Palmira žada intriguojantį šeštadienį – kai kas gali netikėtai pasikeisti

Intriguojantis, nenuspėjamas savaitgalis – kai kas netikėtai gali pasikeisti: tiek jūs patys, tiek jūsų pažiūros, įsitikinimai, planai. 

 Astrologė Palmira.
 Astrologė Palmira.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2018, 5:30 AM

Šeštadienį jausitės energingi, net kovingi – tai aktyvus metas, tačiau neverta rizikuoti dėl svarbaus reikalo. Tiesa, bus gerai imtis sunkiai įveikiamų darbų ar tiesiog išsikrauti gerai fiziškai pasitreniravus. Deja, neišnaudota energija gali tapti nereikalingo konflikto priežastimi. 

Šeštadienį  mokėkite laiku susitvardyti, kitaip galite pradėti aiškintis santykius dėl niekų. Tad venkite kritinių pastabų, ironijos – bemat sugadinsite artimiesiems bei aplinkiniams nuotaiką.  

Ši diena itin komplikuota tiems, kurie linkę pavyduliauti. Kita vertus, ji tinkama pakovoti dėl jums patinkančio žmogaus pripažinimo, jausmų. Šeštadienio vakaro (nuo 17 val. 18 min.) bei sekmadienio (iki vakaro) susitikimai, naujos pažintys taps ypatingi. 

Savaitgalį, ypač šeštadienį, derėtų vengti svaigalų. Gresia pavojai per apsvaigusius ar psichiškai nestabilius asmenimis, taip pat religinius fanatikus. Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė. Galimi rūpesčiai, pavojus per vandenį. Didesnė vandentiekio, kanalizacijos avarijų, taip pat įvairių traumų (ypač galvos, kojų), skendimo tikimybė. 

Savaitgalis geras pasvajoti apie ateitį, ją spėti, tačiau ir savaime aplinkos ženklai bylos apie būsimus įvykius, jūsų lemtį.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai nirusiuosius, kapines – gresia katastrofa, pinigus – apgaulės, nuostoliai, ginklus – išbandymai, liga. 

Blogas ženklas: jie sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas, jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus dalykus.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus, rasti peilį – sėkmė, jį paimti ir toje vietoje numesti monetas – pergalė, noro išsipildymas, įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo dalyko savo gyvenime, rasti pirštinę moteriai – sutiksite sau skirtą vyrą.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį galite sulaukti netikėtos dovanos ar dėmesio iš žmogaus, kurio ilgitės. Geriausia šeštadienį skirti ramiam poilsiui – bendraukite tik su tais, kurie jus myli, gerbia. 

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį tiesiog būtina išeiti iš namų, susitikti su senais draugaus, papramogauti. Tai puiki diena romantiškam pasimatymui. 

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis tinkamas svarbiems susitikimams, karjeros reikalams tvarkyti prie vaišių stalo.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis – netikėtų, smagių susitikimų bei pažinčių laikas. Tai išskirtinis metas – patirsite daug dėmesio, džiugių įspūdžių, susitiksite su ypatingais žmonėmis. Visi norės būti šalia, sieks didesnio jūsų palankumo, norės tapti jūsų draugais (nepraleiskite progos išspręsti svarbią problemą).  

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį skirkite aktyviam poilsiui, tiesa, atsisakykite nereikalingų kontaktų bei sunkių, pavojingų darbų – greitai pavargsite, susierzinsite. Stiprinkite nervus bei sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Švęsti, pasirodyti visuomenėje bus tinkamesnis šeštadienis. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei pavyktų šeštadienį sutvarkyti svarbų dalykinį reikalą ar su šefu antrą dienos pusę pasikalbėti, nemažai laimėtumėte. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pažvelkite su meile į save, savo sutuoktinį – pasistenkite rasti aukso vidurį vertindami save bei antrąją pusę. Šeštadienis gali nulemti, kaip toliau susiklostys jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. 

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį pasistenkite užsiimti namų rūpesčiais – tai padės nusiraminti po sunkios darbo savaitės. Šeštadienis bus tinkamas ir sveikatai tikrintis, įvairioms sveikatingumo, grožio procedūroms. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug žadantys susitikimai, optimistiškos naujienos jus gerai nuteiks jau šeštadienį.  

Vandenis (01 20–02 18). Tai puikios dienos įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui, paišlaidauti pramogoms su draugais... 

Žuvys (02 19–03 20). Kiek įtemptos, nervingos dienos, kai svarbu likti ramiems ir optimistiškai reaguoti į galimus nesklandumus. Šeštadienio nuotaikos bus itin romantiškos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.