Astrologė: šventinis savaitgalis žada malonius įspūdžius

Šv. Velykų rytmetys daugeliui žada malonias emocijas. Pasimėgaukite šaunia draugija, pabendraukite su seniai matytais giminaičiais ir artimaisiais.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 16, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:15 PM

Astrologė Skirma Liepienė įsitikinusi, kad seksis visiems, kurie patys spinduliuos gera nuotaika.

AVINAS (03 21–04 20)

Pokyčiai. Jausmų fejerverkai, pažadai ir lengvas šantažas. Gaila, bet nusileisti turės moterys. Feministės bus nepatenkintos, o vyrams teks paploninti pinigines, atsikovoti pozicijas finansų srityje ir pasirašyti sutartis. Kas iš to išties, sunku pasakyti, nes gyvenimas keisis, o jūs lengvai prisitaikysite prie aplinkybių. Tik viduje niekas nesikeis – vis dar jausitės teisūs.

JAUTIS (04 21–05 20)

Dramblys. Ne tiek jau daug tos laisvės. Nežinosite, ko norite, kaip tai pasiekti. Norėsite sėdėti tyliai, o taip kažko laukiant gali praeiti visa savaitė. Todėl dar sekmadienį gerai pagalvokite, ką galite nuveikti artimiausiu metu, kuriai sričiai reikia jūsų didžiausio dėmesio. Nuo pirmadienio ryto veikite arba likite drambliu.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Piramidė. Pavasaris beria pasiūlymus. Tai geras laikas ne tik pradėti statyti piramidę, bet ir imtis ilgalaikių darbų, kuriems reikia fizinių jėgų. Nepamirškite, kad viskas, ką dabar pradėsite, turės išliekamąją vertę. Kvadratinis piramidės pagrindas simbolizuoja žemę, o jos viršūnė – rojų. Tik nuo jūsų priklauso, ar liksite dykumoje, smėlyje, ar sieksite pakilti virš debesų. Tai apsisprendimas, kuris jus įkinkys į naujus darbus arba paliks be nieko.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Motyvai. Paslapčia ir visai netikėtai užsimezga santykiai. Vieniems – darbo, kitiems – romantiški. Tik neužsižaiskite, išsiaiškinkite motyvus. Gali būti, kad jums – meilė, o kitiems – žaidimai. Labai tikėtina, kad ši savaitė bus naujų darbų ir sumanymų įžanga. Noras pasirodyti viešumoje, būti matomiems didelis, galimybės – mažos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kontrolė. Manote, kad galite valdyti situaciją ir tik nuo jūsų priklauso namiškių gyvenimas. Taip atrodo tik jums. Gyvenimas turi savas taisykles, o jūsų artimieji – savo gyvenimą. Todėl nenuostabu, kad bandydami viską kontroliuoti ir diktuoti sąlygas praleidžiate pagrindinius dalykus – neįvertinate kitų žmonių poreikių. Mylėkite, o ne vaidinkite meilę.

MERGELĖ (08 24–09 22)

Klaidos. Gyvenimas rašomas teisiai į švarraštį, kiekviena klaida ryškiai matoma. Už jas nebaudžiama, tik švelniai pabarama. Savaitgalis bus lengvas, laisvas ir gal kiek tingus, o darbo dienomis pasitaikys neįprastų užduočių, pasiūlymų. Įdomios pažintys vers rūpintis, nerimauti, tačiau jos gali atvesti į naujus santykius. Tiems, kas neieško nieko, tai dar viena keistų susitikimų savaitė.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 23)

Idėjos. Kai tik susiruošite pasakyti ką nors svarbaus, kiti jus pertrauks arba negirdės. Vadinasi, to daryti neverta. Jei liko neišsakytų naujienų, pasiūlymų, svarstymų, tegul ir lieka. Gal laikui bėgant net nereikės apie tai diskutuoti. Vertingiausios mintys ir idėjos laikui bėgant nublanksta. Vis tiek bus situacijų, kai turėsite apsispręsti. Tai komplikuos santykius.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Draugai. Laikas, kai žodis, pažadas, įsipareigojimas lemia labai daug. Puikus metas pradėti ilgą kelią ar darbą, kuriam reikia kantrybės. Ši savaitė turės ir nepasitenkinimo, nusivylimo atspalvį (ypač savaitgalis). Vėliau viskas išsisklaidys ir laikas tekės greitai. Jūs turėsite puikią galimybę ne tik pajudėti tikslų link, bet ir patikrinti draugus. Rezultatas ne visus džiugins.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pažadai. Savaitė gal ir ne tokia, kokios laukėte, planai liks neįgyvendinti, o pažadus reikės tesėti. Todėl po linksmo savaitgalio pirmadienį negalėsite grįžti prie kasdienio gyvenimo. Jei nežvejosite, negrybausite, vis tiek ramios veiklos gamtoje rasite. Tie, kas mano, kad dabar geriausias laikas diplomatinėms deryboms, turės nusivilti – jums pažadės, bet nevykdys. Todėl nesivarginkite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sūkuriai. Vis dar išlieka aktyvus trikampis, kuriame jūs, namai ir darbai. Lyg ir patys sprendžiate, kaip ir kiek dirbti, kada atostogauti, o kada namuose sėdėti, tačiau aplinkybės sukris taip, jog sprendimai labiau primins prisitaikymą. Ką gi, teks pasikliauti povandeninėmis srovėmis, sūkuriais ir atsitiktinumais. Apie pramogas, naujienas ir bandymus keliauti neverta ir kalbėti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Žaidimas. Kiekviename žingsnyje išnirs kas nors nauja. Gali būti, kad tai nebus sudėtinga įveikti. Tai kaip naujas lygis keistame žaidime: ką nors paimate, nunešate, o tas duoda raktus ir reikalingos durys atsidaro. Deja, planus gali sujaukti labai artimi žmonės. Tada žaidimas užsitęs – vėl eisite pažįstamu maršrutu. Susirūpinkite teisiniais dalykais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Rizika. Atrodo, kad viskas sekasi, bet iš tikrųjų taip nėra. Vadinamoji sėkmė neves į priekį ir nedžiugins. Planai rutuliosis sunkiai, klampiai. Gali būti, kad šių dienų sumanymai bus dar negreit įgyvendinti. Tai pirmiausia susiję su svarstymais, žingsniais ateities link. Kasdienybėje viskas paprasta – jokių naujovių, tik seniai patvirtintos tiesos. Rizikingi sumanymai bus tikrai rizikingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.