Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 30 d.

Nerami, konfliktinė diena: pyksime ant savęs ir kitų („aplinka kalta“). Tai gana pavojinga metas – aplinkybės tampa stipresnės už žmogų. Trūks aiškumo, teisingos informacijos, objektyvumo. Galimos netikėtos nesėkmės ten, kur nelaukėte, ar pasipriešinimas iš tų žmonių, iš kurių nesitikėjote. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2017, 12:01 AM

Tai skaudžių praregėjimų, gaivališko maišto metas: išsiverš į aikštę, taps akivaizdu tai, kas seniai brendo, buvo paslėpta, neaišku, įtartina, ypač bendraujant su partneriais, sąjungininkais, sutuoktiniu.  Išryškės melas, apgaulė, savanaudiškumas, išdavystės. Dabar aiškiai sužinosite, kas jūsų priešas, ar partneriai patikimi, ar sutuoktinis ištikimas.

Tik neskubėkite daryti išvadų, skelbti mirties nuosprendžio: kad ir ką sužinosite, kad ir kas nutiktų, būtina ieškoti kompromisų, – per anksti galite nutraukti santykius (gal juos dar galima pataisyti?), be reikalo prieš save nuteikti aplinkinius, įgyti stiprių priešų ar net jums atsidavusį asmenį paskatinti išdavystei. Geriausiu atveju galite įgyti  laikinų sąjungininkų, kurie padės jums įveikti kokią nors kliūtį, nugalėti konkurentą ir pan. 

Šiandien svarbiausia savo interesus atskirti nuo svetimų, kad nesusitapatintumėte su aplinkos problemomis, neperduotumėte kitiems savo galvos skausmo! Būkite lankstesni, venkite ginčų, konfliktų, nors daug ką šiandien norėsis kritikuoti. Be to, mažiau planuokite – gali tekti užsiimti visai kitais dalykais, nei ketinote. 

Būtinas didelis atsargumas vairuojant transporto priemones (pavojinga diena kelionėms), dirbant su įvairia technika. Bus didelė įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė. 

 

 


Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tuomet, jei regėjote draugus ar giminaičius. Suprasti juos reikėtų tiesiogiai. Buvo puiku regėti arklius ir pasagas –  išsispręs sudėtinga situacija, o mirusiuos giminaičius sapnuoti buvo nepalanku, ypač jei jie su jumis lipšniai bendravo, kvietė pas save ar valgė su jumis, – tai nesėkmės, nelaimės, nuostoliai, ligos.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai; katė apdraskytų – katastrofa; apskritai agresyvus naminių gyvūnų elgesys bylotų apie slaptą artimo žmogaus neapykantą jums; valgyti paukštieną.

Geras ženklas:  meilūs  naminiai gyvūnai – esate išties mylimi savo šeimoje; rasti veidrodžio šukę – painios situacijos paaiškėjimas; jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitikimas su senu draugu; rasti monetą, ypač herbu į viršų, – sėkmingas problemos sprendimas. 

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas, konfliktiškas – venkite rizikingo poilsio, pavojingų kelionių.


Avinas (03 21–04 20). Kritinis laikas – galite prarasti tai, ką jums suteikė partneriai, ką pasiekėte slaptais, galbūt ir ne visai sąžiningais būdais. Nepervertinkite savo galimybių, įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio nuomonę, prisipažinkite, jei esate kalti. Nesmerkite kitų. Pamąstykite, ką ir kaip reikėtų koreguoti.

Jautis (04 21–05 20). Neskubinkite įvykių, pasidžiaukite ir mažais laimėjimais. Įprastiems darbams skirkite daugiau laiko nei paprastai. Mažiau planuokite – jūsų laukia staigmenos, gresia nenumatytos kliūtis (nuo jūsų nepriklausančios). Darbe tikėtini nesklandumai dėl technikos gedimų, kolegų ar klientų nekompetentingumo, nesąžiningumo.

