Ramunės horoskopas spaliui: vieną ženklą visata apibers dovanomis

Spalio mėnuo ne visiems bus niūrus ir prislėgtas. Šaulio ženklo atstovų laukia tikras sprogimas – šį mėnesį visata juos gausiai apibers dovanomis. Puikus mėnuo ir Žuvims. Tuo tarpu daugumai kitų Zodiako ženklų astrologė Ramunė primygtinai rekomenduoja pailsėti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2017, 2:57 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:37 AM

Avinas (03 21-04 19)

Bus naudingiau, jeigu šį mėnesį sulėtinsite tempą.

Nors jums ir labiau patinka sparčiai judėti į priekį, lėtesni, labiau apgalvoti veiksmai bus sėkmingesni.

Patys netrukus pastebėsite, kad drausmė, mandagus ir tinkamas elgesys tiek su artimaisiais, tiek su kolegomis iš karto duoda teigiamų rezultatų. Be to, jūs ir patys geriau dėl to jausitės.

Ypač sėkmingas mėnesio vidurys. Tuo metu planuokite visus svarbiausius reikalus, susitikimus. Tomis dienomis jūsų žavesiui neatsispirs net priešai, jeigu tokių turite.

Svajojantiems padailinti kūno linijas spalis – itin palankus mėnuo.

Šiuo laikotarpiu jums turėtų nesunkiai sektis numesti nereikalingus kilogramus.

Jautis (04 20-05 20)

Šį mėnesį būsite linkę pernelyg greitai susižavėti naujomis idėjomis, madomis ir tendencijomis. Trokšite iš pagrindų pakeisti savo įvaizdį, namus ir viską, kas jus supa.

Bet prieš atverdami piniginę dukart pagalvokite, ar tikrai jums to reikia ir ar galite prisiimti tokią finansinę atsakomybę. Verčiau investuokite savo pinigus ir energiją į ką nors tvaresnio.

Mėnesio pabaigoje galite aistringai panirti į naują meilės romaną.

O viskas prasidės nuo, regis, visiškai nekalto flirto.

Vis dėlto ir šiuo atveju gerai pagalvokite, ar verta peržengti flirto ribas, ar tai tikrai tas žmogus, su kuriuo norite sieti savo ateitį.

Juolab kad jis veikiausiai jau yra įsipareigojęs kam nors kitam.

Dvyniai (05 21-06 20)

Pirmas spalio dienas skirkite tik sau. Ilsėkitės. Atsipalaiduokite. Pamilkite save. Susitikite su seniai matytais draugais. Vėliau tam kažin ar turėsite laiko.

Jūsų laukia intensyvus ruduo. Dėl to nė kiek nesiskųsite. Jausite energijos ir kūrybiškumo antplūdį. Būsite visapusiškai pasirengę jūsų laukiantiems naujiems ir įdomiems iššūkiams.

Net ir keli nesusipratimai darbe šį mėnesį padės suprasti, kad dabar tas metas, kai galite oriai pakilti iš duobės ir žengti pirmyn. Nesidairykite atgal, antraip įstrigsite ir nebegalėsite pajudėti.

Paskutinėmis mėnesio dienomis kils rizika įsivelti į didelį konfliktą. Jei norite to išvengti, pasistenkite išlikti ramūs net tuomet, kai atrodys, kad visi aplinkiniai jus provokuoja. Tuo metu patariama užsiimti joga ar meditacija.

Vėžys (06 21-07 22)

Kai aplinkui visi skųsis blogais orais, niūriomis nuotaikomis, jūs jausitės neįtikėtinai gerai. Gyvybingumo ir energijos šiuo laikotarpiu jums tikrai nestigs.

Tačiau nepersistenkite ir jokiu būdu neprievartaukite savęs, jeigu jums ko nors nesinori daryti.

Piniginiai reikalai spalį nesiklostys taip gerai, kaip norėtumėte. Jums netgi gali tekti skolintis iš artimųjų, bičiulių ar banko. Galite nusivilti kai kurių žmonių požiūriu ir nenoru ištiesti pagalbos ranką. Tai laikotarpis, kai atskirsite, kas yra kas.

