Ramunės horoskopas gruodžiui: laukia maloni metų pabaiga

Paskutinis metų mėnuo žada ne tik didžiąsias šventes, bet ir daug malonių staigmenų. Astrologė Ramunė žada, kad gruodis bus sėkmingas, o kai kuriems ir kupinas atradimų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-01 14:32, atnaujinta 2017-12-01 14:33

Avinas (03 21–04 19)

Laukia sėkmingas ir įdomus paskutinis metų mėnuo. Tiesa, jums teks susikaupti. Daug laiko atims nauji projektai.

Ne viskas klosis taip, kaip planuosite, tačiau rezultatas bus džiuginantis.

Tikėtina, kad šį mėnesį jums bus patikėtos reikšmingesnės pareigos darbe, tam reikės ir daugiau atsakomybės.

Dėl to gali nukentėti asmeninis gyvenimas.

Šiuo laikotarpiu numatoma kelionė į užsienį.

Tikėtina, kad toje šalyje nuspręsite pabūti ilgiau, nei planavote, o galbūt per viešnagės laiką netgi susirasite ten naują darbą ar antrąją pusę.

Šį mėnesį pasitaikys progų pagerinti savo finansinę situaciją. Palankus metas investuoti pinigus į nekilnojamąjį turtą.

Jautis (04 20–05 20)

Gruodis – išbandymų metas, tačiau gąsdintis nėra ko. Jums pavyks kuo puikiausiai susidoroti su visais iššūkiais ir sėkmingai įveikti visus kliuvinius. Ypač sėkminga bus antroji gruodžio pusė.

Pasiruoškite priimti komplimentus ir apdovanojimus už sunkų darbą. Jei tik įmanoma, iki metų pabaigos grąžinkite skolas. Be to, pasistenkite apsieiti be naujų paskolų – verčiau neišlaidauti nereikalingiems pirkiniams.

Gruodis – palankus metas kelionėms į užsienį. Taip pat tai bus puikus laikas vienišiems šio ženklo atstovams. Turėsite ne vieną progą užmegzti romantiškus santykius. Šį mėnesį sutikti nauji žmonės turės daug įtakos jūsų ateičiai.

Jei norite sulaukti Naujųjų metų sveiki ir žvalūs, daugiau laiko skirkite fizinei veiklai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ar paskutinis šių metų mėnuo bus sėkmingas, priklausys tik nuo jūsų pačių. Norėdami pasiekti savo tikslus turėtumėte būti dėmesingesni ir pakantesni kitiems žmonėms. Atminkite, kad vienas lauke – ne karys.

Priimdami svarbius sprendimus būtinai pasitarkite su kitais – nesvarbu, ar tai būtų asmeninis, ar profesinis klausimas. Būtinai atsižvelkite į kitų poreikius. Jei šiuo metu neturite darbo arba galvojate apie jo pakeitimą, gruodis – palankus metas paieškoms.

Tikėtina, kad sulauksite pasiūlymo, kuris jums bus labai įdomus ir atitiks jūsų keliamus reikalavimus.

Taip pat šis mėnuo palankus pradėti savo verslą. Jūsų šeima ir artimiausi draugai palaikys jūsų sprendimą ir visapusiškai jus parems.

Vėžys (06 21–07 22)

Šventinės nuotaikos jus užburs nuo pirmųjų gruodžio dienų. Entuziastingai įsisuksite į pasiruošimo artėjančioms šventėms šurmulį.

Artėjančios didžiosios metų šventės jus nuteiks šiek tiek sentimentaliai. Būsite jautresni grožiui, gerumui, meilei.

Būtent meilė gali garsiai pasibelsti į jūsų širdį paskutinėmis šių metų savaitėmis.

Gali būti, kad tą žmogų jūs jau pažįstate, tačiau iki šiol į jį žvelgėte kitomis akimis. Šis laikotarpis idealiai tinka sutvirtinti jau esamus santykius sužadėtuvėmis, vedybomis.

Šį mėnesį kai kuriais atvejais būsite linkę dramatizuoti situaciją. Pasistenkite suvaldyti savo neigiamas emocijas. Išliekite jas sporto salėje arba imdamiesi naujo kūrybinio projekto.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūsų laukia maloni metų pabaiga. Jausitės užtikrinti, pasiekę užsibrėžtus metų tikslus.

Jūs tikrai esate nusipelnę malonaus poilsio ir džiaugsmingų švenčių. Per šventes pamirškite darbus ir savęs negraužkite dėl to, kad šventines dienas leidžiate su mylimiausiais žmonėmis.

Mėnesio viduryje tikėtinos nepamirštamos romantiškos akimirkos. Atvirai demonstruokite savo jausmus, tuomet galėsite iš antrosios pusės tikėtis išskirtinio dėmesio, malonių dovanėlių.

Stebėkite save. Tikėtina, kad šiomis dienomis būsite linkę į daugelį dalykų reaguoti pernelyg jautriai. Ir tai ne visuomet bus į naudą.

Toks emocijų proveržis gali išvarginti ir jus, ir aplinkinius. Pasistenkite labiau atsipalaiduoti.

Mergelė (08 23–09 22)

Žvaigždės jums žada gerą paskutinį šių metų mėnesį. Tiesa, reikalų bus daug. Laikas bėgs greitai ir nuobodžiauti nebus kada.

Jei nenorite perdegti, norite tesėti pažadus ir laikytis įsipareigojimų, patikėkite kai kurias užduotis kitiems ir jokiu būdu nesistenkite visko kontroliuoti.

Mėnesio pabaigoje laukia daug susitikimų, kvietimų paminėti besibaigiančius metus. Kadangi energijos bus per akis, neatsisakykite. Susitikimai su žmonėmis, kurių tikslai ir poreikiai panašūs į jūsų, įkvėps naujiems žygiams.

