Ramunės horoskopas rugpjūčiui: darbas, meilė ir malonumai

Paskutinis vasaros mėnuo – metas pasimėgauti gyvenimo malonumais ir suspėti pasidžiaugti atostogomis. O kitiems dėmesį teks sutelkti į karjerą ir darbus.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2017, 2:40 PM

Avinas (03 21-04 19)

Paskutinis vasaros mėnuo – pats tinkamiausias laikas mėgautis savo darbo vaisiais ir atostogauti. Nors trumpam pamirškite darbus. Nesiimkite jokių naujų projektų.

Mėgaukitės gyvenimu, ilsėkitės, džiaukitės artimiausių žmonių kompanija.

Taip pat prisiminkite savo pamirštus pomėgius.

Antra mėnesio pusė palanki didelėms investicijoms, reikšmingiems brangiems pirkiniams.

Beje, dėl jų gali kilti barnių su antrąja puse. Būsite linkę nepaisyti jos nuomonės ir pageidavimų.

Rugpjūtis palankus planuoti šeimos pagausėjimą. Be to, šiomis dienomis galite net iš kelių artimų žmonių išgirsti naujieną, kad juos netrukus aplankys gandrai.

Jautis (04 20-05 20)

Paskutinį vasaros mėnesį jums teks tvarkyti nemažai piniginių reikalų. Tikėtina, kad jie net nebus jūsų. Galbūt susiję su darbu, galbūt su artimaisiais.

Jei jau prisiimsite šią atsakomybę, būkite labai kruopštūs ir atidūs. Net mažiausia klaida gali kainuoti brangiai.

Rugpjūtį galite nekart pasijusti patekę į keblią padėtį. Išlikite diplomatiški ir nebijokite pasinaudoti asmeniniu žavesiu.

Būsite linkę pavyduliauti. Tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su antrąja puse. Todėl neskubėkite kaltinti savo antrosios pusės neištikimybe.

Šiomis dienomis būsite linkę viską pervertinti ir iš musės padaryti dramblį.

Jei šį mėnesį tektų keliauti, pasirūpinkite sveikatos draudimu. Gali būti, kad atostogas apkartins nedidelė trauma ar, pavyzdžiui, danties skausmas.

Dvyniai (05 21-06 20)

Jūsų laukia sėkmingas paskutinis vasaros mėnuo. Kad ir ko imtumėtės, kad ir kur būtumėte, sėkmė visuomet bus šalia jūsų. Atrodys, kad jums nėra nieko neįmanoma.

Tiesa, pasitaikys ir keletas netikėtumų. Greičiausiai jie bus susiję su jūsų asmeniniu gyvenimu. Dabar palankus metas imtis savo verslo, sudaryti naujas partnerystes, svarbias sutartis.

Būkite iniciatyvūs. Imkitės naujos, iš pirmo žvilgsnio rizikingos veiklos. Kad ir kaip banaliai skambėtų posakis – kas nerizikuoja, tas negeria šampano, jis yra teisingas.

Tai laikas, kai turite naudotis visomis jums siunčiamomis galimybėmis ir progomis. Todėl nieko nebeatidėliokite ateičiai ir neklausykite tų, kurie jus bandys atkalbėti.

Vėžys (06 21-07 22)

Tai laikotarpis, kai jums norėsis visą dėmesį sutelkti į karjerą. Praleistos pietų pertraukos, ilgos darbo naktys bus jūsų kasdienybė. Tačiau tai jūsų pačių pasirinkimas.

Norėsite sau ir visam pasauliui įrodyti, kad galite pasiekti viską, ką užsibrėžę, kad jums nėra nieko neįmanoma. Trokšite ne tik saviraiškos, bet ir aplinkinių įvertinimo.

Šį mėnesį galite sulaukti įdomaus darbo pasiūlymo. Galbūt netgi užsienyje. Šis metas ypač palankus verslininkams. Taip pat tinkamas laikas investuoti, pradėti naujus projektus.

Asmeniniuose santykiuose bus štilis. Nebent galvą apsuks kolega. Tuomet susikaupti bus sunkiau.

