Ramunės horoskopas liepai: įspėjo kelis Zodiako ženklus

Netrukus prasidėsianti liepa, pasak astrologės Ramunės, žada būti ypatinga. Laukia atostogos, poilsis ir atokvėpis nuo didžiųjų darbų. Nesivelkite į konfliktus ir pasistenkite šią vasarą praleisti kuo prasmingiau! 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2017, 12:07 PM

Avinas (03 21–04 19)

Atsikvėpkite ir atsipalaiduokite. Esate žavūs, išradingi ir mokate į savo pusę palenkti net ir tuos, kurie iš pradžių akivaizdžiai demonstruoja nepasitikėjimą jumis.

Liepa jums žada būti sėkmingas mėnuo. Svarbiausia patiems nesukomplikuoti reikalų. Pasistenkite į viską žiūrėti paprasčiau. Nesivelkite į nereikalingas diskusijas ir ginčus.

Nebandykite įžvelgti klastos ar pavydo ten, kur jų iš tikrųjų nėra. Jei kyla klausimų, juos pateikite atvirai ir tiesiai. Jei norite, kad kiti su jumis būtų nuoširdūs, būkite ir patys tokie.

Atminkite – jums nėra jokios būtinybės visada būti pirmiems ir geriausiems. Jūs neprivalote nieko kitiems įrodyti. Todėl tiesiog dažniau mėgaukitės savo gyvenimu ir visomis jo dovanomis.

Jautis (04 20–05 20)

Liepos mėnesio pradžia nebus pati lengviausia, tačiau problemos, laimė, labai ilgai netruks. Jau mėnesio pabaigoje viskas turėtų stoti į savo vėžes, o rūpesčiai pasitraukti.

Darbe jausitės tarsi atsidūrę rampų šviesoje ant scenos.

Visų žvilgsniai bus nukreipti į jus. Ir jus tai varžys. Juolab kad dvejosite, kaip save pristatyti.

Tiesą sakant, net nebūsite tikri, ar norite būti ten, kur šiuo metu esate.

Jeigu jums kyla abejonių dėl savo pasirinkimo, jeigu trūksta paskatų, o jūsų tikslai neapibrėžti, dabar būtų pats laikas pradėti ieškoti kitos darbo vietos arba net ryžtis studijuoti ką nors visiškai nauja.

Mėnesio pabaigoje gali laukti egzotiška kelionė.

Dvyniai (05 21–06 20)

Regis, tai bus niekuo neišsiskiriantis mėnuo. Vis dėlto sugebėsite įvertinti ir pasidžiaugti mažomis smulkmenomis, maloniais netikėtumais. Praėjus liepai sakysite, kad tai buvo geras mėnuo.

Jūsų prigimtinis žavesys neliks nepastebėtas. Aplinkiniai drąsiai reikš susižavėjimą jumis ir tai jums atvers nemažai neįtikėtinų galimybių.

Tiesiog nors trumpam pamirškite savo kuklumą ir pripažinkite – jūs verti viso, kas geriausia. Be to, kartais išmokite pasakyti „ne“. Aplinkiniai neretai iš jūsų tikisi per daug. Tačiau ne visuomet privalote rasti jiems laiko.

Vis dėlto liepą jūsų lauks bent vienas svarbus renginys, kuriame žūtbūt turėtumėte dalyvauti. Ten užmegztos pažintys atvers jums naujus vartus ateityje. Šį mėnesį venkite alkoholio.

Vėžys (06 21–07 22)

Atrodo, kad liepos mėnesį ilsėtis nebus kada. Profesinėje srityje jūsų laukia daug iššūkių.

Regis, kad jums bus patikėti net keli svarbūs projektai, kuriems teks skirti didžiąją savo laiko dalį.

Net nebandykite jų atsisakyti ar nuo jų pabėgti – nepavyks. Juolab kad ant kortos bus pastatyta jūsų darbo vieta.

Priimdami svarbius sprendimus klausykite proto, o ne širdies. Jūsų nuojauta šiuo laikotarpiu tik klaidins.

