Astrologė Palmira nurodė palankiausias dienas meilei

Daugiau nei kelias savaites slėgusi įtampa kiek atslūgsta. Tiesa, šeštadienį to dar nepajusite – tai kiek įtempta diena, kai geriau vengti santykių aiškinimosi ir bendravimo su svetimais. Vis dėlto diena tinkama įvairiems susitikimams, ypač su bendraminčiais, bičiuliais. Būsite stiprūs, veiklūs, sumanūs. Rekomenduojamas aktyvus poilsis. Tinka imtis sunkių darbų. Palankios fizinės treniruotės. 

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2017, 5:30 AM

Sekmadienis suteiks nemažai pasitenkinimo, jei skirsite jį bendravimui, kelionėms, – susitikite su bičiuliais, su žmonėmis, kurių nuomonę gerbiate, vertinate, aplankykite giminaičius.

Beje, šeštadienis ir pirmadienis – puikus laikas įsimylėjusiems, mat tai romantiškų aistrų metas. Šiomis dienomis tikėtini ir spontaniški įsimylėjimai – iš pirmo žvilgsnio, kai viską nulemia pirmas akių kontaktas. 

Pirmadienis palankus tvarkyti bet kokius reikalus. Tai itin palanki diena teikti dovanas, užsiimti labdara.

Sekmadienį Marsas įeina į Mergelės ženklą ir judės juo iki spalio 22 d. Kai Marsas Mergelėje, asmeninėmis pastangomis, disciplinuotu darbu bus pasiekiama iš esmės viskas. Stiprės pareigingumas, atsakingumas. Vaisingos bus pastangos rasti geresnę, tinkamesnę darbo vietą. Kita vertus, teks labiau save kontroliuoti, kad nesierzintumėte dėl niekų, nežymių nesėkmių ir nepriekabiautumėte. Dirglumas, įkyrumas, polinkis kritikuoti ir nepakantumas kritikai savo atžvilgiu – neigiamos Marso Mergelėje savybės. Stiprinkite sveikatą ir būkite atidesni virškinimui, ypač žarnyno veiklai. 

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, pildysis greitai, juos suprasti reikėtų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengusiam (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, jei kojos permirktų – nuostoliai,  dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas nors į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti, jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar ko nors kenksmingo savo gyvenime, išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Iš šeštadienio į sekmadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai geri santykiai su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos. 

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros,  nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų, garsiai knarkti – per jus veikia tamsiosios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam, vandeniu apipiltam – apsaugos įgijimas, pagalba.

Sapnai  iš sekmadienio į pirmadienį tušti, nereikšmingi, reiškia tik įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos užkristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių).

Beje, norintiems išvysti tikrą pranašišką sapną iš pirmadienio į antradienį rekomenduojama nuo pirmadienio pavakarės nieko nebevalgyti (nebent sultis gerti), o prieš sapną sau užduoti konkretų dominantį klausimą – galite tiksliai išvysti ateities vaizdą. Sapnas gali pildytis ir iš karto, ir labai negreit. 

Žvilgsnis į priekį: antradienis neblogas kelionėms, palankios spalvos – auksinė, balta.