Šiuo laikotarpiu jums gali kilti mintis įsitraukti į politiką. Tačiau kažin ar šis pasirinkimas būtų protingas ir naudingas. Sulauktumėte daug pasipriešinimo. Verčiau daugiau dėmesio skirkite šeimai ar karjerai.

Liūtas (07 23-08 22)

Šį mėnesį papildomų rūpesčių kels vaikai. Tikėtina, kad tai bus susiję su jų mokslais – jums gali tekti ieškoti korepetitorių, padėsiančių jūsų atžaloms neatsilikti nuo bendraamžių.

Būkite kantrūs ir dėmesingi savo vaikams. Jų blogi rezultatai mokykloje gali būti susiję su tuo, kad pastaruoju metu dėl darbų gausos skyrėte jiems labai mažai laiko.

Beje, darbų šį mėnesį dar padaugės. Taip pat ir nerimo, kad nesugebėsite su viskuo susidoroti. Dėl to būsite linkę greitai susierzinti, įsivelti į konfliktus.

Darbe jokiu būdu neįsivelkite į vidines intrigas. Tiesiog kantriai ir ramiai dirbkite savo darbus, o su vėjo malūnais tegul kovoja kiti.

Spalį atsisakykite kelionių. Dabar joms, ypač į užsienį, nepalankus metas.

Mergelė (08 23-09 22)

Žvaigždės jums žada gerą spalio mėnesį. Tiesa, su sąlyga, kad apribosite savo veiklą ir energiją skirsite tik svarbiausiems darbams. Nesiblaškydami ir sunkiai dirbdami pasieksite tai, apie ką svajojate.

Šį mėnesį tikėtinos net kelios kelionės. Jos bus labai svarbios ir reikšmingos jūsų ateičiai. Jeigu dar nesate apdraudę savo turto, dabar labai rekomenduojama tai padaryti.

Spalis itin palankus meilės paieškoms. Jeigu esate vieniši, tikėtina, kad šį mėnesį sutiksite net kelis asmenis, kurie pretenduos užkariauti jūsų širdį.

Įsipareigojusių Mergelių asmeninis gyvenimas bus audringas kaip ir rudeniški orai. Todėl šis mėnuo nėra tinkamas sužadėtuvėms ar vedyboms. Kuriam laikui šiuos svarbius gyvenimo žingsnius reikėtų atidėti.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Jūsų laukia intensyvus spalio mėnuo – daug susitikimų, kelionių, bendravimo, tad mėnesio pabaigoje jausitės išsunkti ir pervargę.

Todėl paskutinėmis mėnesio dienomis palepinkite save. Išlaisvinkite savo slaptus troškimus.

Šį mėnesį visiškai netikėtoje vietoje galite sutikti seniai matytus draugus ar net buvusią meilę. Šis susitikimas gali atverti senas, bet, pasirodo, vis dar neužgijusias žaizdas.

Spalis palankus svarbioms deryboms, sutartims pasirašyti. Svarbiausia, kad niekur neskubėtumėte ir pernelyg nesijaudintumėte. Pasitikėjimas savimi – raktas į sėkmę.

Šiuo laikotarpiu gali pasikeisti jūsų vadovas darbe. Tai bus ir jums puiki proga atversti naują savo karjeros puslapį.

Skorpionas (10 23-11 21)

Šį mėnesį būsite linkę per daug išlaidauti. Naujais pirkiniais bandysite užgniaužti savyje slypinti nerimą dėl ateities.

Pasistenkite susivaldyti. Nepasiduokite impulsams, o dėl to, kas kelia nerimą, pasikalbėkite su artimu žmogumi ar net psichologu.

Mėnesio viduryje gresia neplanuotos nemažos išlaidos. Jos gali būti susijusios su jūsų jau turimu turtu.

Būkite atidesni savo antrosios pusės poreikiams. Įsiklausykite į tai, kas jums sakoma. Nebijokite išreikšti ir savo pageidavimų.

