Astrologė Ramunė: balandis 5 ženklams bus itin sėkmingas

Balandis nė vienam Zodiako ženklui neleis nuobodžiauti: pakaks veiklos, bet jai atlikti užteks ir energijos. O smagiausia tai, kad astrologė Ramunė numatė, jog daugumai Zodiako ženklų tai bus dar ir itin sėkmingas mėnuo, ypač Avinui, Liūtui, Mergelei, Vandeniui bei Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2018, 11:23 AM

Avinas (03 21-04 19)

Jūsų laukia puikus ir sėkmingas balandžio mėnuo. Galėsite atsikvėpti nuo darbų ir skirti laiko sau bei savo pomėgiams. Išvykite kuriam laikui pailsėti, pabėkite nuo rutinos.

Šį laiką vertėtų skirti pasirūpinti savo fizine ir dvasine sveikata. Įsiklausykite į save, susidėliokite tikslus. Tuomet būsite pasiruošę naujai pradžiai. O ji jau visai čia pat.

Teigiami pokyčiai gerokai paveiks ir jūsų finansinę situaciją. Galėsite jaustis laisvesni ir nepriklausomi. Palankus metas investuoti į nekilnojamąjį turtą.

Nežinodami, kurį kelią rinktis, klausykite širdies balso. Nuojauta šiuo laikotarpiu bus labai stipri. Atidžiai rinkitės maisto produktus. Būsite linkę greitai apsinuodyti. Palankus metas atsikratyti žalingų įpročių ir pradėti sportuoti.

Jautis (04 20-05 20)

Balandis turėtų būti harmoningas ir ramus mėnuo, bet nuobodžiauti nebus kada. Žvaigždės žada keletą malonių staigmenų. Vienas jų susijęs su jūsų darbu.

Jausitės savo rogėse, o aplinkinių pripažinimas prisidės prie jūsų savivertės augimo. Bet neišpuikite ir venkite būti pasipūtę. Dėl to galite įgyti priešų.

Šį mėnesį net iš kelių žmonių lūpų išgirsite patarimus apdairiau elgtis su pinigais. Jus, be abejo, tai erzins.

Negalite pakęsti, kai kiti jums nurodinėja, kaip elgtis, ypač su pinigais. Juo labiau kad dabar jūsų finansai yra stabilūs ir priežasčių nerimauti nėra.

Balandį nieko nežadėkite. Pažadus gali būti sunku išpildyti. Šis laikotarpis palankus planuoti šeimos pagausėjimą. Taip pat galite išgirsti žinią apie besibeldžiančią gyvybę artimo žmogaus šeimoje.

Dvyniai (05 21-06 20)

Pagaliau jausitės visiškai laisvi elgtis taip, kaip sako širdis. Nusimesite visus jus varžiusius pančius ir atsikratysite jus ribojusių įsitikinimų. Tai laikas, kai galėsite tarsi iš naujo pažinti save ir atrasti tai, kas jums teikia didžiausią malonumą, kuriuo keliu norite eiti.

Šį mėnesį ne kartą aplankys keisti sapnai. Atkreipkite į juos dėmesį – jie siųs svarbią žinutę. Priimdami sprendimus kliaukitės nuojauta. Ji bus labai stipri. Mažiau klausykite aplinkinių.

Taip pat niekam, net artimiesiems ir draugams, neskolinkite pinigų.

Balandis – palankus mėnuo kelionėms. Jų metu užmegsite pažintis su įdomiais žmonėmis, kurie taps draugais visam gyvenimui. Paskutinėmis mėnesio dienomis jūsų širdis gali suliepsnoti karštais jausmais.

Vėžys (06 21-07 22)

Balandis jums žada ne vieną iššūkį. Jums gali atrodyti, kad aplinkiniai susimokę prieš jus ir linki jums blogo. Tai, be abejo, jus liūdins, o neretai ir pykdys. Vis dėlto pasistenkite išlikti diplomatiški ir neįsivelkite į nereikalingus konfliktus.

Itin atsargūs būkite profesinių derybų metu. Nesusipratimų gali kilti dėl jūsų netinkamai parinktų žodžių. Pasekmės gali būti skaudžios. Taip pat venkite melo. Tiesa greitai paaiškės, o jūs juk nenorite pelnyti melagio etiketės.