Šis laikotarpis palankus atnaujinti namus, savo garderobą. Tačiau per daug neišlaidaukite, išlikite praktiški. Paskutinėmis metų dienomis jums gali tekti priimti labai svarbų sprendimą, kuris gali iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų laukia nuostabus laikotarpis. Nestigs dėmesio, komplimentų, romantiškų akimirkų ir dovanų, apie kurias svajojote. Visą gruodį jausite energijos ir entuziazmo antplūdį. Dabar tinkamas metas permąstyti savo gyvenimo tikslus, kryptį, kuria norite judėti.

Tai – pokyčių laikas. Tik nebijokite svajoti ir drąsiai imkitės veiksmų. Lengva nebus, bet jūs tam pasiruošę. Tad pasiraitokite rankoves sunkiam darbui, nesiblaškykite.

Būkite atidūs detalėms, nes net menka klaida gali kainuoti daug. Šį mėnesį galite sulaukti pasiūlymų prisidėti prie naujo projekto. Sprendimą priimkite šiemet, neatidėkite jo sausio mėnesiui.

Paskutinėmis gruodžio mėnesio dienomis galite sulaukti puikių žinių iš šeimos narių.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gruodžio mėnuo – naujų atradimų metas. Stebinsite patys save. Paskutinį metų mėnesį skirkite susitikimams su seniai matytais šeimos nariais, giminaičiais, bičiuliais.

Dabar ne laikas teisintis nesibaigiančiais darbais ir laiko stoka.

Nesistenkite paskutinėmis šių metų dienomis įvykdyti to, ko nesugebėjote per visus metus. To padaryti jums nepavyks. Tad verčiau apsaugokite save nuo nusivylimo ir pasidžiaukite šventiniu laikotarpiu.

Planuokite šventinius pietus, pramogas, vakarėlius artimiesiems ir draugams, ypač jeigu to iki šiol nedarėte.

Tačiau neišlaidaukite dovanoms. Maža, bet apgalvota ar jūsų pačių pagaminta smulkmenėlė kitus nudžiugins labiau, nei galite įsivaizduoti.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų laukia neįtikėtina metų pabaiga. Tai laikas, kai suprasite, kad jums tik reikia panorėti, ir visas didelis pasaulis ir jo teikiamos galimybės bus jums po kojomis. Būsite kupini ryžto ir pasitikėjimo savimi.

Geros nuotaikos negadins ir tai, kad paskutinėmis gruodžio savaitėmis gali užgriūti sunkios užduotys darbe. Sugebėsite priimti iššūkius kaip galimybes. Toks jūsų požiūris bus įvertintas.

Sudėtingos situacijos padės tobulėti. Pasibaigus šiam mėnesiui jokie sunkumai darbe nebeatrodys neįveikiami.

Džiugins ir visapusiška artimųjų parama.

Šis laikas palankus planuoti tolimas keliones naujaisiais 2018-aisiais metais. Vien jų planavimas padės jums atsipalaiduoti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Paskutinį metų mėnesį būsite nusiteikę itin džiugiai. Geros nuotaikos netemdys ir nesusipratimai ar klaidos. Būsite kupini ryžto, energijos. Galvoje suksis daugybė idėjų ir planų.

Tačiau bent kuriam laikui atidėkite jų įgyvendinimą. Atsipalaiduokite, skirkite laiko poilsiui ir pramogoms.

Iš anksto paruoškite dovanas artimiesiems, kad paskutinėmis dienomis netektų griebti, kas papuola po ranka.

Tikėtina, kad šventės dideliame būryje artimųjų gali jums padėti apsispręsti, ar esate pasirengę gausesnei šeimai. Paskutinės mėnesio dienos palankios sužadėtuvėms ir tuoktuvėms.

Jeigu antrosios pusės dar nesate sutikę, nenusiminkite. Vienišiems Ožiaragiams žvaigždės lemia sutikti savo antrąją pusę dar šiais metais.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų laukia džiugus mėnuo artimų žmonių apsuptyje. Ypač bus geros paskutinės šių metų dienos.

Mėnesio viduryje jūsų laukia svarbus susitikimas. Geros žinios, kurių sulauksite, suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir įkvėps naujiems darbams.

Dabar palankus metas praplėsti savo akiratį, imtis įgyvendinti seniai galvoje kirbančias idėjas.

Paskutinėmis mėnesio dienomis galite būti įtraukti į veiklą, kuri jums padės išvaikyti praeities šmėklas.

Bendraudami su antrąja puse išlikite ramūs, nepasiduokite provokacijoms. Jei norite, kad santykiai klostytųsi toliau, iš širdies pasikalbėkite su antrąja puse.

Iš artimo draugo ar šeimos nario galite sulaukti gero patarimo, ko reikia, kad būtumėte laimingi.

Žuvys (02 19–03 20)

Besibaigiančių metų užduotis jums – išmokti pasitikėti kitais. Pastaruoju metu buvote itin uždari ir nepatiklūs. Vengiate atverti širdį net artimiausiems žmonėms.

Pats laikas patikėti, kad ne visi žmonės jus išduos ar nuvils. Nuoširdaus bendravimo dovana – geriausia, ką sau galite padovanoti didžiausių metų švenčių proga. Tikėtina, kad šiomis dienomis išgirsite be galo džiugią žinią, kuri gali apversti jūsų gyvenimą aukštyn kojomis.

Su nerimu laukiate ateinančių metų? Be reikalo. Jau nuo antrosios gruodžio pusės jūsų gyvenime daug kas keisis į gera.

Laukia daug neįtikėtinų galimybių tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Jos jums padės atrasti nepažintas sritis ir tobulėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.