Vis dėlto blaivus protas, ryžtas ir užsispyrimas nugalės.

Liūtas (07 23-08 22)

Rugpjūtis prabėgs kaip akimirka. Darbų bus tiek daug, kad vos spėsite suktis. Nepaisant visko, tai bus be galo šviesus ir gražus metas. Jausitės savo rogėse.

Viską, ko tik imsitės, darysite su malonumu. Galbūt todėl jums pavyks lengvai įveikti net ir netikėtai iškilusius sunkumus ar nesusipratimus.

Padės ir tai, kad jūs aiškiai žinote, ko siekiate. Jūsų išmušti iš vėžių bus neįmanoma.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nepriešgyniaukite savo antrajai pusei, net kai būsite šimtu procentų įsitikinę, kad esate teisūs. Stenkitės būti pakantūs ir diplomatiški, jokiu būdu nepirškite savo nuomonės.

Leiskite mylimam žmogui pačiam priimti sprendimus, klysti ir pasimokyti iš savo klaidų. Nuo visko neapsaugosite.

Mergelė (08 23-09 33)

Meilė. Štai kas jums labiausiai rūpės visą šį mėnesį. Tačiau šiuo metu verčiau nepriimti jokių skubotų sprendimų. Leiskite santykiams tekėti ramia vaga.

Vienišoms Mergelėms rugpjūtį žvaigždės žada ne vieną romantišką nuotykį. Dėmesys, kurio sulauksite, jums taip susuks galvą, kad nė nebežinosite, ko iš tiesų norite ir ką jaučiate.

Mėnesio pabaigoje sunerimti gali tekti dėl finansų – teks apsukriai suktis, kad galėtumėte užsidirbti daugiau.

Laimė, ištikus bėdai, turėsite į ką kreiptis pagalbos. Net nustebsite, kokie dosnūs gali būti žmonės.

Skirkite laiko sportui, fizinei veiklai.

Tai teigiamai veiks ne tik fizinę, bet ir psichikos sveikatą. Palanku mesti svorį ir atsikratyti žalingų įpročių. Tad pasilepinkite masažais, grožio procedūromis.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Artėjant rudeniui sutelkite dėmesį į asmeninius laimėjimus. Dabar tinkamas metas planuoti keliones į tolimas egzotiškas šalis. Taip pat vertėtų pasidomėti galimybe studijuoti užsienyje.

Jei ieškote darbo ar norite jį keisti, jums turėtų pasisekti. Kažin ar tai bus jūsų svajonių darbas, tačiau išmoktos pamokos ir įgyta vertinga patirtis jums tikrai pravers ateityje.

Darbe kylančią įtampą išsklaidykite laisvą laiką leisdami su šeima ir brangiausiais žmonėmis.

Tiesa, santykiai su antrąja puse šiuo laikotarpiu nesiklostys taip, kaip norėtumėte. Viską gali gadinti jūsų polinkis kritikuoti kitus.

Artėjant rugsėjui pagyvės jūsų socialinis gyvenimas – sulauksite daugiau kvietimų į vakarėlius, renginius.

Skorpionas (10 23-11 21)

Rugpjūtis – svarbių sprendimų metas. Nuo to, kaip elgsitės, kokius sprendimus priimsite, priklausys jūsų ateitis. Liaukitės kliovęsi kitų gerumu ir imkitės iniciatyvos.

Viską, apie ką svajojate, galite pasiekti tik darbštumu, užsispyrimu ir kovingumu. Laimė, bent jau pastarojo bruožo jums niekada nestigo. Darbas jums suteiks finansinį stabilumą, pakels savivertę.

Paskutinį vasaros mėnesį galite sulaukti pasiūlymo darbo reikalais ilgesniam laikui išvykti į kitą šalį. Jums tai bus įvertinimas, tačiau jūsų šeimos nariai kažin ar bus tuo patenkinti.

Namuose dėl to gali kilti barnių. Beje, komandiruotėje galite užmegzti tarnybinį romaną. Jei esate vieniši – puiku, tačiau jeigu ne, nepameskite galvos ir elkitės išmintingai.

