoti fatališkoms nuotaikoms, tačiau entuziazmu irgi neužsikrėskite – nepervertinkite savo galimybių. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte savo reikalų, santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar nevilties. Venkite karštakošiškų sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų. Galimos fizinės ar moralinės traumos. Ypač vakare venkite aiškintis santykius su savo pora, net jei susikaupė daug nuoskaudų ir turite ką pasakyti. Deja, dabar tas laikas, kai jūsų pastabos ir priekaištai išprovokuos sutuoktinį ne atgailai.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai metas, kai suvokiate, kad nebegalite daugiau kentėti! Visi ant galvos užlipo! Tiesa, nesumanykite to pareikšti garsiai! Paprasčiausiai stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. O santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie remia ir palaiko.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė, apgaulė. Ne laikas aiškintis meilės santykius, užsiimti ir intensyviu vaikų auklėjimu – dabar jie jūsų neišgirs, nesupras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo, prarasti pinigus, einamas pareigas, darbo vietą. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui – dažniau nusileiskite. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite pasirengę susidurti su nesmagumais, patirti diskomfortą. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su artimaisiais ar mylimu žmogumi piktuoju. Apskritai venkite bet kokių kraštutinumų meilės srityje.

Žuvys (02 19–03 20). Kad ir ką išgirstumėte, nekeiskite savo įsitikinimų, neužsipliekskite, nepulkite ginčytis, ko nors įrodinėti. Nors dabar jaučiatės itin savarankiški, būsite patiklūs: derėtų vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.