Palmira: savaitgalis gerokai palankesnis nei ankstesni

Šis savaitgalis bus gerokai palankesnis ir džiugesnis nei ankstesni gegužės mėnesį. Tiesa, negalima tvirtinti, kad planetų padėtis jau visiškai palanki ir nepriekaištinga švęsti, pramogauti – vis dar bus nepalankūs gausūs susibūrimai, minia, tačiau šeimos šventėms, viešnagėms pas draugus, susitikimams su giminaičiais tai tinkamos ir smagios dienos.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2018, 5:30 AM

Ypač šeštadienį siekite taikytis su artimaisiais bei draugais, giminaičiais, kaimynais – bus svarbu rasti visiems priimtiną poziciją. Analizuokite praeities bendravimo klaidas ir ieškokite būdų, padėsiančių ateityje išvengti tų pačių nesusipratimų ir to paties grėblio... Tądien bus svarbu neprarasti kantrybės – stenkitės patarnauti, o ne reikalauti ko nors iš kitų. Šeštadienį bus naudinga duoti ir palanku užsiimti labdara, tad būkite dosnesni.

Sekmadienis labiau nei šeštadienis tinkamas švęsti, ir tądien tikrai pavyks smagiai praleisti laiką. Tai bus gera diena įvairiems bičiuliškiems susitikimams, dovanoms teikti. Beje, savaitgalį bus svarbu grąžinti skolas – atiduokite bent dalį to, ką esate žadėję.

Pirmadienis tinkamas aktyviam darbui,– verta imtis didesnių krūvių. Galima pradėti naujus darbus– diena palanki imtis ko nors naujo apskritai. Pirmadienis palankus darbui su informacija, dokumentais, tinkamas laikas juos tvarkyti, sisteminti.

Pirmadienį 5 val. 14 min. Saulė įeis į Dvynių ženklą. Kol Saulė judės Dvyniais, bendravimas, žinių kaupimas, kelionės taps aktualesnės ir smagesnės. Tačiau daugės paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, apgaulių. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys, flirtas.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški: buvo gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia, šventieji bylotų, kad jūsų laukia išbandymai.

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkmė meilėje, jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač baltos ir juodos.

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, išberti kruopas, šiukšles, pačiam išsitepti; vengtinos spalvos – ruda, pilka, violetinė.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsipilti vandeniu; raudona, juoda, geltona spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus ar kokius nors daiktus, ypač juos pasisavinti, jei kas nors namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingus daiktus, ryte pieną išlieti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis svarbių darbų, sudėtingų užduočių.; palankūs raudoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį likite namie – bus svarbu įvykdyti artimiesiems duotus pažadus. Sekmadienis atneš daug džiaugsmo. Nesėdėkite namie – šios dienos susitikimai, naujos pažintys nepaprasti. Tai puiki diena ką nors vertingo nupirkti savo vaikams, taip pat mylimam žmogui. Gali tądien atsinaujinti senas romantiškas ryšys. Pirmadienio susitikimai bei naujo pažintys džiugios, perspektyvios.

Jautis (04 21–05 20). Laimingos atokvėpio dienos, kai reikia pasisemti jėgų, pasitikėjimo, kad atgautumėte pusiausvyrą. Ypač sekmadienį tinka pirkti vertingus daiktus namams, teikti dovanas artimiesiems bei sau. Pirmadienis netinkamas aktyviai tvarkyti reikalus. Daugiau laiko praleiskite namie, užsiimkite šeimos reikalais. Tinkamas laikas pirkti vertingus daiktus, baldus namams. Pirmadienio vakaras geras pasikviesti seniai matytų draugų pas save į namus.

Dvyniai (05 21–06 21). Šis savaitgalis puikus bendrauti – patirsite tikrą malonumą, o gal ir užmegsite intriguojančią pažintį, sutiksite tikrą draugą. Rodykitės viešumoje, lankykitės pas draugus, giminaičius, verta neoficialioje aplinkoje susitikti ir su dalykiniais partneriais, įtakingais asmenimis (ypač sekmadienį). Pirmadienis atneš gerų permainų – šviesa tunelio gale taps jau matoma... Šios dienos susitikimai, pasiūlymai naudingi, tačiau ne laikas lemtingam žingsniui: iki gimtadienio nereikėtų skubinti įvykių.