Šaulys (11 22-12 21)

Vasaros atostogos baigėsi. Bent jau jums. Metas susitelkti į svarbius darbus. Jei norite pasiekti trokštamų rezultatų, turėsite pasiraitoti rankoves ir kaip reikiant paplušėti.

Gera naujiena ta, kad būsite kupini energijos ir pasitikėjimo savimi. Todėl net ir vienu metu užgriuvus gausybei neatidėliotinų reikalų nepanikuosite ir su viskuo laiku susidorosite.

Juolab kad ir tie reikalai dažnai išsispręs tarsi savaime, be jokių didelių pastangų.

Vis dėlto budrumo nepraraskite ir ranka nenumokite į tarsi grybai po lietaus išdygstančias naujas užduotis.

Atidžiau stebėkite savo konkurentus. Iš jų galite labai daug pasimokyti ir išvengti galimų klaidų. Nesibaiminkite pokyčių ir būkite jiems pasirengę.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Jūsų laukia bene geriausias šių metų mėnuo. Mėgaukitės visomis jums gyvenimo siunčiamomis dovanomis, bet nepriimkite jų kaip savaime suprantamų dalykų.

Nepamirškite padėkoti visiems, prisidėjusiems prie jūsų sėkmės.

Šį mėnesį galite tikėtis didesnių įplaukų. Taip pat profesinio pripažinimo bei naujų galimybių pasireikšti ir dar labiau sužibėti.

Rugpjūčio mėnuo labai tinkamas kraustynėms į naujus namus. Jie gali būti ne tiktai kitame mieste, bet net ir kitoje šalyje.

Rugpjūtį jums kils tik vienas pavojus – per daug atsipalaidavę ir save lepinantys Ožiaragiai gali priaugti svorio, kurio atsikratyti per visus likusius šių metų mėnesius gali būti labai sunku.

Vandenis (01 20-02 18)

Pats laikas vėl pasidžiaugti gyvenimu ir jo teikiamomis linksmybėmis. Šį mėnesį pasieksite savo energijos bei patiriamų malonumų viršūnę.

Artėjant rudeniui susikaupsite ir sutelksite dėmesį bei energiją į profesinius laimėjimus. Ieškantiems darbo sėkminga bus mėnesio pabaiga. Galbūt sulauksite kaip tik tokio pasiūlymo, apie kokį svajojote jau seniai.

Rugpjūtį neišlaidaukite. Paskutinis vasaros mėnuo netinkamas dideliems pirkiniams. Nerekomenduojama investuoti ar priimti svarbių su finansais susijusių sprendimų. Būkite kantrūs ir atsargūs.

Tačiau galite drąsiai pirkti loterijos bilietus – jus turėtų aplankyti sėkmė. Jeigu šiuo metu jūsų širdis laisva, didelė tikimybė, kad pačioje netikėčiausioje vietoje sutiksite mielą, sielai artimą žmogų.

Žuvys (02 19-03 20)

Rugpjūtis – pokyčių metas. Jums norėsis pabėgti nuo visko, kas slegia ir trukdo judėti į priekį.

Šį mėnesį jums gali tekti tvarkyti teisinius reikalus, susidurti su biurokratija. Viską atlikite sąžiningai ir teisingai, nes antraip ateityje gali kilti nemalonumų.

Būkite atsargūs patikėdami svarbius reikalus kitiems – galite nusivilti.

Jūsų lūkesčių gali nepateisinti ir antroji pusė. Jei jus sieja trumpa draugystė, gali būti, kad naujų iššūkių neišlaikysite ir išsiskirsite. Tvirtoms poroms išsiskyrimas neturėtų grėsti.

Pasistenkite kylančias problemas spręsti tik viską gerai apgalvoję. Suplanuokite kiekvieną žingsnį, nes šį mėnesį priimti sprendimai turės ilgalaikių pasekmių. Skubotiems sprendimams dabar tikrai nėra tinkamas laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.