Santykiai su antrąja puse bus kone tobuli. Sulauksite daug palaikymo ir visokeriopos paramos.

Jei esate vieniši, tikėtina, kad liepą sutiksite žmogų, su kuriuo laikui bėgant užmegsite artimus ryšius. Savo būsimąją antrąją pusę greičiausiai sutiksite finansų įstaigoje.

Liūtas (07 23–08 22)

Liepa – linksmybių kupinas mėnuo. Nuobodu tikrai nebus. Tačiau būkite atsargūs ir atidūs – aplink gali sukinėtis žmonės, kurie tik ir ieškos progų, kaip ir kada kišti pagalius į jūsų ratus.

Jums sunku nulaikyti liežuvį už dantų, visuomet sakote, ką manote. Jūsų drąsa ir nuoširdumas – žavūs. Vis dėlto atkreipkite dėmesį, kokioje kompanijoje esate, ir galbūt pirma pagalvokite, o tik paskui rėžkite tiesą į akis.

Ypač atidūs būkite darbe. Išsakyti viršininkui, ką apie jį manote, galite mintyse, o realybėje rinkitės žodžius. Pasistenkite būti diplomatiškesni ir taktiškesni.

Nebent jums visiškai neberūpi, ar galėsite čia dirbti toliau.

Tikėtina, kad po jūsų išsisakymo bus paprašyta susirinkti daiktus ir pasiieškoti naujos darbo vietos.

Mergelė (08 23–09 22)

Pasistenkite per liepą pabaigti tas užduotis, kurias ilgą laiką atidėliojote. Tuomet rugpjūtį galėsite pailsėti negalvodami apie jokius darbus.

Būtų idealu, jei apsieitumėte be kitų pagalbos. Tai jūsų užduotys ir jas įveikti turite patys. Jums nestigs drąsos ir užsispyrimo, todėl neturėtų būti sunku.

Mėnesio pabaigoje gerokai atsiskleis jūsų kūrybiniai ir artistiniai gebėjimai. Gali būti, kad viena šių veiklų taps pomėgiu, be kurio nebeįsivaizduosite savo gyvenimo.

Būsite linkę išlaidauti madingiems drabužiams ir papuošalams. Norą puoštis sukels jus vis retkarčiais aplankantis vienišumo ir nevisavertiškumo jausmas.

Šiuo laikotarpiu ypač trokšite sulaukti kuo daugiau priešingos lyties atstovų dėmesio.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kai kiti ilsėsis, jūs, pasiraitoję rankoves, plušėsite. Tačiau dėl to nė kiek nedejuosite ir savęs negailėsite.

Labai gerai žinote, kodėl tai darote, ir nė neketinate sustoti.

Vadovų patikrinimai, kolegų konkurencija jus tik dar labiau uždegs aktyviau ir intensyviau siekti užsibrėžtų tikslų.

Drąsiai ženkite savo keliu ir neklausykite kitų patarimų ar pastabų.

Tuomet šis mėnuo bus tikrai neįtikėtinai sėkmingas.

Asmeniniuose santykiuose jūsų laukia tam tikri pokyčiai. Jiems pasiruošti iš anksto kažin ar įmanoma, tačiau jų sulaukę nenustebkite ir drąsiai priimkite.

Paskutines mėnesio dienas skirkite poilsiui. Dėl nuovargio gali pasireikšti tam tikrų sveikatos sutrikimų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Liepa bus spalvinga, ryški ir nepamirštama. Turėsite kuo didžiuotis ir puikuotis. Ir jūs tikrai tai darysite. Jūsų pasitikėjimas savimi, meilė gyvenimui bus aukščiausioje kalno viršūnėje.

Toks kiek neįprastas jūsų požiūris į save ir aplinką stebins net ir jus gerai pažįstančius žmones. Jie nuoširdžiai tikėsis, kad tokios geros nuomonės apie save ir jus supantį pasaulį būsite kur kas dažniau.

Darbe šį mėnesį galite tikėtis sulaukti aukštesnių pareigų – jums bus patikėtas atsakingas projektas. Artimųjų parama padės dar lengviau susidoroti su naujais iššūkiais.