Norėdami pasiekti gerų rezultatų darbe turėsite įdėti dvigubai darbo. Nesiskųskite. Tiesiog išlaukite šį laikotarpį ir atminkite, kad sunkumai grūdina, o iš klaidų visada galima pasimokyti.

Nebijokite prašyti pagalbos. Jus supa daug mylinčių žmonių, kurie yra visuomet pasirengę padėti.

Liūtas (07 23-08 22)

Balandžio mėnuo išties turėtų būti itin palankus. Tai puikus laikas atskleisti geriausias savo savybes ir stipriąsias puses. Tad pamirškite kuklumą ir elkitės ryžtingai bei drąsiai.

Atrodo, kad šiuo laikotarpiu liausitės dejavę dėl jus pastaruoju metu kamavusių nesėkmių ir imsitės konkrečių veiksmų, kad pakeistumėte savo gyvenimą ir pasiektumėte užsibrėžtus tikslus.

Gera žinia, kad anksčiau ar vėliau jums pavyks įgyvendinti net ir pačias didžiausias savo ambicijas.

Jums nestigs ryžto, pasitikėjimo savimi ir kantrybės. Būtent jos jums dažniausiai ir pritrūksta.

Šį mėnesį užmegsite naujų pažinčių, kurios reikšmingai pravers ateityje. Vieniši Liūtai gali užmegzti romaną – tikėtina, kad su kolega ar net viršininku.

Mergelė (08 23-09 22)

Jūsų laukia sėkmingas laikas. Jums lengvai pavyks nurungti konkurentus ir pasiekti tai, apie ką svajojate. Dabar palankus metas imtis naujų projektų.

Tačiau pirmiausia užbaikite senus. Atsikratykite visų senų skolų. Žengdami į priekį būkite atsargūs. Elkitės apdairiai ir jokiu būdu nesusiženkite taisyklėms.

Nors priešai šiuo laikotarpiu jums ir nekaišios pagalių į ratus, paramos iš kitų taip pat kažin ar verta tikėtis.

Jei norite, kad situacija pasikeistų, ženkite pirmą žingsnį.

Patys pasiūlykite savo pagalbą kitiems ir mažiau kritikuokite. Išmokite pagirti ir paskatinti.

Pasistenkite visose situacijose elgtis sąžiningai. Nors šis kelias ir bus sudėtingesnis, po to pelnytai galėsite didžiuotis savimi ir nekamuos kaltės jausmas.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Jūsų laukia tikrai intensyvus mėnuo. Tačiau jūs dėl to nė kiek nesiskųsite. Tai bus laimingas ir įdomus metas – daug įdomių darbų, taip pat vertingų pažinčių ir romantiškų akimirkų.

Šis mėnuo palankus svarbiems susitikimams, sutartims sudaryti. Kad ir kokie užsiėmę būtumėte, neatidėliokite jokių suplanuotų darbų.

Dėl savo aistros gražiems dalykams ir rūpinimosi savo vidiniu bei išoriniu grožiu sulauksite didelio populiarumo. Panaudokite tai kuo geriau. Drąsiai kalbėkite, dalykitės idėjomis ir mintimis, nes žmonės dabar jūsų tikrai klausysis ir seks paskui jus nors ir į pasaulio kraštą.

Beje, šiomis dienomis gali pasitaikyti proga išvykti ilgesniam laikui į užsienį. Gerai apgalvokite, ar tikrai to norite ir kokios naudos iš to gausite.

Skorpionas (10 23-11 21)

Balandis – tai laikas, kai turėtumėte tvirtai stovėti ant žemės. Jokių svajingų skraidymų padebesiais ir rožinių akinių. Tuomet sėkmingai klosis ir asmeninis, ir profesinis gyvenimas. Antraip galite padaryti ne vieną klaidą ir ne kartą nusivilti.

Antroje mėnesio pusėje, tikėtina, užmegsite meilės ryšius. Jūs tarsi magnetas trauksite meilę ir dėmesį. Jums bus lengva užkariauti kitų širdis ir protą.

Tačiau kažin ar šie ryšiai bus ilgalaikiai. Rinkitės žmogų ne pagal jo išvaizdą ir žodžius, bet pagal poelgius.

