Astrologė: šie Zodiako ženklai šią savaitę turėtų pasisaugoti

Paskutinė birželio savaitė daugumai Zodiako ženklų padovanos ypatingą periodą. Vieniems pavyks sutikti žmogų, su kuriuo pavyks sukurti romantiškus santykius, o kiti sėkmingai kops karjeros laiptais. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-27 10:54, atnaujinta 2017-06-27 14:02

Vis dėlto Skirma Liepienė sako, kad šią savaitę turėtų pasisaugoti kone visi Zodiako ženklai. Ypač - Avinai, Svarstyklės ir Šauliai. Kai kurių dar tik laukia šlovė, o kitiems teks pasisaugoti ir paskutinę birželio savaitę praleisti ramiai, it pelėms po šluota. 

Avinas (03 21–04 19)

Naminis nerimas ir rūpesčiai po truputį pučiasi, lipa į viršų ir verčiasi per kantrybės dubens kraštus lyg gerai iškilusi tešla. Gali būti, kad savaitės pabaigoje iš viso to bus skanus pyragas, tačiau savaitės pradžia – sudėtinga. Viso to priežastis – finansiniai reikalai, kuriuos būtina spręsti.

Pinigus skaičiuokite, sąskaitas apmokėkite, nepalikite kitam mėnesiui. Gali būti, kad pinigai, skirti atostogoms, truputį vėluos.

Jautis (04 20–05 20)

Basomis per žarijas gali eiti ne kiekvienas. Jei esate tam pasiruošę – pirmyn, bet jei norite kam nors ką nors įrodyti, tuomet neverta. Ir taip visose sferose: darote tai, kas atrodo reikalinga, teisinga ir kam esate pasiruošę.

Dėl kitų, dėl padorumo ar vien todėl, kad taip reikia, neverta nieko daryti. Tai laikas, kai turite susivokti, kas svarbiau jums ir kas verčia jus eiti svetimais keliais, imtis to, kas jums svetima ir nepriimtina.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kai viskas susipainioja ir jums sunku padaryti sprendimus, bandykite rasti atsakymus sapnuose. Jei užklausite, tai ir gausite atsakymą. Gal kam nors uogos pabirs, gal kas nors sapne kates vaikys, o kai kurie gal pasagą ras.

Viskas, kas nutinka, kas susapnuojama, pastebima, turi savo reikšmę, savo mitologiją. Norint sužinoti, reikia klausti. Jei bijote atsakymų – palikite viską taip, kaip yra.

Vėžys (06 21–07 22)

Didelės sėkmės periodas dar neatėjo, tačiau jo nuojauta jau tvyro ore. Jūs ruošiatės šventei, kuri dar bus. Savai šventei, apie kurią galbūt niekas dar nežino. Sėkmė darbe, meilės pilnos puodynės ir iš didelio korio lašantis džiaugsmas – viskas tiesiog nuostabu. Nepamirškite pakviesti tų, kurie prisidėjo prie jūsų sėkmės, tiki jumis ir eina greta jūsų. Savaitės pabaiga yra gėrio periodo pradžia.

Liūtas (07 23–08 22)

Apžėlusios gyvenimo paežerės vis dar neravimos ir laimės gėlės pasimeta tarp barnių, nesutarimų ar neišsakytų priekaištų.

Labai norėsis viską palikti taip, kaip yra. Niekas nevers skubėti, ravėti, viskas gali palaukti, tik dar po savaitės ar dviejų jau nebebus galima nieko pakeisti. Tai jūsų asmeniniai, šeimos, o kartais ir jūsų vaikų reikalai. Visuomeninio gyvenimo nėra, socialinė saviraiška stringa.

Mergelė (08 23–09 22)

Seklūs ir šaltiniuoti vandenys grąžina į realybę. Jei nežinote, kaip išspręsti problemas, jei nematote savo klaidų, jei nesuvokiate, kas keičiasi, – ieškokite šaltinio. Šaltinio ir tiesiogine, ir perkeltine prasme.

