Astrologės prognozės džiugina – laukia komfortiška savaitė

Kam lengvai, kam sudėtingai, bet pakankamai komfortiškai, be didelės rizikos ar konfliktų. Visą savaitę daug energijos teks skirti bendriesiems finansams, draudimo, paskolų klausimams.

Kai kam atrodys, jog einate lengviausiu keliu, ypač kai bandysite tai padaryti paprasčiau, tiesmukiškiau. <br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Kai kam atrodys, jog einate lengviausiu keliu, ypač kai bandysite tai padaryti paprasčiau, tiesmukiškiau. <br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2017, 5:30 AM

Sprendžiate tai, kas nemalonu, keičiate tai, kas atgyveno ir nebeaktualu. Kai kam atrodys, jog einate lengviausiu keliu, ypač kai bandysite tai padaryti paprasčiau, tiesmukiškiau. Kelias teisingas, gal tik priemones reikėtų pasirinkti apdairiau.

Avinas (03 21–04 19)

Kam lengvai, kam sudėtingai, bet pakankamai komfortiškai, be didelės rizikos ar konfliktų. Visą savaitę daug energijos teks skirti bendriesiems finansams, draudimo, paskolų klausimams. Sprendžiate tai, kas nemalonu, keičiate tai, kas atgyveno ir nebeaktualu. Kai kam atrodys, jog einate lengviausiu keliu, ypač kai bandysite tai padaryti paprasčiau, tiesmukiškiau. Kelias teisingas, gal tik priemones reikėtų pasirinkti apdairiau.

Jautis (04 20–05 20)

Ne viskas taip, kaip jums atrodo. Ne viskas taip, kaip atrodo jūsų namiškiams. Tiesa yra kažkur per vidurį, tačiau kompromisų neieškoma, bėgama nuo problemų sprendimo, o kartais tiesiog reikalaujama to, kas nepriklauso. Ši savaitė vers keisti požiūrį, išsklaidys jūsų iliuzijas, grąžins ten, kur iš tiesų esate. Praregėjimai gali būti nemalonūs, bet jie labai reikalingi, nes jūsų susikurtas pasaulio modelis dažnai neatitinka realybės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pašnekesiai apie debesis, šunis, kates ar naujas vynuogių veisles, kurios neprigijo, domina tik jus pačius. Todėl apsidairykite, gal jau ir nebeturite pašnekovų. Vienintelė dabar svarbi tema – darbai. Gali būti, jog jūs negalite atsiskleisti ten, kur dabar esate, uždirbate nepakankamai, o valdžia visai kvaila. Kad ir kaip ten būtų tame darbe, dabar tikrai ne metas jį keisti.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų troškimai panašūs į ploną leduką ant balos: arba greitai ištirpsta, arba kas nors eidamas sutraiško. Viskas lyg ir klostosi palankiai, lyg ir juda į priekį, bet ne taip, kaip norisi jums. Per lėtai, per mažai ir, svarbiausia, nematyti perspektyvų. Kur nors už horizonto yra ir laimės kalnas. Galite rizikuoti, net ir svetimais pinigais, bet gerai pagalvokite: kur dėsite viską, ką laimėsite?

Liūtas (07 23–08 22)

Namuose aplieja lyg šaltu vandeniu: sužlugdo viltis, nuskandina iniciatyvą ir verčia užsiimti tik tuo, kas duoda pelną. Dingsta kūrybiškumas, polėkis ir malonumai. O viskas taip gražiai prasideda, tokiomis pagiriamosiomis kalbomis, bet tik tam, kad apkarpytų sparnus ir paverstų žąsimi, dedančia auksinius kiaušinius. Kyla labai daug abejonių, kad su tuo susitaikysite, paklusite. Konfliktinės situacijos neišvengiamos, kai kalbama apie pinigus.

