Palmira perspėja: ne laikas aiškintis santykius – vargu ar pavyks vėliau juos atkurti

Penktadienis – tai metas, kai neturite teisės klysti. Nes klaidas atitaisyti bus sunku. Ne laikas ant ko nors pykti, ką nors kaltinti, aiškintis santykius – vargu ar pavyks vėliau juos atkurti, jei nuspręsite, kad jums to reikia. Nebent jūs norite visiškai ko nors atsikratyti savo gyvenime. 

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:42 PM

Daugybės darbų, kaip ir nieko naujo ar pavojingo, nesiimkite. Greičiau pavargsite nuo įtampos, tad dažniau atsipalaiduokite. 

Švenčiant bus svarbus saikas bei santūrumas bendraujant. Šiomis dienomis bus didesnė apsinuodijimų, nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač galvos, akių, kojų), įvairių avarijų tikimybė. 

Užtemimai paprastai laimina vidurio kelią. Ir šiuo atveju bus svarbu ne diktuoti savo sąlygas (planus), laikytis įsikibus kokios nors sistemos, o mokėti prisitaikyti prie to, ką siūlo gyvenimas, mažiau norėti, mažiau susireikšminti, įsiklausyti į motinos gamtos alsavimą, pajusti kosminius ritmus. Tad reikės nurimti, nustoti sukti galvą dėl ateities, nesinervinti  ir nesiblaškyti. Atsipalaiduokite, patikėkite likimo išmintimi, ir pačios kojos nuves ten, kur reikia būti reikiamu metu. 

Dėl šio užtemimo gali kilti daugiau rūpesčių įvairiems išradėjams, novatoriams, politikams, pedagogams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, dvasininkams, misionieriams, keliautojams, asmenims, kurių veikla susijusi su užsieniu (turizmas, logistika), transportu, taip pat tiems, kurie dėl profesinės veiklos pobūdžio turi rengti planus, projektus. Nepalankus metas ir dirbantiems su elektra bei elektros prietaisais. Gali padaugėti problemų ir per modernią ryšio techniką (strigti elektroninis paštas, gesti mobilieji telefonai ir t.t.). 

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo pranašiški, jei buvo aiškūs, suprantami. Manoma, kad šiąnakt sapne gauti patarimai itin svarbūs.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei vėjas nuneštų kepurę ar skarelę, pačiam kruvinai susižeisti ar ką nors kitą sužeisti, daug dūmų išvysti, skėtį sulaužyti.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, jei ryte išeinant iš namų išgirsite šunų lojimą; tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis įtemptas, sudėtingas, tik vakaras po 17 val. kiek palankesnis, sekmadienį tikėtini įdomūs, įsidėmėtini susitikimai.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia likti pasyviems – pasistenkite kitiems nenurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 20). Dėl įvairių netikėtumų namuose gali kisti planai, tiek menki, tiek dideli, numatyti tiek trumpam, tiek ir ilgam. Tik nesinervinkite, nepykite – nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite tokie reiklūs, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip tariant, sunkiai rasite vietą. Ne laikas lenktyniauti (ypač kelyje) ir įrodinėti savo teisumą bei pranašumą. Nesivelkite į konfliktus. Pasaugokite tėvus. Nepatartina vykti į tolimas keliones. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais. 

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulingos dienos: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai. Beje, reikėtų kritiškai vertinti įvairių sektantų skelbiamas tiesas (jei su tokiais tektų susidurti). Nemalonumai galimi ir viešint kur nors ar priimant svečius, rūpesčių gali kilti dėl nelauktų svečių ar giminaičių, gyvenančių užsienyje.

Liūtas (07 23–08 22). Deja, tai bus įtemptas metas, ir dėl neesminių dalykų galite susipykti su artimaisiais, mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kas priklausys nuo jūsų antrosios pusės – tad pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų malonūs. Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ar skolinti pinigus. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be veiklos – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Tiesa, atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais, elektros prietaisais. Galima įtampa bendraujant su mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite vaikus, pasistenkite ant  jų nepykti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors norėsis pramogų, nuotykių, vis dėlto šiomis dienomis geriausia likti namuose. Būkite atidesni sutuoktiniui. Beje, net jei visiškai nenorėsite pritarti antrosios pusės nuomonei, sutikite – šiomis dienomis itin negerai ginčytis. Savo vaikų atžvilgiu nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingo rezultato.

Šaulys (11 23–12 21). Niekur nesiveržkite, nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atsargesnis su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Venkite svaigalų. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Stenkitės labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis. Neatsakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais išvengsite jums patiems gresiančių nemalonumų (ar bent jau blogos nuotaikos). 

Vandenis (01 20–02 18). Kelionių geriau atsisakyti. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse. Labiau pasirūpinkite tėvais. Prisiminkite mirusius protėvius. Gresia nenumatytos (dažnai nepateisinamos) išlaidos, kurios bus susijusios su skubėjimu, neatidumu, neatsargumu ar nesaikingu svaigalų vartojimu. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis (vasario 14–16 d.), verčiau vengti energingo šventimo, neprarasti saiko. Deja, jūsų laukia sudėtingi metai, kai reikės pademonstruoti ištvermę, kai turėsite būti atsargesni, apdairesni bei patys geriausi – tai gali būti kritiniai metai jūsų karjerai ir gana pavojingi sveikatai. 

Žuvys (02 19–03 20). Nemalonios dienos, kai nutinka kas tik nori, tad likite santūrūs. Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant. Itin pasaugokite rankas dirbdami su aštriais instrumentais ar gamindami karštą valgį (galite nusideginti).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.