Antroje mėnesio pusėje atkreipkite dėmesį į savo sapnus – jie gali daug pasakyti apie tai, kas jūsų laukia artimiausiu laikotarpiu. Paskutinėmis mėnesio dienomis jūsų nuotaiką praskaidrins džiugi žinia.

Šaulys (11 22-12 21)

Pasiruoškite – jūsų laukia nuostabus rudens mėnuo. Darbai eisis kaip iš pypkės, jausitės puikiai, o asmeninis gyvenimas dovanos nuostabių akimirkų. Mėgaukitės kiekviena jų ir nepamirškite padėkoti visatai už jums siunčiamas dovanas.

Šį mėnesį atsispirti jūsų žavesiui, linksmumui ir nuoširdumui bus be galo sunku. Atrodys, kad nėra žmogaus, kuris nenorėtų su jumis bendrauti ar bent jau būti jūsų kompanijoje.

Drąsiai dalinkitės savo svajonėmis, norais ir net baimėmis su draugais. Iš jų išgirsite naudingų patarimų. Kas nors galbūt netgi ryšis padėti jums svajones paversti tikrove.

Mėnesio pabaiga palanki kelionėms. Jeigu negalite išvykti ilgesniam laikui, bent kelioms dienoms pakeiskite aplinką ir iš naujo įkraukite savo baterijas.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Spalis – didelių ir ilgalaikių pokyčių metas. Jei tik įmanoma, pasistenkite sulėtinti tempą. Atidėkite tuos darbus ir reikalus, kurie tikrai gali palaukti.

Neprisiimkite naujų užduočių, neįsitraukite į naujus projektus, ypač jeigu už juos jums niekas nemoka.

Spalį galite sulaukti labai viliojančio naujo darbo pasiūlymo. Tikėtina, kad jis bus kitame mieste ar net šalyje.

Kad ir kaip norėtumėte tą pačią sekundę sakyti „taip“, pirma gerai pagalvokite, kaip jūsų nauja karjera paveiks šeimos gyvenimą.

Jei su pokyčiais sutinka visi šeimos nariai, drąsiai nerkite į naujus vandenis.

Šį mėnesį venkite bet kokios rizikingos veiklos. Dabar tam visiškai netinkamas metas. Saugokite savo sveikatą ir būkite labai atidūs.

Vandenis (01 20-02 18)

Jeigu pastaruoju metu gyvenote savo svajonių pasaulyje, laikas prabusti ir sugrįžti į realybę. Kol jūsų galvoje sukosi mintys, ką norėtume veikti, kokį gyvenimą gyventi ir kaip atrodyti, gyvenimas judėjo į priekį.

Gera žinia, kad šiuo metu žvaigždės jums labai palankios, todėl ilgiau nebedelsdami dabar galite įgyvendinti savo svajones.

Iš pradžių jausitės pavargę, jums gali atrodyti, kad tai daryti beprasmiška, tačiau noras gyventi gražiau turėtų nugalėti apatiškumą. Neleiskite savo svajonėms numirti.

Antrą mėnesio pusę pagyvės jūsų socialinis gyvenimas. Susitikimai su draugais, naujos pažintys net niūriomis spalio dienomis jūsų gyvenimą padarys šviesesnį ir lengvesnį.

Žuvys (02-19-03 20)

Spalis jums – bene geriausias šių jau besibaigiančių metų mėnuo. Nors iš pirmo žvilgsnio jums kažin ar taip atrodys. Vienu metu vyks daugybė įvairių dalykų, o kai kurie jų gali atrodyti ypač keisti.

Tačiau galų gale rezultatais liksite labai patenkinti. Pavyzdžiui, tam tikri nesusipratimai darbe lems dideles permainas, o jos jums bus į naudą.

Šis laikas palankus investuoti, planuoti verslo strategijas ir pradėti savo verslą. Taip pat dabar palanku pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą.

Jeigu norite išvengti ginčų su šeimos nariais ir draugais, kartais prikąskite liežuvį. Diplomatiniai jūsų įgūdžiai gelbės nuo nemalonių situacijų.

Šį mėnesį bus daug progų romantiškoms pažintims. Spalis – palankus metas vedyboms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.