Astrologė: vienam ženklui seksis viskas, išskyrus meilę

Labai romantiška ir emocinga savaitė: romantiką, o gal netgi meilę pajus Jaučiai, Liūtai, Mergelės, Svarstyklės, Ožiaragiai, Vandeniai. Tuo tarpu Vėžiams seksis viskas, tik ne meilės reikalai, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 2:06 PM, atnaujinta May 15, 2018, 2:21 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jei tai, ką darote, atrodo nereikalinga, beprasmiška, gal jau būtų laikas sugalvoti kitą tikslą? Tikslo keitimas, ieškojimas ko nors naujo ir neįprasto – tiesiog būtinybė. Aplinkiniai gali nepritarti, bet tai nesvarbu, nes kryptį keičiate jūs, o tai ir yra jūsų gyvenimas. Gal kiek dažniau susiduriate su vienišumo jausmu, jums atrodo, kad mažai kas jus aplanko ar užsuka, tačiau dabar jūs neturite laiko.

Jautis (04 20–05 20)

Šioje žemėje niekas nevyksta be priežasties. Viskas turi savo laiką ir prasmę. Būkite atidesni, žiūrėkite į gyvenimo kelio ženklus, nenuklyskite. Jums gali būti leista žvilgtelėti į priekį. Sugebėkite tai atskirti nuo savo fantazijų ir norų. Aplinkui truputėlį daugiau pavydo, apgaulės nei įprastai. Kai kas bando žaisti svetimais jausmais. Anksčiau prasidėjusi vasara gundo trumpalaikiais meilės romanais. Renkatės jūs.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gyvenimo lenktynės. Pasistenkite nebūti paskutiniai šiame etape. Priekyje dar bus galimybių išsiveržti ir lyderiauti. Dabar svarbu neatsilikti. Piniginės reikalai nėra labai svarbūs, bet nuo jų priklausys, kaip planuosite artimiausio laikotarpio laisvalaikį. Pigios pramogos ir lieka pigios. Lygiai taip pat kaip pigus vynas – gražiai atrodo, o geriamas kaip kompotas. Vadovaukitės savo pomėgiais, o ne madingais patarimais.

Vėžys (06 21–07 22)

Pabėgti nuo darbų sunku, tačiau laiko sau, savo pomėgiams vis tiek atsiras. Nesvarbu, kokie tie pomėgiai, svarbu, kad laikas ištirptų, o mintys nuklystų ir pailsėtumėte. Kiekvienam sava meditacija. O ir šiaip viskas seksis: tai, ką persodinsite, prigis, tai, ką pasėsite, augs, tai, ką sumąstysite, įgyvendinsite. Vasaros dvelksmas jums dar neatneš meilės, bet užuominų jau pažers. Kiekviena meilė turi savo kainą.

Liūtas (07 23–08 22)

Koks liūtas be medžioklės, turnyrų ar varžybų? Ir nesvarbu, kokios sporto šakos ar hobiai, viskas su polėkiu, užsidegimu ir link aukštumų. Nepamirškite, kad šiuo laikotarpiu jums svarbu būti pastebimam. Tačiau bet kokį romantišką pasimatymą galima sugadinti ilgu pasakojimu apie savo vaikystę. Pasakokite, kalbėkite esamuoju laiku, o ne praeitimi arba pažadais apie ateitį. Didelis fizinis krūvis numatomas savaitgalį.

Mergelė (08 23–09 22)

Malonumai ir romantika. Tai tiesiog patraukia ir įpainioja į labai lipnų pavasarinį voratinklį. Gal tai ir nėra blogai, šioks toks apsvaigimas, paukštelių dainos ir balos nebeatrodo tokios gilios, o pirmųjų uogų laukimas toks ilgas. Tačiau tai atitraukia nuo pagrindinio tikslo, darbų ir pareigų. Aišku, jei tai truks tik keletą dienų, niekas nepastebės, bet jei ryšiai su voru sustiprės – nepatenkintų atsiras.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Griežtas žodis – dar ne įstatymas, todėl galvokite, kokiu tonu ir kam sakote. Galite likti nesuprasti, kartu įžeisite žmogų ir patys jausitės nesmagiai. Daugiau diplomatijos ir laiku prikąskite liežuvį. Bet romantikos šią savaitę bus per akis, todėl negadinkite pasimatymų pokalbiais apie praeitį, nereikalaukite ateities planų ir mėgaukitės šia akimirka. Jei galvojate tik apie verslą ir pinigus, nepamirškite, kad geriausios dienos dar ne dabar.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atsitraukus toliau nuo kasdienių problemų į susidariusią situaciją galima pažvelgti visai kitaip. Ji nėra nei bloga, nei gąsdinanti, nereikia ir kardinalių sprendimų. Bet šį tą keisti jau reikėtų. Ir nauja namų tvarka su tuo nesusijusi. Atsiranda nedidelių plyšelių santykiuose su kolegomis, bendradarbiais. Kažkuriame etape dingsta atvirumas ir pasitikėjimas. To sugrąžinti jau nebepavyks, tačiau galima apie tai pasišnekėti.

Šaulys (11 22–12 21)

Kovodami už vietą po saule, o gal greičiau dėl tvirtesnės pozicijos visuomeniniame reitinge užmirštate kitus svarbius dalykus, tokius kaip teatras, gera knyga, kinas. O kartu tirpsta ir poreikis daugiau laiko leisti namuose. Tai laikina, todėl nereikėtų išgyventi, kad rečiau skambinate tėvams, neruošiate giminaičiams vakarienės ar nerandate laiko draugams. Tiesiog tai laikas, kai darbas labai svarbu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ne viską galite padaryti patys – prireikia stipraus peties, į kurį galėtumėte atsiremti. Toks žmogus bus greta – jis padės, patars, o kai ką ir už jus padarys. Išdrįskite priimti pagalbą. Išsiilgusiems meilės – puiki savaitė: ieškodami pagalbos ar patarimo sutiksite tą, kuris (-i) gali sušildyti sielą ir gyvenimą paversti gražesniu. Bet nepamirškite, kad visiems eksperimentams turi būti laikas ir vieta.

Vandenis (01 20–02 18)

Nenumaldomas noras keliauti. Galite leistis į dalykines, pramogines ar net piligrimines keliones. Tai laikas, kai sugalvojamas tikslas ir priežastys vien tam, kad būtų galima kur nors išvykti, ką nors pamatyti ar tiesiog pakeisti aplinką. Pažinčių ir staigmenų laikas. Į viską reaguojama labai emocionaliai. Jausmai liejasi per kraštus, svaigina kaip jazminų žydėjimas, įsimylėti galite bet ką.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitė prabėgs purkštaujant ir ginčijantis, tačiau be jokių didesnių problemų. Visada norėsis įsikišti, patarti, kad viskas būtų gerai ir teisingai. Tačiau niekam to nereikia, net jums patiems, nes tai tik komplikuoja santykius, apsunkina bendravimą, įvelia į nemalonias situacijas. Nuo to netampate laimingesni. Kelioninis krepšys turi būti sukrautas, nes yra tikimybė, kad pasiūlymas išvykti bus netikėtas ir labai patrauklus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.