Palmiros horoskopas: liežuvautojai nesnaus, gresia nelaimės

Nenuoseklumas, konfliktiškumas, karštakošiškumas ir su tuo susijęs neapdairumas bei paviršutiniškumas darant išvadas, priimant sprendimus gali sugadinti nuotaiką savaitgalį. Tai diskomforto metas, kai kyla protestas tiek dėl niekų, tiek dėl esminių nesutarimų.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Apr 21, 2018, 10:50 AM

Kad nebūtų laiko ir jėgų aiškintis santykius su artimaisiais, verta imtis tvarkymosi iš esmės. Palanku ir daugiau pasportuoti – pasistenkite labiau apkrauti kūną. Beje, šeštadienį itin jausite, kas erzina namuose, ko reikia atsisakyti, ką keisti bendraujant su šeimos nariais.

Pasistenkite atsiriboti nuo draugų bei giminaičių, kurie gerų norų skatinami bandys jums atskleisti nežinomus dalykus apie mylimą žmogų ar sutuoktinį. Deja, liežuvautojai nesnaus ir nukentėti per kieno nors lengvabūdiškumą ar piktumą nebus sunku.

Šeštadienį nepatartina vykti į rizikingas keliones, pirkti vertingų daiktų – tiek darbo technikos, transporto priemonių, vaizdo, garso aparatūros, telefonų, tiek drabužių, papuošalų, meno kūrinių.

Nepalankus metas ir pinigus skolinti, nebent norite užsiimti labdara. Diena bloga romantiškoms pažintims bei meilės pasimatymams. Blogas sumanymas ir aiškintis meilės santykius – skyrybos labiau tikėtinos nei susitaikymas. Vis dėlto diena nėra bloga bičiuliškiems susitikimams, teikti dovanas.

Šeštadienį bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Itin pažeidžiama galva (galimi nepaaiškinami galvos, dantų skausmai), nugara. Būkite atsargūs su aštriais daiktais, instrumentais, sprogiosiomis, degiosiomis ar nuodingosiomis medžiagomis.

Sekmadienis smagesnis, palankesnis švęsti, pramogauti.

Sekmadienį 11 val. 14 min. Plutonas nustos judėti tiesiai, apsisuks ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Atatupstas Plutonas judės iki spalio. Kai Plutonas retrogradinis, pertvarkomas gyvenimas, griaunama viskas, kas trukdo naujo atėjimui. Nepalanku aktyviai užsiimti magija, ekstrasensiniu gydymu – yra grėsmė pereikvoti savąją energiją.

Pirmadienis palankus tik iki 12 val. 14 min., tuomet ir planuokite svarbiausius darbus – vėliau kritinis laikas, kai išaugs klaidų, nesėkmių tikimybė. Būkite itin atidūs dirbdami su informacija, dokumentais, pinigais, vairuodami automobilį.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos, įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje vardu pašauktų – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirę giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų, įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto, jei plaukai veltųsi, siūlai, batų raišteliai mazgytųsi.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirtumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, tvarkyti svarbius dalykinius reikalus; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Užsiimkite namais, šeima, bet nepervarkite. Nepamirškite patinginiauti ir mokėkite atsiriboti nuo smalsių, jums neįdomių žmonių. Gerai apgalvokite, ką kviesite pas save, – galimi nesusipratimai su artimaisiais dėl svečių arba tarp pačių svečių.

Venkite išlaidauti, skolinti šeštadienį. Ši diena jums itin nepalanki – didelė konfliktų, traumų tikimybė. Pirmadienis sėkmingas iki pietų, kad ir kuo užsiimsite.

Jautis (04 21–05 20). Tylėjimo menas apsaugos nuo įvairiausių nemalonumų. Patartina atsisakyti kelionių bei susitikimų su užsieniečiais. Didesnė autoavarijų bei vagysčių tikimybė, atsargiau su kompiuteriais, elektros prietaisais.

Labiau pasaugokite telefonus. Venkite atsakingų pokalbių – tiek dalykinių, tiek asmeninių – telefonu. Pirmadienį geriausia skirti namams – aktyviai tvarkyti reikalus diena netinkama.

Dvyniai (05 21–06 21). Vargu ar aplinkiniams bus svarbi jūsų nuomonė, poreikiai bei kilnūs tikslai. Neverta dėl to nuliūsti ar pakeisti kryptį – kad ir ką naujo dabar nuspręsite, apsiriksite. Tiesa, savaitgalį reikėtų atsisakyti reikšmingų ketinimų, pvz., įsigyti kokį nors brangų ar svarbų daiktą. Pirmadienis naudingas iki pietų, vėliau pasisaugokite apgaulių.