Jūsų nerimo ar nesklandumų priežastys – vienoje vietoje. Raskite tai ir žinosite, kaip viską išspręsti. Sumažėjęs darbų krūvis – galimybė iš naujo įvertinti perspektyvas, suplanuoti, kaip toliau kreipti savo skaidraus upelio vagą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Įtampa darbe panaši į bengališkąsias ugneles – menkutė, žybsinti, bet vis tiek pavojinga ir galinti sukelti didelį gaisrą. O jo reikėtų vengti, nes įsižiebęs konfliktas gali ne tik sunaikinti jūsų užimamą poziciją, grėsti suplanuotoms atostogoms, bet ir turėti rimtų padarinių ateityje.

Namuose į visa tai bus žiūrima atlaidžiai, tačiau dėl to nebus lengviau. Mažiau kritikuokite, savo nuomonę pasilaikykite sau ir nepainiokite asmeninių ir darbo reikalų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Reikia ko nors naujo, įdomaus, kad užvestų, kad vėl suteiktų gyvenimo džiaugsmo, kad būtų perspektyvu ir atsirastų noras eiti į priekį. Nepulkite stačia galva ten, kur kas nors pasakė, kad smagu.

Išbandykite, bet neskubėkite, neinvestuokite. Kiekvienas hobis, kiekvienas malonumas kainuoja. Įvertinkite kainą. Namiškiai į jūsų eksperimentus žiūrės atlaidžiai, paliks pasirinkimo laisvę.

Šaulys (11 22–12 21)

Naminė pelkutė apaugo smilgomis, pasidarė ne tokia klampi, ir visi aprimo. Tai jums leidžia atsikvėpti, daugiau laiko skirti sau, savo darbams, pomėgiams. Atsiranda laiko saviems pomėgiams ir nuotykiams.

Nuotykiai rizikingi, įdomūs ir kartais nuvedantys labai toli. Svarbu, kad namie būtų tylu. Tačiau geriau jau viena kita klampi vietelė nei visas liūnas. Raskite savo stabilų kupstą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ne taip lengva užleisti sostą. Visas dėmesys į tuos, su kuriais dirbate, gyvenate, bendraujate. Kartais tai ginčytini klausimai, kartais – skirtingi požiūriai, o kartais atvira kova dėl valdžios. Kad ir kokios priežastys verstų sunerimti, jūs turite ieškoti kompromisų, tartis, derėtis.

Tikėtina, kad savaitės pradžioje tai vyks darbe, o vėliau įtampa persikels į namus. Virvės tempimas į savo pusę baigsis pirmadienį.

Vandenis (01 20–02 18)

Santykių tema labai svarbi, nesvarbu, ar turite antrąją pusę, ar ne. Vieni pykstasi, kiti taikosi, treti ieško savo vienintelio ar vienintelės. Gal nuo svaigaus liepų žydėjimo, gal nuo medaus lipnumo, bet įsimylima, susitaikoma ir pragyvenama laiminga savaitė, kuri išlieka atminty labai ilgai. Tie, kuriems ne taip pasiseks, laimės paieškas perkels į kitą savaitę. Darbai, planai nutolsta. Meilė svarbiau.

Žuvys (02 19–03 20)

Žingsniuojate laiptais aukštyn. Puiku. Tam tikras etapas įveiktas, tačiau jūsų laiptais teka vanduo ir visas jūsų pastangas gali nuplauti, o jus skaudžiai užgauti. Tad žengti reikėtų atsargiau. Atsakingiau žiūrėkite į savo pareigas, įvertinkite tai, ką iškovojote, pasiekėte, tai, kas yra jūsų. Šeimos, giminės ir draugų parama labai reikalinga – priimkite ją, nesigėdykite. Geras laikas, tačiau labai slidus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.