Palmira ragina suklusti: prasidėjo įtemptas ir klaidinantis laikas

Klaidinantis metas – iš pirmo žvilgsnio situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, arba atvirkščiai – galite neįžvelgti didelės problemos. Asmeninė pozicija gali nesutapti su aplinkinių, visuomenės – neskubėkite reikšti savo nuomonės, nesivelkite į ginčus: jie nebus produktyvūs. Neverta pulti ir prie naujai pasiūlyto dalyko – stigs blaivumo, praktiškumo. Nesusigundykite šios dienos viliojančiais pasiūlymais, ypač jei reikalas bus susijęs su užsieniečiais, veikla užsienyje, kelione. Beje, kelionėms netinkamas metas, tad jei susiruošite kur nors vykti, būkite atidūs, kad nepamirštumėte svarbių dokumentų, pinigų ir pan. Šiandien labiausiai galima nukentėti dėl įvairių taisyklių nepaisymo, ypač dėl įstatymų pažeidinėjimo kelyje. Jei nenorite gauti baudų, nepatartina ignoruoti Kelių eismo taisyklių, važinėti zuikiu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-27 05:30

Nepalankus laikas intensyviam protiniam darbui  – nesiimkite daug užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote, ir ilsėkitės. Tikrinkite gaunamą informaciją, ypač iš užsienio, stenkitės aiškiau dėstyti savo mintis – galite būti neteisingai suprasti. Būkite atsargūs su darbo technika ir dokumentais. 

Galima nukentėti ir dėl kompetencijos stokos, tad dažniau konsultuokitės su reikalą išmanančiu asmeniu. Ne laikas avantiūroms, ilgalaikiams planams kurti – vargu ar jums pavyks objektyviai įvertinti savo ir partnerių galimybes. Būkite kuklesni, saugokitės pagyrūnų ir pataikūnų – dėl pasipūtimo, svetimos nuomonės, autoriteto (ypač valdininkų, įvairių pareigūnų, viršininkų) nepaisymo kils įtampa, įsižiebs konfliktai.

Bus didesnė konfliktų, apgaulių, vagysčių, taip pat traumų, ypač rankų, autoavarijų tikimybė. 


Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Puiku buvo regėti ugnį, žaibą – permainos; dangų, žvaigždes, skraidyti – apsauga, svajonių išsipildymas. Blogai buvo sapnuoti šventuosius, bažnyčią – išbandymai, krizė; mėsą, kraują – liga. Būti uždarose patalpose, koridoriuose, turėti raktus, spynas – laisvės praradimas, kalėjimas, ligoninė. Gyvūnai – gresia apkalbos, melas.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, drebėti – apsaugos praradimas, jei kas nors savaime užsidegtų jūsų namuose ar ant jūsų – vidinės nešvaros požymis; taip pat gaisrą ar daug juodų dūmų matyti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti  – jėgos įgijimas, jei vėjo gūsis atvertų namuose langus, duris – turtas ar nauja pažintis, kelionė, kraustymasis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus aktyviai veiklai, skubiems reikalams tvarkyti, verta imtis anksčiau atidėtų darbų, ieškoti klaidų ir jas taisyti; tinkamos spalvos – pilka, žydra, žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Jokių avantiūrų, ypač su užsieniečiais. Lengvabūdiškumas pasirašant atsakingus dokumentus, vairuojant automobilį gali ilgam sužlugdyti jūsų planus. Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Nesiaiškinkite santykių su žmogui, kurį mylite.

Jautis (04 21–05 20). Gana slegianti diena. Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nepainioti dalykinių ir šeimos interesų. Jei neišvengiamai teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę. Nekritikuokite savo šefo ir sutuoktinio.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas apibendrinimams, rimtoms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti situacijos. Geriau nesiimti pavojingo darbo, nevairuoti automobilio. Nepasirašinėkite itin svarbių dokumentų. Saugokite pinigus ir asmeninius daiktus. 

Vėžys (06 22–07 22). Jus bus lengva suklaidinti dėl finansinių dalykų – geriau svarbų sprendimą atidėti po gimtadienio. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse. Saugokite rankas nuo sužeidimų.

Liūtas (07 23–08 22). Nereaguokite į  provokacijas, venkite žmonų, reikalaujančių apsispręsti iš karto, – tikrai apsiriksite ir vėliau gailėsitės. Dėl impulsyvumo galite be reikalo iškoneveikti savo vaikus arba sutuoktinį, mylimą žmogų. Būkite atsargūs vairuodami, nesiginčykite su bendrakeleiviais ir kelių policija. 

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės, duoti sutikimo. Tikrinkite gautą informaciją. Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti, tiesiog atidėkite svarbų reikalą iki ketvirtadienio. Būkite itin atidūs ir susikaupę dirbdami su pinigais, dokumentais, vairuodami automobilį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugui, – jis gali netyčia viską sugadinti. Gali tekti kai kuriais draugais nusivilti, net nutraukti ryšį. Jei bičiulis kreipsis į jus pagalbos, ypač dėl kelionės, neatsisakykite padėti, tačiau žinokite, kad šios dienos pažadais nereikėtų tikėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nedarykite iš musės dramblio. Esamos problemos nėra tokios didelės, kaip jums atrodo, – esate linkę jas sureikšminti, išpūsti, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus (tikriausiai neprotingus) reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, viršininkais, nors jūsų nuomonės tikriausiai dažnai bus skirtingos.

Šaulys (11 23–12 21). Kritinis laikas. Nei priekaištais, kritika, nei protingais pamokymais ar graudenimu  nepasieksite kito (kolegos, darbdavio, gydytojo, kaimyno, mylimo žmogaus, sutuoktinio) sąžinės ir nepažadinsite orumo, nepaskatinsite ambicijų. Galimos apgaulės tvarkant teisinius, finansinius reikalus, ypač per užsieniečius, – nebūkite patiklūs. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Apgaulinga diena. Verta svarbius reikalus atidėti ketvirtadieniui. Šiandien pakaks, jei nesikišite (ypač neprašomi) į kitų žmonių reikalus ir mažiau jaudinsitės dėl nepatikrintų gandų. Kad ir kokios nemalonios naujienos pasiektų, jau ketvirtadienį atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas.

Vandenis (01 20–02 18). Net jei jums atrodo viskas patikima, nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite ir susitaikykite su galima kritika, baudomis.

Žuvys (02 19–03 20). Bus sunku susikaupti, atsirinkti tinkamą informaciją – geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Išaugs klaidų tikimybė rašant, kalbant, skaičiuojant, vairuojant automobilį, dirbant su aštriais instrumentais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.