Vėžys (06 22–07 22). Aplinkiniai gali versti apsispręsti svarbiu klausimu, kaip ir prisiimti atsakomybę, deja, jums nepalankiomis sąlygomis. Patartina vilkinti laiką ir išsisukinėti nuo konkrečių pažadų, įsipareigojimų.

Galimi didesni pavojai keliaujant, viešint ar priimant svečius. Gresia nemalonumai per užsieniečius, įtakingus asmenis, teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovus. Pirmadienis tinkamas iki pietų spręsti finansinius klausimus.

Liūtas (07 23–08 22). Gana nepalankios, pavojingos dienos. Gali pablogėti savijauta. Erzinsitės dėl niekų, nepatiks viskas, kas paklius į akiratį, tad geriau neturėti jokių išankstinių nuostatų ir mažiau tikėtis iš artimųjų, mylimo žmogaus. Jus gerai paveiks poilsis vienatvėje toli nuo namų (ir visokių rūpesčių).

Jei liksite namie, pasistenkite savo kalbomis ar nenoru džiaugtis gyvenimu niekam nesugadinti nuotaikos. Itin atidūs būkite vairuodami automobilį, labiau pasaugokite savo daiktus ir pinigus. Pirmadienis sėkmingas, tačiau po 12 val. jau niekuo svarbiu neužsiimkite.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis taps aišku, kokiais draugais galite pasitikėti, o kokių turite vengti. Į kieno nors išdavystę žiūrėkite filosofiškai – juk nieko nėra amžino. Būkite atsargesni užmegzdami naujas pažintis, ypač keliaudami ar svečiuodamiesi. Pirmadienis tinkamas nebent užbaigti darbus. Netinkamas metas svarbiems susitikimams, susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš artimųjų. Neverta imtis svarbių reikalų tvarkymo – galite viską sugadinti. Jūsų lūkesčiai savaitgalį vargu ar pasiteisins. Mažiau pasikliaukite savo partneriais bei šefu. Pirmadienį tikėtinos geros permainos, tiesa, nieko nekeiskite antrą dienos pusę.

Skorpionas (10 24–11 22). Galimas praregėjimas ir kiek skausmingas, tačiau reikalingas persilaužimas – dabar aiškiai viską matysite, suvoksite. Tik nepraraskite savitvardos bei objektyvumo išgirdę naujienų apie giminaičius, draugus, dalykinius partnerius. Pirmadienis iki pietų palankus deryboms dėl geresnių sąlygų darbe. Neperlenkite lazdos – ne laikas ultimatumams.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis nekoks, gali net pasirodyti, kad toliau kentėti nebeįmanoma, kad nėra nei kur eiti, nei kam skųstis. Verta susikurti kuo malonesnę aplinką, patenkinti kokį nors seną savo norą. Palankiai paveiks raminamųjų žolelių vonios bei arbatos, pokalbiai su artimu draugu.

Venkite ginčų su artimaisiais, ypač mama. Tačiau būkite apdairūs, kad nepasiduotumėte psichologiniam šantažui. Pirmadienis puikus iki pietų – susitikite su jums svarbiais žmonėmis, jei turite rūpesčių darbe. Palanku ir pasitikrinti sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepraraskite humoro jausmo, tiesa, atsisakykite perfekcionizmo, kitaip gana greitai nuvils ir visuomenė, ir artimieji, ypač sutuoktinis, giminaičiai. Kad ir kaip nepatiktų išgirstos naujienos, įvykę nesusipratimai, nepamirškite, kad už debesų – saulė.

Į svečius poroms, kurios nesutaria, patartina šį savaitgalį nevaikščioti. Beje, gali apgauti (apvogti) žmogus iš jūsų aplinkos. Pirmadienis iki pietų tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Jei susiruošėte kam nors padėti, darykite tai savo malonumui ar iš pareigos jausmo, nes vargu ar sulauksite dėkingumo ar bent jau deramo įvertinimo. Labiau pasaugokite savo ramybę, sveikatą bei gerą reputaciją.

Galimos netikėtos buitinės avarijos bei traumos, nesėkmės, nelaimės kelyje šeštadienį. Pirmadienis iki pietų tinkamas taikytis ir susitarimams. Vėliau pasisaugokite apgaulės, šantažo.

Žuvys (02 19–03 20). Viskas gerai dabar būti negali, tačiau jūs atrodysite puikiai ir jums seksis labiau nei kitiems. Jei išvengsite priekaištų mylimam asmeniui, savo tėvams, jei būsite atidesni savo vaikų kalboms bei žaidimams, jums pavyks išvengti konfliktų, apsaugoti artimą žmogų, vaikus nuo nelaimių, nusivylimų.

Pirmadienis palankus spręsti darbo problemas iki 12 val. Vėliau išaugs klaidų, broko tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.