Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 12 d.

Sudėtingas laikas. Svarbu nepersitempti, nepervargti ir nesiimti nieko nauja. Jei pajusite, kad stinga jėgų, optimizmo, pasitikėjimo savimi, šnektelėkite su geru draugu: bičiuliškas bendravimas išsklaidys slogutį, nerimą. Vis dėlto šiandien bus geriau, jei stigs ryžto, jei būsite santūresni, atsargesni, – noras rizikuoti nieko gero nežada. Nieko nesiekite piktuoju, jėga – agresyvumas šiandien taps rūpesčių šaltiniu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2017, 12:01 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:55 AM

Šiandien bus sunku objektyviai įvertinti, kas vyksta, kokios jūsų realios galimybės. Netiks pradėti ko nors nauja, tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių. Net jei iš pažiūros viskas atrodys gerai, nepriimkite atsakingų sprendimų – kur nors vis tiek slypės klaida, apgaulė, kurią išvysti bus sudėtinga. Pasistenkite nepasiduoti jokiai įtakai iš šalies – galite būti įtraukti į pavojingą intrigą, tapti įrankiu svetimuose žaidimuose.

Likite linksmi bei tvirti ir nebijokite rimto reikalo atidėti kitai dienai. Kasdienėje veikloje būkite atidūs, atsargūs, visur siekite aiškumo, apibrėžtumo. Venkite pykti, nepasiduokite pagundai keršyti.

Šiandien gali pablogėti savijauta, reakcija vairuojant automobilį, dirbant su aštriais instrumentais – didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Ši diena itin sunki vyrams bei vaikams. Labiau save pasaugoti turėtų ir turintys silpną širdį.

Nepalankus metas baigsis 20 val. 44 min., tad vėlų vakarą tikėtinos ir džiugios akimirkos.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas tvarkyti kasdienius reikalus; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Sunki diena – labiau save pasaugokite, neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite. Ir mažiau žadėkite, niekur neįsipareigokite. Būkite dosnūs, užjauskite tuos, kuriems blogiau nei jums.

Jautis (04 21–05 20). Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių, ypač draugų, įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse. Deja, šiandien draugų įsikišimas ne pagerins, o pablogins situaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau planuokite – paskutinę akimirką viskas gali apvirsti. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Meilės metas, tačiau šiandien nereikėtų įsimylėti (ar atgaivinti seno meilės ryšio), skirti meilės pasimatymo, taip pat netiktų priimti ir atsakingų sprendimų šioje srityje. Ypač darbe mažiau galvokite apie širdies reikalus, nes galite pakliūti į šefo nemalonę.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtinga diena. Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Nebūkite patiklūs bendraudami su žmonėmis iš toli. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką bei pinigus. Viešnagių šiandien geriau atsisakyti.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami (šiandien geriausia patylėti), atidesni pasirašydami popierius, apdairesni pirkdami ir vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti. Didesnė traumų, avarijų kelyje tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju suklysite. Būkite itin apdairūs dirbdami – per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius ne tik su veiklos partneriais, bet ir su antrąja puse.

Skorpionas (10 24–11 22). Tuščio vyliaus laikas – niekur neskubėkite, nesiveržkite, mokėkite nereaguoti į provokacijas (ypač šefo, sutuoktinio ar mylimo asmens). Neleiskite sau būti piktiems, kategoriškiems, kerštingiems. Beje, dėl to galite net susirgti.

Šaulys (11 23–12 21). Greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Ne laikas šiandien žadėti, pasirašyti atsakingų dokumentų. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni vaikams – jų skundams, baimėms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas ką nors keisti, kurti ateities planus ar apie juos kam nors pasakoti, dalytis savo svajonėmis, sumanymais – nužiūrėsite. Likite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Būkite atidesni artimiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Tylėjimas – auksas. Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių – nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis ir į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitiksi su būsimu darbdaviu. Pasisaugokite sukčių, apgavikų, paskalų nešiotojų, vagių. Būkite atsargesni kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Apgaulingas laikas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų. Labiau pasaugokite pinigus, turtą ir ramybę šeimoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?