Dvyniai (05 21–06 21). Vėl dėmesio centre, vėl matomi ir visiems reikalingi. Dabar darote įtaką aplinkiniams! 
Tačiau nepamirškite, kad gerais norais kelias į pragarą grįstas,  – ir ne tik: gerais patarimais irgi... Tad neskubėkite atskleisti savo nuomonės, prisiimti moralinės atsakomybės už kažkieno apsisprendimą. Būkite tolerantiškesni vaikams – ne viską galima paaiškinti kaprizais. Ir patys nerodykite kaprizų mylimo žmogaus atžvilgiu.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas, atsakingas laikas. Gresia vidinis konfliktas, kurį gali labiau paskatinti problemos namuose ir darbe. Deja, greičiau pavargsite, be priežasties nuliūsite – pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir sunkių, nemalonių darbų. Atidžiau dirbkite su dokumentais ir pinigais. 

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite sakyti „op“ – dar viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Turite įvertinti visus „už“ ir „prieš“. Nepasirašinėkite  svarbių dokumentų, neįsipareigokite dėl rimtų dalykų. Susitikite su tikru draugu. Tikėtinos buitinės avarijos namuose.

Mergelė (08 23–09 22). Nusiraminkite ir nepriekaištaukite sau ir artimiesiems, kad ne viską pasiekėte, ne viską turite. Šiandien bei artimiausiomis dienomis bus pavojinga konfliktuoti ir su kolegomis, darbdaviu, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Nepalanku tvarkyti finansinius reikalus. Galimos netikėtos išlaidos. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereaguokite į provokacijas, atsiribokite nuo svetimos nuomonės, įtakos. Venkite prisiimti atsakomybę už bendrą  reikalą – šiuo metu bus sunku įvertinti net artimas perspektyvas (kai kas gali pasisukti šimto aštuoniasdešimties laipsnių kampu). Beje, už kadaise neapgalvotą tarpininkavimą šiandien gali tekti atsakyti, ir tai pakenks jūsų reputacijai. Didesnė traumų darbe, kelyje, namuose tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Slegiantis metas. Neįsitempkite – ne laikas prieštarauti, kovoti. Laikinai nuo visko atsiribokite ir atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Nesiimkite jokių reikalų tvarkymo. Atsargiau elkitės su dokumentais, pinigais, nerizikuokite kelyje – gali stigti atidumo, apdairumo, pablogėti reakcija. Nesivelkite į intrigas, nepasiduokite šantažui. Galimos priverstinės išlaidos tiek dėl netikėtos baudos, tiek dėl artimųjų ar giminaičių problemų.

Šaulys (11 23–12 21). Ši diena gali parodyti, ar gerus draugus turite, kas jus išties supranta ir ketina padėti. Mažiau planuokite, mažiau žadėkite ir nesidalinkite savais planais su atsitiktiniais žmonėmis. Venkite savo žodžiais, išvaizda ar elgesiu sukelti aplinkinių pavydą. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai, kas dabar pasirodys svarbu veikloje, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite įsipareigoti tvarkydami dalykinius reikalus – ši našta jus gali sunkiai prislėgti. Gali tekti pakovoti už savo darbo vietą, aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas kolektyve (tai, kas šiandien jums padės, vėliau išduos).  Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Vandenis (01 20–02 18). Likite atsargūs. Stebėkite aplinkinius – galite sužinoti, kas  kenkia už nugaros, kas išduoda jūsų paslaptis, kas rezga prieš jus intrigas. Būkite apdairesni tvarkydami reikalus su užsieniečiais, ypač jei jie jūsų partneriai. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos ar teisėsaugos atstovus.

Žuvys (02 19–03 20). Sunkus laikas – ankstesnės problemos gali išsipūsti ir dar labiau prislėgti. Nepanikuokite, kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas jums pasirodytų. Gali būti, kad jūs apsirinkate, kad kas nors sąmoningai manipuliuoja jūsų nuomone tam tikriems savanaudiškiems tikslams pasiekti.  Būkite atidesni vaikams, jų rūpesčiams. Beje, ne laikas aiškintis meilės santykius, nebent siekiate išsiskirti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.