Vėžys (06 22–07 22). Geriau jausitės, mažiau įsitempsite, jei šio savaitgalio neplanuosite – palikite vietos improvizacijai: laukia džiugūs netikėtumai. Ypač sekmadienį daugiau laiko praleiskite su tais, kuriuos mylite, su vaikais ir nešykštėkite pagyrimų, venkite priekabių. Savaitgalį, beje, verta daugiau dėmesio skirti nervų sistemai bei sveikatai stiprinti. Pirmadienis palankus pinigų, turto reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį skirkite vien sau – jums reikia pailsėti nuo bendravimo bei pareigų. Sekmadienis, atvirkščiai, – puikus bendravimui, kai reikia susitikti su draugais, giminaičiais. O aplinkiniai jus vertins, jumis žavėsis, norės draugauti. Ši diena puiki užmegzti svarbias pažintis – tiek asmenines, tiek dalykines. Pirmadienį laukia pasisekimas, kad ir kur atsidursite, kad ir kuo užsiimsite. Pasijusite tikri nugalėtojai!

Mergelė (08 23–09 22). Geriau jausitės šeštadienį, tad susitikimams, išvykoms ši diena tinkamesnė. Nors sekmadienis – puiki diena, tačiau jums gali pristigti noro bendrauti. Vis dėlto susitikimas su artimu draugu jums bus naudingas, padės suprasti kokias nors svarbias tiesas. Ši diena palanki pasišnekėti su tėvais apie šeimos paslaptis. Pirmadienis pasyvus, labiau tinkamas poilsiui, o ne veiklai, tad neapsikraukite sunkiais ar sudėtingais darbais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalį laukia įdomūs susitikimai, laimingos pažintys. Įsidėmėkite, ką išgirsite, sužinosite sekmadienį – tai bus raktas į jūsų sėkmę. Beje, netikėta sekmadienio pažintis gali pakeisti jūsų gyvenimą. Pirmadienis daug kuo sėkmingas – Fortūna jums maloniai šypsosis ir nebus šykšti dovanų. Tik mokėkite jomis pasinaudoti. Laimė ir sėkmė ateis netikėtai, tad pajutę, kad reikalas vertas dėmesio, sutikite ilgai nesvarstę...

Skorpionas (10 24–11 22). Turėsite progą šeštadienio vakarą gera linkme pakreipti santykius šeimoje, išspręsti neaiškumus su mylimu žmogumi. Sekmadienį raskite laiko nuoširdesniam bendravimui su tėvais. Beje, jei reikia artimųjų, giminaičių pagalbos, kreipkitės į juos sekmadienį. Pirmadienis kiek įtemptas. Gali tekti skubiai spręsti tam tikrus nesklandumus darbe. Vis dėlto jums seksis, tad nesunkiai rasite išeitį!

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis kiek įtemptas – labiau vertinkite savo jausmus, psichologinį saugumą. Būkite sau švelnesni ir atlaidesni. Romantiškam vakarėliui ar meilės pasimatymui labiau tiks sekmadienis. Pirmadienis atneš gerų naujienų – sėkmingai pradės spręstis jums svarbus reikalas. Dabar ateis pagalba, parama. Diena gera susitikti su jūsų veiklai reikalingais asmenimis. Gautus partneriškus pasiūlymus tiek dėl veiklos, tiek dėl asmeninio gyvenimo priimkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidesni, stenkitės labiau patarnauti sutuoktiniui šeštadienį, ir jūsų poroje įsivyraus ramybė. Sekmadienis kiek neramus, tačiau susitikimai su draugais jus nuramins, įkvėps optimizmo, padės rasti išeitį iš jus varginančios problemos. Pirmadienis vers suklusti, susiimti, susikaupti. Maža klaida gali atnešti gausybę rūpesčių. Būkite atidesni darbų kokybei, neskubėkite. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Vandenis (01 20–02 18). Geros dienos oficialiems susitikimams, savo veiklai, kūrybai pristatyti visuomenei, dalyvauti svarbiuose, atsakinguose renginiuose – jūs profesionalumas bei kūrybingumas neliks nepastebėti, neįvertinti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Pirmadienis sėkmingas – kai kas pajudės iš mirties taško ir beveik savaime išsispręs, susitvarkys. Diena gera ieškoti partneriško supratimo bei paramos.

Žuvys (02 19–03 20). Laukia šaunios dienos. Puikus metas ir kviestis svarbius žmones į savo namus, ir pasirodyti viešumoje su antrąja puse, aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius. Nepraleiskite gautų (ypač sekmadienį) pasiūlymų dėl bendros veiklos, verslo plėtros – tai bus proga pagerinti jūsų reikalus. Pirmadienis geras ilgalaikiams darbiniams susitarimams. Tiesa, nesiimkite didelio darbų kiekio – mokėkite pamatuoti savo jėgas. Dabar bus svarbus poilsis ir geras maistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.