Mergelė (08 23–09 22)

Norint užlipti aukštyn reikia daug padirbėti: pupą pasodinti, paremti, pririšti ir puoselėti. Su darbais taip pat. Puikiai matote, suvokiate, kur galėtumėte pritaikyti savo gabumus, ką jums reikia padaryti, kad viskas ne tik virstų įdomiu, perspektyviu darbu, bet ir užtikrintų nemenkas pajamas. Visame šiame kontekste egzistuoja dar ir sėkmės momentas. Nežiopsokite sekmadienį, nepraleiskite progų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Finansiniai klausimai sprendžiami lengvai, atsiranda naujų darbų, naujų pasiūlymų ir jūs patys pradedate save vertinti kur kas palankiau. Tačiau nepamirškite, jog pinigus reikia gerbti, kitaip jie pradeda pykti ir slapstytis. Todėl nešvaistykite to, ko dar neuždirbote, o tai, ką uždirbote, panaudokite kryptingai. Gali būti, jog kai kas pareikalaus savosios dalies. Apsvarstykite, ar tikrai reikia dalintis.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tik karalius žino savo karūnos svorį. Tik tas, kuris prisiėmė atsakomybę, žino, kiek tai svarbu ir kiek kainuoja jėgų. Laikas puikus ne tik karališkiems mostams ar malonumams – tai sėkmingas metas daugeliui planų. Ši savaitė bus kupina naujų pažinčių ir senųjų ryšių atnaujinimo galimybių. Gausa, jūsų derlius ir kartu nauja sėja. Daugiausia laimės tie, kurie bus pasiruošę ne tik imti, bet ir duoti.

Šaulys (11 22–12 21)

Ribos, kurių peržengti nevalia, sienos, kurios užstoja, ežios, kurios virsta teritorijos žyma. Tam tikros taisyklės, kurių negali niekas pakeisti, jums reikia prisitaikyti, paklusti. Gali būti, jog matydami daug, suvokdami susiklosčiusią situaciją, bandysite imtis veiklos, kreipsitės į įvairias instancijas, tačiau viskas bus veltui. Laimėti galima tik kantrybe bei sugebėjimu priimti naujas ribas. Viskas yra laikina.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiekvienas noras turi savo kainą. Jei noras nesipildo, vadinasi, nesate pasiruošę už jį susimokėti. Norite didesnės algos – mokėsite laisvalaikiu, savaitgaliais bei vakarais, kuriuos galėtumėte leisti su šeima. Trokštate gražios mašinos – kainuos ne tik mašina, bet ir jos išlaikymas, draudimas. Lygiai taip pat ir meilė, vaikai – viskas turi kainą. Ir ši savaitė skirta svarstymams, kiek už savo norus esate pasiruošę susimokėti. Jei pasiruošę, apsisprendę – norai pradeda pildytis. Jei ne, tai ne.

Vandenis (01 20–02 18)

Ėjimas lynu – jūsų gyvenimas. Tenka laviruoti, galvoti, spręsti komplikuotus santykius, taikytis ir vėl pyktis. Finansiniai klausimai su tuo nesusiję. Nieko neišspręsite bandydami papirkti ar apdovanoti. Būkite nuoširdūs, nesikiškite ten, kur neprašo, ir neapkalbinėkite visų iš eilės. Savaitė bus visai nebloga, jei tik laikysitės atokiau nuo intrigų ir neplanuosite gerų darbų, kuriuos už jus turi nuveikti kiti.

Žuvys (02 19–03 20)

Laukimas gumulu įstringa gerklėje ir atrodo, kad dar akimirka, ir viskas prasiverš ašaromis, klyksmu ar tiesiog pagalbos šauksmu. Vieniems reikia meilės, kitiems – kad sugrįžtų išėjusieji, dar kiti ilgisi to, ko niekada neturėjo. Laikas, kai negalite nieko padaryti – tik laukti. Sunki savaitė, tačiau tokiu metu ugdoma kantrybė ir gebėjimas nepasiduoti, nenusigręžti nuo savo tikslo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.