Horoskopas savaitgaliui, lapkričio 11-12 d.

Šis savaitgalis – gera proga greitai ir efektingai išspręsti susikaupusias veiklos, namų ūkio, net bendravimo su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu problemas.

Palmiros horoskopas šeštadieniui.<br>123rf nuotr.
Palmiros horoskopas šeštadieniui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-11 00:01

Šeštadienis tinkamas dalykiniams susitikimams, įvairiems pertvarkymams, tiesa, šiek tiek sunkus emociškai.

Užtat sekmadienis beveik idealus – palankus aktyviam poilsiui, bendrauti, įvairiems šventimams, kultūros, meno ir labdaros renginiams.

Tądien bus palanku pirkti vertingus daiktus, įvairią techniką, meno kūrinius, taip pat drabužius, papuošalus, rinkti dovanas ir jas teikti.

Sekmadienis  gali tapti reikšmingas meilės fronte – jei užsimegs romantiškas ryšys, jis bus ilgalaikis, pastovus. Ši diena sėkminga kovoti už savo jausmus, palanki meilės pasimatymams, piršlyboms, sužadėtuvėms. 

Pirmadienis tinkamas užsiimti sunkiais ir nemaloniais darbais – visai smagiai įveiksite esamus sunkumus! Tiks tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, ypač rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais, – bus nemenka žioplų klaidų tikimybė.

Bendraudami būkite reiklūs pirmiausia sau – gali ne viskas patikti, net erzinti, tad verta atsiriboti nuo visko, kas gali trukdyti produktyviam darbui. Labiau pasaugokite  daiktus, dokumentus – jie gali pasimesti. Labiau tikėtinos apgaulės, vagystės – sukčiai, aferistai bus itin aktyvūs! Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, nebūkite patiklūs. Atsargesni turėtumėte būti ir kelyje – padaugės neatsargių vairuotojų bei pėsčiųjų. 

Savaitgalis ir pirmadienis itin svarbūs bei sėkmingi draugiškiems žmonėms, taip pat vyresnio amžiaus asmenims! 

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais; jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti; raktus pamesti – prarasti artimą žmogų; jei ryte kas nors ant galvos užkristų – diena prabėgs tuščiai; išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu metu susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite naudingų partnerių; išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe; netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas; netikėtai gauti arba rasti pinigų – visą mėnesį lydės sėkmė tvarkant reikalus, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas, – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte, – apkalbos; jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės; jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose; rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar imtų svilti drabužis ant jūsų – įspėjimas, kad reikėtų keisti gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: sniegas saulei šviečiant – laimė, turtas; žydra, tamsiai mėlyna, auksinė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos grąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė; plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kas nors jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas.

 

Blogas ženklas: susižeisti iki kraujo, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis apgaulingas, nepalankus svarbiems susitikimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Laukia  džiugios staigmenos, smagūs susitikimai. Tačiau dienos bus geros ir problemoms –  tiek darbo, tiek meilės – spręsti. Pirmadienis sėkmingas spręsti uždarbio ar jūsų projekto finansavimo klausimą. 

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni šeimos nuomonei, sutuoktinio norams. Sekmadienis itin romantiškas – daug šilto dėmesio iš mylimo žmogaus, artimųjų. Pirmadienis visapusiškai sėkmingas, tik neskubėkite žadėti, įsipareigoti ir atidžiau skaitykite ne tik dokumentus, bet ir žinutes telefone ar šiaip atsitiktinius pranešimus. Neskubėkite daryti išvadų, kad ir ką sužinosite, – informacija gali nepasitvirtinti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Jei šeštadienį kils noras priekaištauti artimiesiems, pamėginkite prisiminti savo padarytas klaidas. Vis dėlto sekmadienis leis atitaisyti šeštadienio pražangas – aišku, teks parodyti iniciatyvą. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Pasisaugokite sukčių, vagių. 

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį galimi nelaukti priekaištai iš artimųjų, tačiau nemėginkite tądien teisintis, nesivelkite į ginčus – sekmadienį savaime viskas pasikeis į gera. Diena gera apsipirkti, kelionėms, vizitams pas draugus, giminaičius. Tikėtinos ir romantiškos pažintys ar tiesiog malonios dovanos. Pirmadienis žada ypatingus susitikimus ir pasiūlymus, kurių tikrosios reikšmės ir naudos kol kas nesuprasite, neįvertinsite (arba atvirkščiai – pervertinsite). 

Liūtas (07 23–08 22). Labiau paisykite  artimųjų pageidavimų, nusiskundimų ir būkite kantresni. Kita vertus, savaitgalis tinkamas ir lemtingam žingsniui, ypač dėl šeimos. Pirmadienis tinkamas finansinėms problemoms spręsti. Tai geras laikas įsigyti seniai planuotą prabangų daiktą ar drabužį (bet ne telefoną ar transporto priemonę). 

Mergelė (08 23–09 22). Puikus metas – bus taip, kaip panorėsite! Jūsų laukia pasisekimas (ir meilės srityje). Pirmadienis tinkamas ryžtingai tvarkyti reikalus – jums pasiseks! Tiesa, neturėtumėte skubėti ir būti patiklūs –  nors laikas sėkmingas, galite būti tyčia ar netyčia suklaidinti, apgauti. Tad viską tikrinkite, stebėkite ir būkite susikaupę, atsargūs. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsipalaiduokite, taupykite jėgas. Tai geros dienos pasvajoti, grįžti į praeitį, susitikti su seniai matytais draugais. Galimos naujienos iš asmens, kuris buvo jums artimas. Pirmadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos, tiesa, tai gali būti kieno nors savanaudiškas žingsnis, tad būkite atidūs, ar nesiekiama jūsų papirkti?

Skorpionas (10 24–11 22). Daugiau bendraukite, susitikite su bičiuliais – tai netikėtų, bet gerų naujienų ir pasiūlymų dienos. Gimtadieniui švęsti palankesnis sekmadienis. Pirmadienis sėkmingas svarbiems susitikimams, susitarimams sprendžiant finansines problemas. Tik būkite apdairūs įsipareigodami!

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis geras kelionėms, svarbiems susitikimams – ir dalykiniams, ir romantiškiems. Gautus pasiūlymus priimkite. Pirmadienis puikus karjeros reikalams tvarkyti – susitikite su žmonėmis, galinčiais jums padėti. Tai ir gera proga su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo klausimą. Gautus pasiūlymus priimkite.  

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų nuotaika pakili, tiesa, geriausiai jausitės, jei kur nors išvyksite. Bent jau į svečius verta išsiruošti šeštadienio vakarą, sekmadienį. Galimas ir romantiškas nuotykis toli nuo namų. Pirmadienis daug kuo sėkmingas – galite sulaukti reikalingos pagalbos, paramos. Tai palankus metas susitikti su įtakingais asmenimis, taip pat su žmonėmis iš užsienio. 

Vandenis (01 20–02 18). Būkite draugiški ir kantrūs – šeštadienį gali tekti išklausyti sutuoktinio kritiką bei reikalavimus, tik nemėginkite atsilyginti tuo pačiu, kitaip sekmadienį ir pirmadienį sulauksite užtarnauto atpildo. Pirmadienį tinka tvarkyti skolų, mokesčių ir draudimo reikalus.  

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį tinka imtis ko nors sudėtingo, privalaus kartu su bičiuliais, talkininkais. Galima romantiška pažintis svečiuose ar kelyje.  Pirmadienis palankus taikytis, derėtis, teisiniams reikalams tvarkyti. Šiomis dienomis gautus pasiūlymus (asmeninius ir dalykinius), ypač iš užsieniečių, priimkite!


 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.