Avinas (03 21–04 20). Nesitikėkite, kad savaitgalį praleisite taip, kaip suplanuosite, – netikėtai jūsų prireiks vos ne visiems draugams, o jie jau pasistengs pasinaudoti jūsų laiku ir pakeisti planus. Vis dėlto sekmadienis palankus tik pasyviam poilsiui. Šiomis dienomis būkite tolerantiškesni savo poros atžvilgiu. Pirmadienis tinkamas finansiniams reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų įžvalgos nepaprastos – šeštadienį aiškiai pajusite, kas jūsų laukia. Sekmadienį svarbu neišsišokti svetimoje aplinkoje, taip pat neįkyrėti jums patinkančiam asmeniui. Sekmadienį palanku su pora aptarti  ginčytinus klausimus. Pirmadienis geras atsakingiems reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuotaika bei savijauta šeštadienį bus geresnė, jei išvyksite aplankyti senų draugų, tik venkite ekstremalių pramogų ir ginčų su sutuoktiniu. Kad sekmadienis būtų ramesnis, atsisakykite neprivalomo bendravimo, santykių su artimaisiais aiškinimosi, mat ne laikas įrodinėti savo teisybę. Pirmadieniui geriau neplanuoti sunkių darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Niršite dėl tuščių principų ir nenorėsite matyti gerų dalykų. Šeštadienis neblogas dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje, naujiems profesiniams ryšiams užmegzti, geras ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, pavyks sutikti ir tikrų naujų draugų. Sekmadienis geras susitikti su draugais, aplankyti giminaičius. Jei tektų dalyvauti kokiame nors pobūvyje šeštadienio vakarą, per sekmadienio pietus, nepraraskite saiko prie vaišių stalo. Pirmadienis tinkamas kreiptis pagalbos į draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Puikios, smagios dienos – vėl jausitės visų mylimais ir gerbiamais pasaulio šeimininkais! Šeštadienis tinkamas leisti laiką tik su gerais draugais – atsitiktinių žmonių venkite. Beje, šiomis dienomis galite išgirsti vertingų dalykų, tad stenkitės daugiau girdėti nei pasakyti, juolab nesipuikuoti savo gabumais, žiniomis, ryšiais. Pirmadienis geras tvarkyti karjeros reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalis žada gana įvairių staigmenų, tad bus naudinga nuostata, kad viskas tik į naudą. Deja, tai gana įtemptos dienos, kai reikia saiko, atsargumo, susitvardyti. Draugiškiems, nuoširdiems savaitgalis nebus sunkus, jais žavėsis aplinkiniai. Sekmadienis nepaprastas: prasideda jūsų lyderystės metas. Pirmadienis palankus kelionėms, tinkamas verslo, teisiniams reikalams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį ieškokite sąjungininkų – tai šaunus laikas susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje. Pasistenkite būti atidesni artimiesiems sekmadienį. Pirmadienis įtemptas, bet geras spręsti skolų, mokesčių problemas. 

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį sutelkite dėmesį į, atrodytų, nežymius dalykus – draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, giminaičio ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, rasti išeitį iš aklavietės. Sekmadienį turite likti taktiški ir tolerantiški savo porai. Pirmadienis tinkamas svarbiems susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Laukia staigmenos iš draugų, mylimo žmogaus, net vaikų, šeimos narių. Esate mylimi, tad labiau jais pasitikėkite ir nešykštėkite gerumo. Ypač sekmadienį stenkitės labiau parodyti savo atsidavimą šeimai, mylimam asmeniui – jų supratimo artimiausiu metu jums itin prireiks. Pirmadienis geras sveikatai tikrinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neverta kur nors toli vykti – namuose jūsų lauks smagūs netikėtumai, nelaukti, bet džiugūs svečiai. Praleiskite savaitgalį su šeima ir artimais draugais. Sekmadienio flirtas apgaulingas – ne laikas meilės nuotykiams ir net romantiškiems pasimatymams (atidėkite tai pirmadieniui). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite kuklūs, venkite puikuotis net ir neišgalvotais savo nuopelnais (tai atsigręš prieš jus), nežadėkite dalykų, kurių negalėsite įvykdyti. Sekmadienį palankiau praleisti namie, kad atsiribotumėte nuo bendravimo su svetimais ir sustiprintumėte sveikatą. Pirmadieniui nieko sunkaus neplanuokite. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį būsite linkę paišlaidauti, negailėsite pinigų ekstravagantiškiems daiktams, pramogoms. Sekmadienį praleiskite su bičiuliais ar giminaičiais, kuriuos išties mėgstate. Pirmadienis tinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.