Šį mėnesį tikėtini keli susibūrimai su kolegomis laisvu nuo darbo metu. Gali būti, kad per vieną jų užmegsite tarnybinį romaną su savo vadovu.

Šaulys (11 22–12 21)

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – kaip įmanoma geriau pasinaudokite gera aplinkinių nuotaika ir prielankumu jums. Nesijaudinkite dėl to, kas ką apie tai manys, ir nebijokite, kad tapsite priklausomi nuo kitų geros valios.

Tiesa, tiems, kurie jums padės, patinka jūsų draugija. Laimėtojai tikrai būsite ne tik jūs, bet ir tie, iš kurių sulauksite pagalbos.

Jūsų planai ir tikslai gerai apgalvoti, tad tereikia jiems šiokio tokio pastūmėjimo iš šalies, ir viskas bus gerai. Jums tik reikia labiau pasitikėti kitais ir, be abejo, savimi.

Pasistenkite šį mėnesį apriboti savo išlaidas ir, jeigu tik yra galimybė, atsikratyti visų skolų.

Liepa – nepalanki vedyboms ar šeimos pagausėjimui planuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų nuotaika šį laikotarpį nebus pati geriausia.

Net kai už lango švies saulė, jums stigs energijos ir noro džiaugtis vasaros teikiamais malonumais.

Kad ir kokios priežastys tai lemtų, nespauskite savęs pernelyg stipriai ir nesiplakite už tai, kad šiuo metu jums nieko nesinori. Leiskite sau atsikvėpti ir pamiršti rūpesčius, rutiną.

Šeimoje gali kilti šiokių tokių nesutarimų. Jums atrodys, kad antroji pusė kišasi ten, kur visai neturėtų. Todėl būtų idealu, jei vieni patys nors keletui dienų išvyktumėte ten, kur jūsų niekas netrukdytų ir netrikdytų.

Kelios dienos vienumoje padės greičiau susigrąžinti energiją ir ryžtą. Be to, pailsėję jausitės taip, lyg nuo jūsų būtų nukritusi didžiulė našta.

Vandenis (01 20–02 18)

Liepa bus itin triukšminga. Laikotarpis, kai tikėjote viskuo, kas jums sakoma, ir elgėtės pernelyg lengvabūdiškai, praeityje.

Šį mėnesį jūsų gyvenime netrūks ginčų tiek su antrąja puse, tiek kitais šeimos nariais.

Tačiau jie gali išeiti jums į gera, jei diskutuojant bus išsakyta tiesa.

Paliesti opias santuokos temas, žinoma, gali būti baisu ir pavojinga, tačiau jeigu būsite iš tikrųjų nuoširdūs, tai liks įvertinta ir jums pavyks pasiekti, ko tikitės.

Nors jums stigs kantrybės, neapdairiai rinksite žodžius ir būsite linkę su visais ir visur ginčytis, išliksite žavūs ir patrauklūs.

Aplinkiniai sunkiai atsispirs jūsų magiškai aurai.

Žuvys (02 19–03 20)

Dėmesys – malonus dalykas, tačiau šį mėnesį jo galite sulaukti pernelyg daug. Vienas įkyrus gerbėjas ar gerbėja iš visų pastangų bandys sužavėti jus ir užkariauti jūsų širdį.

O jums tai mažiausiai rūpės. Šiuo metu jums bus svarbiausia įgyvendinti senas svajones. Jums atrodys, kad dabar nusipelnėte gyventi taip, kaip visada norėjote. Vadovausitės požiūriu: „Kada, jeigu ne dabar?“.

Todėl liepos mėnesį numatoma daug linksmybių, vakarėlių, kelionių. Nuostabiausia tai, kad nuo to nenukentės jūsų karjera. Atvirkščiai, jums puikiai seksis, rodos, be jokių pastangų. Tikėtina, kad sulauksite įdomių darbo pasiūlymų.

Šį laikotarpį galima vadinti maža jūsų revoliucija prieš nusistovėjusią gyvenimo tvarką ir rutiną. Mėgaukitės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.