Šis laikas palankus pradėti sveiką gyvenseną. Nieko nelaukdami imkite tinkamai maitintis, sportuoti. Gera žinia, kad tai padaryti nebus sunku.

Pradžia bus daug žadanti, o rezultatai akivaizdūs. Tai įkvėps ir skatins nenuleisti rankų.

Šaulys (11 22-12 21)

Balandis – permainų metas. Jums nestigs energijos, būsite kupini jėgų ir pačių įvairiausių idėjų. Tai laikas, kai jausitės esą visiškai pasirengę didelėms permainoms visose savo gyvenimo srityse. Tai bus idealus laikas žengti pirmuosius žingsnius naujos ateities link.

Šį mėnesį galite sulaukti pasiūlymo prisidėti prie įdomaus projekto. Nedvejokite, kaip pasielgti. Šis laikas palankus imtis naujos veiklos.

Taip pat tikėtina, kad šiuo laikotarpiu į jūsų širdį pasibels nauji jausmai. Šis mėnuo tinkamas sužadėtuvėms, vedyboms, šeimos pagausėjimui.

Jeigu pastaruoju metu kai kurios aplinkybės darbe jums kėlė nerimą, dabar viskas stosis į savas vėžes ir nebebus pagrindo nerimauti. Mėnesio pabaigoje saugokitės vagysčių.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Iš klaidų mokomasi. Atminkite šią gyvenimišką išmintį ir nepraraskite optimizmo, kai, regis, viskas kris iš rankų.

Klaidų ir nesusipratimų šį mėnesį ir darbe, ir asmeniniame gyvenime neišvengsite. Bendraudami su žmonėmis neskubėkite rėžti tiesos į akis.

Būsite nervingi. Jums bus sunku susikaupti. Pasistenkite visus darbus, kokių tik imtumėtės, atlikti itin kruopščiai ir nepriekaištingai. Galite privelti klaidų, kurias ištaisyti nebus paprasta.

Šiuo laikotarpiu galimos nenumatytos išlaidos. Todėl pasistenkite neišlaidauti be reikalo.

Antra mėnesio pusė – idealus metas meilei. Mylėsite ir būsite mylimi. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti ne vienos malonios staigmenos, dovanų. Galima ir trumpa romantiška išvyka.

Vandenis (01 20-02 18)

Mėgaukitės pavasario šiluma ir jūsų laukiančiu sėkmingu mėnesiu.

Saulės spinduliai išties jus veiks stulbinamai – jausitės kupini jėgų, energijos ir ryžto.

Užsibrėžtus tikslus padės pasiekti išaugęs pasitikėjimas savimi. Ši jūsų savybė stebins ir žavės aplinkinius.

Šį mėnesį jums gali tekti priimti net keletą svarbių sprendimų ir atrodo, kad jūs apsispręsite teisingai. Tiesa, mėnesio pabaigoje kai kurių klaidų nepavyks išvengti, tačiau jos nebus lemtingos. Su artimų žmonių pagalba jas galėsite lengvai išspręsti.

Būkite ypač atidūs detalėms, o darbe sutelkite visą savo dėmesį ir nesiblaškykite. Šiuo laikotarpiu verčiau nepasirašyti svarbių sutarčių. Palaukite kito mėnesio.

Žuvys (02 19-03 20)

Jūsų laukia sėkmingas ir įdomus balandžio mėnuo. Tiesa, šiomis dienomis jums daugiausia laiko teks skirti karjerai. Bus labai svarbu kuo greičiau pasiekti užsibrėžtų tikslų ir dėl to netgi galite pamiršti sąžinės balsą.

Šiuo laikotarpiu jums gali tekti priimti svarbų sprendimą, susijusį su profesiniu gyvenimu. Šiomis dienomis jūs taip pat būsite linkę priimti rizikingus finansinius sprendimus. Bet rizika turėtų pasiteisinti, ir jūs galėsite kelti į viršų šampano taures.

Šis laikas tinkamas užsiimti labdaringa veikla. Tai jums suteiks dvasinės stiprybės ir ramybės.

Vienišos žuvys šį mėnesį gali pačioje netikėčiausioje vietoje sutikti savo antrąją pusę. Santykiai užsimegs labai greitai ir turėtų būti labai tvirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.